Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
1) Стадионите ни са в окаяно състояние(дано няма нещастни случаи)
2) Твърде много кретеноидни елементи посещават мачовете и този факт определено няма как да е комфортен за нормалния човек
3) Продукцията на самите футболисти често е под всякаква критика
4) На всичко отгоре понякога и цените на билетите са доста завишени
Аз съм от Варна и посещавам мач евентуално ако дойде някой по-сериозен тим, иначе просто няма смисъл.
Цървена Звезда събра 40 000 срещу 5-ия в Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цървена Звезда събра 40 000 срещу 5-ия в Сърбия
Taz написа:Blue_Lion написа:Феновете в Сърбия са далеч по-отдадени на отборите си ! Вместо да пишат по форуми само, ходят и на мачове и подкрепят отборите си въпреки тежкото им състояние, а не само когато отборите им са добре - въпрос на манталитет ! Стадионите им не са по-добри от нашите, нито имат кой знае колко повече пари, а за изпълнения по стадионите и около тях, тук е нищо сравнение с там където умират хора, и хората пак ходят на мачове ! Друг е въпроса, че допреди 3-4 години техните грандове събираха по 2-3 хил. фенове на обикновените мачове, но феновете на Звезда и Партизан направиха кампании с които върнаха феновете си по стадионите![]()
Въпреки това, Левски има най-добрата подкрепа за родните стандарти !
Да ако 200-300 човека на Герена е най-добрата подкрепа е наистина тъжно!
За радост всеки знае, че най-добрата подкрепа в А група е от феновете на ЦСКА и Локо ПД
Единственият стадион, който се пълни в България е този на Лудогорец. Няма "Левски", ЦСКА, нито пък Локо.
niko_ написа:Taz написа:Blue_Lion написа:Феновете в Сърбия са далеч по-отдадени на отборите си ! Вместо да пишат по форуми само, ходят и на мачове и подкрепят отборите си въпреки тежкото им състояние, а не само когато отборите им са добре - въпрос на манталитет ! Стадионите им не са по-добри от нашите, нито имат кой знае колко повече пари, а за изпълнения по стадионите и около тях, тук е нищо сравнение с там където умират хора, и хората пак ходят на мачове ! Друг е въпроса, че допреди 3-4 години техните грандове събираха по 2-3 хил. фенове на обикновените мачове, но феновете на Звезда и Партизан направиха кампании с които върнаха феновете си по стадионите![]()
Въпреки това, Левски има най-добрата подкрепа за родните стандарти !
Да ако 200-300 човека на Герена е най-добрата подкрепа е наистина тъжно!
За радост всеки знае, че най-добрата подкрепа в А група е от феновете на ЦСКА и Локо ПД
Единственият стадион, който се пълни в България е този на Лудогорец. Няма "Левски", ЦСКА, нито пък Локо.
Ботев Пловдив!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Vincenzo написа:Сърбите и те като нас с 16 отбора във висшата си лига.Я дайте малко информация за тези "кампании за връщане на публиката", че ми стана интересно.
Не мога да намеря снимките, но слагаха трансперанти от сорта на "Звездаши, събота е а вие къде сте" или нещо в тоя дух...карам по спомен !

Както казах, знае се, че на Герена винаги е най-мошно

Svetlio написа:Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
2) Твърде много кретеноидни елементи посещават мачовете и този факт определено няма как да е комфортен за нормалния човек
Аз съм от Варна и посещавам мач евентуално ако дойде някой по-сериозен тим, иначе просто няма смисъл.
Добре бе момче ти тъп ли си ? Кое от тия неща които си изброи са по-добре в Сърбия ? Само и само да се изтъкне чуждото,ей такива като тебе изглеждат като пълни малоумници...
dunavfc написа:Svetlio написа:Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
Добре бе момче ти тъп ли си ? Кое от тия неща които си изброи са по-добре в Сърбия ? Само и само да се изтъкне чуждото,ей такива като тебе изглеждат като пълни малоумници...
Преди да осмислиш епитетите си изобщо погледна ли таблицата с посещаемостта в Сърбия? Като изключим Звезда и този последен мач, в А група се оказва,че има повече публика отколкото там. Нищо не си разбрал от това,което казвам!
Svetlio написа:dunavfc написа:Svetlio написа:Прочетете внимателно двата коментара на B3ATS по темата, те дават достатъчно отговори.
Иначе аз бих обощил:
Преди да осмислиш епитетите си изобщо погледна ли таблицата с посещаемостта в Сърбия? Като изключим Звезда и този последен мач, в А група се оказва,че има повече публика отколкото там. Нищо не си разбрал от това,което казвам!
Защо изобщо добавяш тия причини тогава ? Топлата вода ли откри ? Темата е съпоставка със Сърбия,не какво трябва да се случи за да имаме средна посещаемост като в Англия..
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]