Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
ЦСКА-р написа:PFC Litex написа:TheClub написа:Само за едно съм съгласен - титлата е продаде 99%
На кого?
На кого може, Левски разбира се. Вече съм 100% сигурен, че Левски ще е шампион. Имах вяра до днес, че може да има поне малко справедливост в това първенство, ама...Ако има човек, който мисли, че Левски заслужава да бъде шампион след есенния полусезон, явно има някакви психически отклонения, както и да започнат да играят през пролетния, за мен вече няма значение. Лудогорец/Левски шампион. ЦСКА извън 3-ката, и се надявам даже да не играем в Европа, та тия мърльовци да земат да се откажат вече от отбора! Смърт за титаните!
Обичам ги тея мнения.

Последна промяна от pechelish на 04 мар 2012 18:25, променено общо 1 път.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
Beck's написа:Parmalat написа:Просто не виждам с какво ЦСКА може да ни се противопостави.Отборът им не е сработен за тоя мач ще пуснат и 2-ма нови сигурно,а ние от 5,6 мача играем с един състав и привлякохме добри играчи за нашите стандарти.Херо ще иска да си изкара злобата на ЦСКА заради Анисе,а и футболистите също ще скочат на кръв в тоя мач.
Няма с какво да се противопоставим ......?
Копирам си това мнение и ще ти го постна след мача да се видиш какви прогнози даваш!
1:4 ( Мораес ,Мораес,Карачанаков, Хр.Янев)
Аз па ти копирам тва мнения да се видиш ти преди мача кви си ги приказвал

ozzmozisa написа:глупости.или отиваш да подкрепяш или пред телевизора.да не са идеални титан,но кой да бъде-не гъмжи от желаещи.търпение и поносимост са нужни.CSKARED написа:АПЕЛИРАМ ДА ОТИДЕМ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ НА МАЧА С КАЛИАКРА И ПРОТЕСТ ДО ДУПКА
ВЪН БАКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА
Колко още търпение бре , не ви ли писна да се подиграват с ЦСКА и да го правят за смях, има кой да купи ЦСКА не се притеснявай.
П.П. Не съм казал да не подкребяме отбора НИКОГА
Последна промяна от CSKARED на 04 мар 2012 18:26, променено общо 1 път.
- Red Warrior
- Контакти:
И бих помолил модераторите да направят всичко възможно да има само една регистрация на Ай Пи адрес, защото съм убеден, че някои слуги на титаните пишат с няколко ника. Даже мога и да ви ги кажа!
не.не им се кефя,но дай жокер.Red Warrior написа:Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
[center]
[/center]

От 3 години не съм казал нищо по темата ТИТАН, но днес преля чакашата не се издържа повече, МАХАЙТЕ СЕ МИГНОВЕНО ОТ АРМИЯТА 

Последна промяна от Teo на 04 мар 2012 18:28, променено общо 1 път.
При Павел Дочев отборът стоеше по-добре.
Red Warrior написа:Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
Купи отбора и го направи шампион като си капацитет и останалите като теб
- Red Warrior
- Контакти:
ozzmozisa написа:не.не им се кефя,но дай жокер.Red Warrior написа:Айде, пак дежурните клакьори на Титан се появиха! Май наистина са верни слуховете за хранилката...
Нямам намерение да ти давам жокер! Донякъде се радвам, че има такива фенове като теб, защото се успокоявам, че сме паднали и даже ме е яд, че не ни нажулиха едно 5:0!