Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)
Даглиш доказва(за пореден път),че от силни футболисти добри треньори НЕ СТАВАТ!С малки изключения!!!
blue avalanche написа:Даглиш доказва(за пореден път),че от силни футболисти добри треньори НЕ СТАВАТ!С малки изключения!!!
Не ставащия треньор има 11 трофея за 6 години ръководене на клуба. Сега МЛЪКНИ.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Не знам за вас ама според мен, след като с т.нар дървари,некадърници и тем подобни Адъм,Хендерсън и Спиъринг можахме да надиграем Арсенал по такъв категоричен начин,на мен ми говори ,че просто има още работа да се свърши в доизграждането на този отбор.Според мен това ни беше най-добрия мач след нова година,като игра и поведение на терена.Движение и положения,доста нетипични за предните 2 месеца.А направили ви впечатление,че това бе първия мач,след нова година в който А.Керъл бе резерва и не трябваше да го целим с топката от всевъзможни разстояния... След този мач,за мен лично окончателно е ясно какъв е основния проблем на отбора за целия сезон и макар да знам,че мнг хора ще ми "скочат" аз ще си кажа мнението.Проблема не е толкова,че Далглиш не го може.Проблема е трансфера на А.Керъл!!!Аз не виня играча или който и да е!!!Не че без него си вкарахме положенията,ама имаше игра,имаше футбол(както мин пролет и в повечето мачове есента,когато бе резерва) и оттук може да се надгражда.С връщането на титулярите-Джерард,Агър,Джонсън и Лукас мисля,че ще сме доста стабилни... Кой взе решението за Керъл-Кени или Комоли аз лично не знам, а и мен не ме интересува,не съм аз човека който ще им реже главите-стават грешки,така е в живота.Дж.Хенри е мнг. ама мнг. по-умен човек от нас и съм сиг,че и друг път му се е случвало да загуби едни 30тина милиона и той ще го преглътне(не вие тук, които се изписвате жертви) и ще даде втори шанс-защото всеки човек заслужава втори шанс...Ако и тогава вече стане издънка-сигурно,който трябва ще си понесе последствията!!!Обаче с оглед на очертаващото се пропускане на ШЛ и съответно орязани средства за трансфери сега ще ни трябва трансферен удар,не провал.Дано Кени надмогне напрежението и започне да пуска Коатес,вместо Кара-другия ни голям проблем днес.Няма 'кво толкова да загуби вече-може само да спечели един защитник, готов да влезе по всяко време догодина,вместо Шкъртъл или Агър...Както и да е макар и шансовете вече да са само на хартия,аз ще продължа да си подкрепям отбора и да се надявам на чудо,във футбола всичко е възможно...
- Lucas_Leiva
- Контакти:
Взаимствано от един пичага във офиц.facebook група на Liverpool Bulgaria -
Краля има план..целта му е тези играчи да се научат да ценят успеха и да се борят за него..Миналата година можехме спокойно да играем в Лига европа,но той каза НE и това доведе до спечелването на Карлинг.Следваща стъпка Фа-по възможност още тази година.Догодина сигурен топ 4 и опит за Лига Европа..А едва след това Шампионска титла и достойно представяне в групите на ШЛ...Аз поне така го виждам,стъпка по стъпка,бавно но сигурно и най-вече заслужено!6 YNWA
Kакво мислите?

Краля има план..целта му е тези играчи да се научат да ценят успеха и да се борят за него..Миналата година можехме спокойно да играем в Лига европа,но той каза НE и това доведе до спечелването на Карлинг.Следваща стъпка Фа-по възможност още тази година.Догодина сигурен топ 4 и опит за Лига Европа..А едва след това Шампионска титла и достойно представяне в групите на ШЛ...Аз поне така го виждам,стъпка по стъпка,бавно но сигурно и най-вече заслужено!6 YNWA
Kакво мислите?

