Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Само Стойчо може да оправи тая, купчина идиоти дето са в ЦСКА, Пена моляте напускай, стига си защитавал титан, само името си петниш...
Надявах се на по добра игра ,но уви едно голямо нищо.Дано в следващите мачове ни предложат една много по-добра продукция .Дано скоро треньорското ръководство се осъзнае и да изберат някой друг да изпълня статичните положения ,а не ГАЛЧЕВ.Това недоразумение АДЕМАР да го разкарваме колкото се може по скоро и да картотекират онова снажното чернокожо момче ДРАМЕ.Контузията на БОЛАДО ще поне за няколко седмици ако не и до края на сезона,така че тази врътка мисля че е задължителна.Губим в резултата нищо не играем ,а Пената няма кого да пусне .Честита победа на Черноморец напълно си я заслужиха.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- baerba1995
- Контакти:
Титан, проклинам ви да починете! Пенев е мишка....жалко подобие на треньор....Дуци,това ли е най-бързия фътбол бе ,пианде не прокопсано????? Митко Борисов ******** смотан.....нагъзвате се за пореден път ....ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!!
И въпреки всичко в ЦСКА има доста хляб .. Жалко, че пак към края на първенството ще се играе добър футбол и ще се завърши в Топ 3, но не и шампион ..
ПП: Не харесвам ТИТАН, но има ли алтернатива ТИТАН ??
ПП2: МАМКА ВИ НА ТИЯ, КОИТО ПСУВАТЕ ПЕНЕВ !!! НИКАКВО УВАЖЕНИЕ НЯМАТЕ ЕЙЙ.. ЖАЛКАРИ !!
ПП2: МАМКА ВИ НА ТИЯ, КОИТО ПСУВАТЕ ПЕНЕВ !!! НИКАКВО УВАЖЕНИЕ НЯМАТЕ ЕЙЙ.. ЖАЛКАРИ !!
Борисоооов, ама много си прост, бе, ама много!!! Пенааааа, сдавай бързо и обратно в Мировяне - не се излагай повече! Дуцииии, за трансплатация на черен дроб ли чакаш? АЗ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ОТ ЦСКА!!! А ти бе, Борисооов? А ти бе, Дуциииии?
TheClub написа:И въпреки всичко в ЦСКА има доста хляб .. Жалко, че пак към края на първенството ще се играе добър футбол и ще се завърши в Топ 3, но не и шампион ..
А бе, ти сериозно ли не разбираш какво става в отбора, на колко си!? В ЦСКА имало хляб, щтели сме да сме в 3-ката в края на първенстовото, еми нормално, когато вече титлата е продадена, почват да играят както могат! Тоя филм вече съм го гледал, не мисля да го правя 2-ри път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Предвид продаденото каре нападатели, тримата наказани и плюс треньора загубата е съвсем логична. С този състав освен да се борят за третото място друго не могат да направят и да се молят да не остават извън тройката и Литекс да не спечелят Купата, защото ще пропуснат евро турнирите.
-
- Контакти:
ЦСКА-р написа:Караджов си го каза... Левски ще е шампион тази година, всичко става с пари в тая държава! А тия боклуци да се омитат час по-скоро! Пената петни голямото си име, Дуци да ходи да се беси някъде, предпочитам да почнем от В група, но да бъдем този отбор който заслужаваме! К•Р за титан!
Какво общо има това, че Левски има нов спонсор (и то след затварянето на трансферния прозорец и селекция за 100 000 евро), с това, че положението в ЦСКА е трагично и че се разделихте с всички играчи, към които е имало някакъв интерес?
А иначе, заслужена победа на Черноморец.
ЦСКА-р написа:TheClub написа:И въпреки всичко в ЦСКА има доста хляб .. Жалко, че пак към края на първенството ще се играе добър футбол и ще се завърши в Топ 3, но не и шампион ..
А бе, ти сериозно ли не разбираш какво става в отбора, на колко си!? В ЦСКА имало хляб, щтели сме да сме в 3-ката в края на първенстовото, еми нормално, когато вече титлата е продадена, почват да играят както могат! Тоя филм вече съм го гледал, не мисля да го правя 2-ри път.
Ми като не ти се гледа извади милионите и купи отбора .. Разбирам си перфектно и мога да ти гарантирам, че този отбор след 3-4 кръга ще играе доста по - добре от днес! Но в България мноого бързо сменяме полюсите така че.. Какво ли ти обяснявам

Само за едно съм съгласен - титлата е продаде 99%
Hellkeeper написа:ЦСКА-р написа:Караджов си го каза... Левски ще е шампион тази година, всичко става с пари в тая държава! А тия боклуци да се омитат час по-скоро! Пената петни голямото си име, Дуци да ходи да се беси някъде, предпочитам да почнем от В група, но да бъдем този отбор който заслужаваме! К•Р за титан!
Какво общо има това, че Левски има нов спонсор (и то след затварянето на трансферния прозорец и селекция за 100 000 евро), с това, че положението в ЦСКА е трагично и че се разделихте с всички играчи, към които е имало някакъв интерес?
А иначе, заслужена победа на Черноморец.
Майната и на селекцията на Левски, както казах всичко става с пари, Левски ще си купи титлата, няма да я спечели. И после като имат пари за селекция, ще влязат в ШЛ, и вече ще стане страшно, дума няма да може да се обели на левскар, сега разбра ли ме какво искам да кажа? Аз спирам да гледам БГ футбол докато собствениците на ЦСКА не бъдат сменени.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!