Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
ще го свири сватбаря-леле-мале.тоя винаги ни посича.но се надявам да бием въпреки очакваните балтии.
[center]
[/center]

Ако футболистите се използват за мръсните игрички на тоя глупак --Киряков --това ще означава ,че той просто е изтрещял тотално.Административните проблеми не трябва да рефлектират на игрището .Футболът е спорт ,а вие всички тук говорите за война.Дано Херо да не е изтрещял толкова ,колкото излиза от медиите и момчетата да знаят ,че играят не срещу войници ,а срещу подобни на тях .Тогава победата ни ще е сигурна --1-2 е моята прогноза .Само ЦСКА!!!ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ ,КОИТО ИСКАТ ДА НИ НЯМА,НИЕ ЩЕ СЕ БОРИМ!!!
Без съдийски тесли и косачки от ваша страна-само гредите биха ви спасили от погром.разбирам омразата ти,но гледай реално нещата.няма лошо-бийте ни-но с игра,а не да се ритате и търкаляте като магарета.съпричастен съм с херо,но той нагнетява излишна омраза.колкото до анисие и платини-това са междуфирменни задължения,които не бива да рефлектират върху спортния характер на футболната среща.
[center]
[/center]

Погром няма да има, не си спомням кога е имало съдийски косачки на мач между Черноморец и ЦСКА в полза на Черноморец. Светни ме, че не се сещам? Не мразя никого, не съм научен така, гледам реално на нещата и смея да тъврдя, че имаме много добър отбор и тия смешки за разгром са просто думи на вятъра. Херо не мрази също, просто не го познаваш, той живее за футбола, разболя се заради него и иска всичко да става на зеления килим, честно, без задкулисни игрички! За двамата футболисти... Този коментар ще е дълъг, не искам да се наемам, ясно е това - в Бургас Мишел играеше страхотно, отиде в ЦСКА, които още дължат пари за него, а го освободиха вече. Направиха всичко възможно, само и само на Черноморец да им е кофти, разбираш ли, да видели те, с кого си имат работа. Аз ще кажа с кого - с най-големите тарикати в БГ футболната действителност! Халал да са ви! Анисето го чакам, за да видя КОГА ще заиграе с червената фланелка. Че слушах едно словоизлеяния на Венцито, на адвокатите, още ърви кръг, втори кръг, след мача, ще поживеем след мача, пък ще видим до кога... А иначе момчето е млад и добър футболист, но бая просто да се върже на тези номера, да лъже хората в очите и накрая по този начин да си отиде. А сега да ми звъни и да иска пак да се връща. Малоумна история. Дано днес стане хубав мач (не се сещам черноморци да са се въргаляли и прочие...) и да победи по-добрият!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ти си ги виждаш нещата от твоята си камбанария.по голем смех от тоя,че анисие е звънял да се връща-няма.с цска-шампион и евротурнири.с черноморец-5та глуха.прецакахте се сами-понеже за лакомията са казали старите хора-гъз-глава затрива.даваха ви 120000-вие не,искаме 300000.ами искайте си.подкрепяш си отбора естественно,но се надценявате и това ще ви закопае. реално сме доста по класния отбор и ако тръгнете да се надигравате с нас-погром с 3-4 гола не ви мърда.то и французина искаше да бие-ама кличко го размаза.така,че не се самонавивай,за да бъде болката поносима.
[center]
[/center]

ozzmozisa написа:ти си ги виждаш нещата от твоята си камбанария.по голем смех от тоя,че анисие е звънял да се връща-няма.с цска-шампион и евротурнири.с черноморец-5та глуха.прецакахте се сами-понеже за лакомията са казали старите хора-гъз-глава затрива.даваха ви 120000-вие не,искаме 300000.ами искайте си.подкрепяш си отбора естественно,но се надценявате и това ще ви закопае. реално сме доста по класния отбор и ако тръгнете да се надигравате с нас-погром с 3-4 гола не ви мърда.то и французина искаше да бие-ама кличко го размаза.така,че не се самонавивай,за да бъде болката поносима.
Другото момче няма да му отговарям, разбрах го, а на теб имам да ти кажа 2-3 приказки. Това, че Анисе е звънял Ти, господинчо, няма как да знаеш! Разбираш ли ме? Когато хляба струва 1лв на магазина, ти, господинчо, защо не се пазариш с продавачката да ти го продаде за 40 стотинки? Аз никога не се надценявам. Гледал съм отбора на всичките му контроли, без последната и твоя съм гледал поне в 4 контроли. Разлиакта е, господинчо, че аз знам какво има тук и там, а ти знаеш само там. А Херо се надиграва винаги, защото е най-добрият в момента, погрома го чакам, с колко каза? 3-4? Да видим...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

ozzmozisa написа:ти си ги виждаш нещата от твоята си камбанария.по голем смех от тоя,че анисие е звънял да се връща-няма.с цска-шампион и евротурнири.с черноморец-5та глуха.прецакахте се сами-понеже за лакомията са казали старите хора-гъз-глава затрива.даваха ви 120000-вие не,искаме 300000.ами искайте си.подкрепяш си отбора естественно,но се надценявате и това ще ви закопае. реално сме доста по класния отбор и ако тръгнете да се надигравате с нас-погром с 3-4 гола не ви мърда.то и французина искаше да бие-ама кличко го размаза.така,че не се самонавивай,за да бъде болката поносима.
При положение, че сте гостуващ отбор, това е първият ви официален мач от доста време насам и отборът на Черноморец има най-стабилната защита от всички БГ отбори, какви 3-4 гола бе ?

100 години Черно Море !
CSKAr4eto0 написа:Тоя мач изобщо неискам да го гледам !!! Очаквам кръв на терена и резултат 1Х ! Дано да греша
Не грешиш!!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Брех, то цялата агитка на Черноморец в тоя форум бе
. Айде АРМЕЙЦИИ, очакват се около 2000 наши привърженици!!! ЛУДНИЦА ще е!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
вие се хвърлете здраво на гереня,пък ние в бургас.става ли.защитата им е добра на статистика,но реално дали е така-ще видим.единственното им спасение е-11 опълченци и търкалета да минава времето.скочат ли-ще ядат хурката здраво.UniX95 написа:ozzmozisa написа:ти си ги виждаш нещата от твоята си камбанария.по голем смех от тоя,че анисие е звънял да се връща-няма.с цска-шампион и евротурнири.с черноморец-5та глуха.прецакахте се сами-понеже за лакомията са казали старите хора-гъз-глава затрива.даваха ви 120000-вие не,искаме 300000.ами искайте си.подкрепяш си отбора естественно,но се надценявате и това ще ви закопае. реално сме доста по класния отбор и ако тръгнете да се надигравате с нас-погром с 3-4 гола не ви мърда.то и французина искаше да бие-ама кличко го размаза.така,че не се самонавивай,за да бъде болката поносима.
При положение, че сте гостуващ отбор, това е първият ви официален мач от доста време насам и отборът на Черноморец има най-стабилната защита от всички БГ отбори, какви 3-4 гола бе ?![]()
Събудете се малко, "класни" псевдо грандове...
[center]
[/center]