Lucas_Leiva написа:Взаимствано от един пичага във офиц.facebook група на Liverpool Bulgaria -
Kакво мислите?![]()
харесва ми като идея,но очевидно ни трябва нападател-голаджия и поне още един добър халф... лошото е ,че пропуските и незаслужените равни и загуби почват да стават ежедневие! аз лично вече съм скептик по отношение на възможностите на КД, колкото и за някои това да е светотатство ! Дано вземем някак си ФА.
- Jordan Henderson
- Контакти:
gugushito написа:Lucas_Leiva написа:Взаимствано от един пичага във офиц.facebook група на Liverpool Bulgaria -
Kакво мислите?![]()
харесва ми като идея,но очевидно ни трябва нападател-голаджия и поне още един добър халф... лошото е ,че пропуските и незаслужените равни и загуби почват да стават ежедневие! аз лично вече съм скептик по отношение на възможностите на КД, колкото и за някои това да е светотатство ! Дано вземем някак си ФА.
Изброените на постовете са задължителни и ако се пропуснат през лятото и по другата година ще разцъкваме в ЛЕ. ФА къп е почти сигурна,единственият ни реален съперник там е Тотнъм и донякъде Евертън,а ако се случи да отпаднат екстра. Ще ми хареса един финал в ФА Ливърпул-Челси. Още повече изражението на Торес в такъв мач

Далглиш може да ни изведе до финал за ФА къп,поне това е сигурно
-
- Контакти:
Liverpool_EC написа:Не знам за вас ама според мен, след като с т.нар дървари,некадърници и тем подобни Адъм,Хендерсън и Спиъринг можахме да надиграем Арсенал по такъв категоричен начин,на мен ми говори ,че просто има още работа да се свърши в доизграждането на този отбор.Според мен това ни беше най-добрия мач след нова година,като игра и поведение на терена.Движение и положения,доста нетипични за предните 2 месеца.А направили ви впечатление,че това бе първия мач,след нова година в който А.Керъл бе резерва и не трябваше да го целим с топката от всевъзможни разстояния... След този мач,за мен лично окончателно е ясно какъв е основния проблем на отбора за целия сезон и макар да знам,че мнг хора ще ми "скочат" аз ще си кажа мнението.Проблема не е толкова,че Далглиш не го може.Проблема е трансфера на А.Керъл!!!Аз не виня играча или който и да е!!!Не че без него си вкарахме положенията,ама имаше игра,имаше футбол(както мин пролет и в повечето мачове есента,когато бе резерва) и оттук може да се надгражда.С връщането на титулярите-Джерард,Агър,Джонсън и Лукас мисля,че ще сме доста стабилни... Кой взе решението за Керъл-Кени или Комоли аз лично не знам, а и мен не ме интересува,не съм аз човека който ще им реже главите-стават грешки,така е в живота.Дж.Хенри е мнг. ама мнг. по-умен човек от нас и съм сиг,че и друг път му се е случвало да загуби едни 30тина милиона и той ще го преглътне(не вие тук, които се изписвате жертви) и ще даде втори шанс-защото всеки човек заслужава втори шанс...Ако и тогава вече стане издънка-сигурно,който трябва ще си понесе последствията!!!Обаче с оглед на очертаващото се пропускане на ШЛ и съответно орязани средства за трансфери сега ще ни трябва трансферен удар,не провал.Дано Кени надмогне напрежението и започне да пуска Коатес,вместо Кара-другия ни голям проблем днес.Няма 'кво толкова да загуби вече-може само да спечели един защитник, готов да влезе по всяко време догодина,вместо Шкъртъл или Агър...Както и да е макар и шансовете вече да са само на хартия,аз ще продължа да си подкрепям отбора и да се надявам на чудо,във футбола всичко е възможно...
