Почти сигурно Рафаел Бенитес ще е новият треньор на Челси, твърди "Daily Mail". Това стана ясно след като тимът от "Стамфорд Бридж" направи поредната си загуба от тима на Уест Бромич. На въпрос дали мисли, че ще бъде начело на Челси в преиграването с Бирмигам от ФА Къп, той каза: "Не питайте мен, обърнете се към собственика" .
Твърди се, че Роман Абрамович вече е провел разговор с бившият треньор на Ливърпул и се очаква той да започне да ръководи отбора на Челси още във вторник, когато имат мач за Шампионската лига срещу отбора на Наполи. Поредната загуба накарала руският милиардер да изгуби и последната си капка надежда, че Вилаш- Боаш може да изведе отбора от кризата и да ги върне на победният път. Бенитес настоява да подпише договор за минимум от 18 месеца. Рафа е безработен откакто напусна Интер през миналия сезон. За друг заместник на Боаш се смята и Гуардиола, но пред Абрамович се открил проблемът, че не може да го вземе преди края на сезона в Примера дивисион, а в същото време Челси се намира в криза и се нуждае от спасител. Разочарован от загубата и играта на неговите футболисти АВБ каза: "Миналата седмица победихме Болтън с добра игра, но днес бяхме неузнаваемо слаби. Много е трудно да се приеме подобна загуба. Всички очакват от мен и моите футболисти много повече, особено феновете, които ни подкрепяха всеотдайно. Това прави поражението още по-болезнено. Имаме 4 дни, за да се подготвим за мача с Бирмингам, в който трябва да подбрим представянето си с 300%".
Следващите двубои на Челси във Висшата лига са срещу Стоук Сити, Манчестър Сити и Тотнъм, а между тях са и вече споменатите мачове с Бирмингам и Наполи.
РАЛИЦА ПЕНЕВА
http://www.sportabg.com/evropejski-futb ... na-chelsi-
Бенитес или Гуардиола начело на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Бенитес или Гуардиола начело на Челси?
Бенитес е най-лошия избор на Абрамович!
Да уволниш Хиддинк и Анчелоти и после да сложиш Бенитес ...... Поне едно ниво над Улие , все пак мислете положително 
Не се интересувам много , но не им прилича на такива играчи , звезди от години да ГОНЯТ ПОРЕДЕН ТРЕНЬОР . Това мислех , че може да се случи само във ЦСКА , но май съм грешал .

Не се интересувам много , но не им прилича на такива играчи , звезди от години да ГОНЯТ ПОРЕДЕН ТРЕНЬОР . Това мислех , че може да се случи само във ЦСКА , но май съм грешал .
По-лошо от АВБ няма.Макар ,че аз мисля ,че АВБ трябва да води Челси поне до края на сезона ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Гуардиола, разбира се.Пък и ще е интересно да го видим как се справя в друг отбор, различен от Барса.

sixtynine написа:Гуардиола, разбира се.Пък и ще е интересно да го видим как се справя в друг отбор, различен от Барса.
Сигурен съм ,че резултата ще е същия като с АВБ-то ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Какъв Гуардиола ви гони, той е непоклатим в Барса и да не е луд да се маха от най-успешния в последните години тим в света?
- ralka_levskarka
- Контакти:
ехеееее добреее !! 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Рафаел Бенитез .
Направи Ливърпул турирен боец това което иска Абрамович да е Челси . В Челси Рафа Бенитез ще получи много пари за селекция (примерно) каквато в Интер и Ливърпул не получи . Може и да има положително въздействие върху Фернандо Торес .
Направи Ливърпул турирен боец това което иска Абрамович да е Челси . В Челси Рафа Бенитез ще получи много пари за селекция (примерно) каквато в Интер и Ливърпул не получи . Може и да има положително въздействие върху Фернандо Торес .
Челси са ми любим отбор, но откакто футболистите почнаха да гонят треньор след треньор няма оправяне