05.03.2012 Локомотив София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

qqq
Контакти:

Re: Локо Сф - Локо Пд пред провал

Мнениеот qqq » 04 мар 2012 13:29

нещо не им вярвам - не съм по конспирациите, но тук почва да мирише.....Назначиха ахмед, няма полиция, няма нищо. Три месеца няма футбол, а сега в последния момент се въртят някакви номера - кое се промени в локо софия, та ги върнаха на това чудо

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 мар 2012 13:32

Коко Динев е искал да плати, и да се играе кадето те искат в София но те са отказали.

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 мар 2012 13:33

qqq написа:нещо не им вярвам - не съм по конспирациите, но тук почва да мирише.....Назначиха ахмед, няма полиция, няма нищо. Три месеца няма футбол, а сега в последния момент се въртят някакви номера - кое се промени в локо софия, та ги върнаха на това чудо

Интересно, същото мисляи аз. До последния момент ще ни въртят тея олигофрени мръсни.
Изображение

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 04 мар 2012 13:40

Много треперите,успокоите се малко и да паднете няма да е нито за пръв нито за последен път.Мача ще се играе колкото и да не ви се иска.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 мар 2012 13:42

loko29 написа:Много треперите,успокоите се малко и да паднете няма да е нито за пръв нито за последен път.Мача ще се играе колкото и да не ви се иска.

не ставай нагъл - обясни ни как стават тези работи? Май и ти се надяваш на някаква селска постановка?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 мар 2012 13:42

loko29 написа:Много треперите,успокоите се малко и да паднете няма да е нито за пръв нито за последен път.Мача ще се играе колкото и да не ви се иска.

От Вас ли треперим хахахаха оправете си кочината и намерете, охрана да не се налага да ни наказват зареди 30 олигофрена.

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 04 мар 2012 13:45

Как без полиция?! Абсурд!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 мар 2012 13:53

Цирка е пълен! :) Чудя се кога ли УЕФА и ФИФА ще се самосезират и ще спрат тоя ужас ! :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 мар 2012 13:55

child in time написа:Цирка е пълен! :) Чудя се кога ли УЕФА и ФИФА ще се самосезират и ще спрат тоя ужас ! :evil: :evil: :evil:

Все пак директор им е Гошо Марков-Рендето :)

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 04 мар 2012 14:01

от loko29 на 04 Мар 2012 12:40

Много треперите,успокоите се малко и да паднете няма да е нито за пръв нито за последен път.

Колега, същото важи и за вас :) И да паднете, няма да ви е нито за първи, нито за последен път :) На мен лично не ми пука дали ще паднем или ще бием - светът няма да свърши нито за нас, нито за вас. Но никой в Пловдив (а предполагам и в България) в момента не може да разбере защо сте се заинатили като магаре на мост. Да, вярно, че Надежда е вашият дом. И аз сто пъти бих предпочел да играем там, отколкото на Националния (атмосферата на вашия стадион ми хресва много повече, когато играем срещу вас), но в момента в Надежда просто няма НОРМАЛНИ условия за провеждане на футболен мач. Остави козирката, виж нещото, наречено (доста силно към момента) "терен". Ами ние на произволна поляна да се съберем да играем футбол, ще бъде по-затревено и с по-малко кал.

P.S. Не съм психолог, но стилът на поста ти издава, че изнервеният си ти, а не ние. Вероятно както почти всичките ви привърженици, които знаят, че при нормален мач на нормален терен логиката изисква да отнесете минимум една тройка. Но на "терена" на Надежда може и да ви се размине :)

Върни се в “Локо Пловдив”