Не е това проблема Керъл не е никакъв проблем. Просто проблема е, че в останалите мачове отбора не можеше да разиграва топката. НЕ КЕРЪЛ, а отбора те се опитваха, но не им се получаваше и тогава идва момента(когато не ти се получава играта на земята и имаш висок нападател нормално е да потърсиш нещо по разнообразно), но пък погледни тези мачове за които говориш и виж, че за тях Керъл е направил толкова колкото направи за цял полусезон. И на всичкото отгоре не е сбъркал 1 пас. Въпроса не е в нападателя а в хората зад него. Халфовете трябва да се саобразяват с позицията на нападателя, а не Нападателя да гони паса на халфа като обезоглавен. На ливърпул му трябва халф, който поема топката и се обръща към противниковата врата. В момента нямаме такъв. Джерард едно време беше, но сега имам някакво усещане, че то повече им пречи от колкото помага. Като когато някой от отбора поеме топката той веднага отива до него(в това няма никакъв смисъл, защото се губи не само широчината но и бройката на играчите, които участват в атаката, не знам дали го прави това по нареждане на Кени или сам го прави, но трябва спешно да го спре) За мнението ти за Керъл ще ти дам пример от три мача.
Първо: Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед
Тогава нападателят не игра в мача, разиграванията не бяха добри и не излезе нищо дории и с тези играчи, които играеха срещу Арсенал.
Второ: Брайтън срещу Ливърпул Керъл играеше топката вървеше по терена така както вървеше и вчера. И какво стана Керъл с гол и асистенция. И понеже много хора биха казали, но това беше срещу втородивизионен отбор ще ти дам за пример третият мач.
Трето: Стивънидж срещу Тотнъм
Много дисциплиниран отбор на Стивънич, който дори е от третото по сила първенство, не даде никакъв шанс на Тотнъм да разиграва така както трябва, а и на всичкото отгоре шпорите разиграваха така както ние разигравахме за тези 6 7 мача, за които ти говориш
Последна промяна от dsadsadasdasdasd на 04 мар 2012 11:12, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Момчета незнам дали сте чули коментара на Борислав Борисов, но това ме издразни. Той каза Суарез е страхотен играч и владее топката чудесно, но да се ЧУДИ ЧОВЕК, ЗАЩО С ФЛАНЕЛКАТА НА ЛИВЪРПУЛ. След като чух това ми идва в понеделник да се обадя и да го навра там каде не е ходил от как се е родил
-
- Контакти:
А и забравих. Та той дори в безумния си коментар изкара грешката на Карагър доста по голяма от тази на Косшелни. Та едно е да загубиш позиция друго е да си вкараш автогол. Според мен първото което е един коментатор ако е истински професионалист никога не би се издал за кой отбор вика. Така, че Алексии и Боби абсолютно трябва да им се забрани да коментират какви да е мачове на собствените си отбори, защото коментарът им не е обективен и действа някак си едностранно на зрителите ЗА които те коментрат! А те не са само фенове на Арсенал и Ливърпул.
- Jordan Henderson
- Контакти:
Аз може и да му звънна на това псевдопредаване защото с тия симпатии към Арсенал и мен ме дразни. Защо все него го слагат коментатор на големите мачове? Не съм чул да казва това за Суарез,но ако е така тоя човек нещо не е наред с главата.
Колкото до грешката на Карагър,аз също съм на мнение че е равносилна на тая с Кошчелни. Още преди мача си знаех че Карагър неможе да се противопостави на пласирането на Перси и се оказах прав. ГрешкИТЕ му ни костваха мача и ще се повторя- Липсата на Агер е по болезнена от тази на Лукас и докато Агер не се завърне ще страдаме,защото краля ще пуска легендата,а той дори един Одемвинге неможе да опази
Колкото до грешката на Карагър,аз също съм на мнение че е равносилна на тая с Кошчелни. Още преди мача си знаех че Карагър неможе да се противопостави на пласирането на Перси и се оказах прав. ГрешкИТЕ му ни костваха мача и ще се повторя- Липсата на Агер е по болезнена от тази на Лукас и докато Агер не се завърне ще страдаме,защото краля ще пуска легендата,а той дори един Одемвинге неможе да опази