Есиенчо написа:Добре че съдиите ни компенсираха в тоя мач,както и очакваха ювентинците иначе нямаше да бием
Напиши го още в 3 теми, белким някой го вземе насериозно..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Есиенчо написа:Добре че съдиите ни компенсираха в тоя мач,както и очакваха ювентинците иначе нямаше да бием
acmilan написа:Есиенчо написа:Добре че съдиите ни компенсираха в тоя мач,както и очакваха ювентинците иначе нямаше да бием
Компенсираха ни като пуснаха гол от засада за Ювентус, който ги доведе до безценната точка срещу магаренцатаИ нека не се обиждат бианконерите, аз просто отбелязвам факт
storm написа:Пак ще си говорим...
Инак ме кефи Дурекса, как се радва като малко момченце на всичко казано против Юве..
storm написа:Пак ще си говорим...
Инак ме кефи Дурекса, как се радва като малко момченце на всичко казано против Юве..
Есиенчо написа:storm написа:Пак ще си говорим...
Абе дори да има някоя грешка в наша полза,немисля че ще е за да ни компенсират от мача с вас.Се едно аз да кажа,че снощи вас са ви компенсирали и са ви пуснали гол от засада,заради отменения такъв на Матри срещу Милан.Просто грешки се допускат,немисля че е целенасочено
storm написа:Есиенчо написа:storm написа:Пак ще си говорим...
Абе дори да има някоя грешка в наша полза,немисля че ще е за да ни компенсират от мача с вас.Се едно аз да кажа,че снощи вас са ви компенсирали и са ви пуснали гол от засада,заради отменения такъв на Матри срещу Милан.Просто грешки се допускат,немисля че е целенасочено
Ааааааааа, ама отменения гол на Маймунтари бе целенасочено нали ? ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта