Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7
В момента на центрирането в нак.поле на Левски,Пастата побърза да свири край на мача преди да изтече даденото 3 мин.продължение! Пастата бе пребледнял от страх,да не би моряците да изравнят.Гол от засада за Левски! И поредното смешно съдийство в София 

-
- Контакти:
Докато на фланелките не се напише ТИМ, така ще е ...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Добре играха момчетата.Не си вкарахме положенията
Пастата всичко го знаем
едва ли някой е очаквал да свири за нас.

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
-
- Контакти:
Sole написа:В момента на центрирането в нак.поле на Левски,Пастата побърза да свири край на мача преди да изтече даденото 3 мин.продължение! Пастата бе пребледнял от страх,да не би моряците да изравнят.Гол от засада за Левски! И поредното смешно съдийство в София
И аз мисля ,че трябваше да изчака края на атаката!
-
- Контакти:
В спорта няма достойни загуби, но от този мач няма от какво да се срамуваме,но там беше и Пастата....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Погледнете и добрата страна на нещата
Отбора е много млад и може само да се радваме.Дано тепърва да показват по добри игри
П.С
Кога е мача с Враца

П.С
Кога е мача с Враца
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- blue avalanche
- Контакти:
Sole написа:В момента на центрирането в нак.поле на Левски,Пастата побърза да свири край на мача преди да изтече даденото 3 мин.продължение! Пастата бе пребледнял от страх,да не би моряците да изравнят.Гол от засада за Левски! И поредното смешно съдийство в София
Ако съдията беше толкова "уплашен",колкото го изкарваш,можеше да даде 2мин. продължение и никой не може да му каже "бръм"!

-
- Контакти:
"Витрината" на мача е доста равностойна.Аз съм приятно изненадан.
Стараха се момчетата, браво ! Дончо ... трудно ми е да го кажа, но все пак Браво !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Sole написа:В момента на центрирането в нак.поле на Левски,Пастата побърза да свири край на мача преди да изтече даденото 3 мин.продължение! Пастата бе пребледнял от страх,да не би моряците да изравнят.Гол от засада за Левски! И поредното смешно съдийство в София
Ако съдията беше толкова "уплашен",колкото го изкарваш,можеше да даде 2мин. продължение и никой не може да му каже "бръм"!
Съдията ли дава допълнителното време?

Бръм!