Синьо сърце написа:trayan16 написа:Аз никак не съм спокоен за утрешния мач.Напрежението расте!Дано напълним стадиона!
Че кой е спокоен?
Нямам търпение вече да става 13:30 и да ги почваме ''моряците''

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Синьо сърце написа:trayan16 написа:Аз никак не съм спокоен за утрешния мач.Напрежението расте!Дано напълним стадиона!
Че кой е спокоен?
south_division написа:Днес гледах най сериозния ни опонент за титлата, говорим и като футболисти и като организация. ЦСКА не знам все още как да ги коментирам, утре ще видим. Значи най - големия коз на Лудогорец е физическата подготовка, този елемент при тях е на изключително ниво. Бъдема бягаше цял мач все едно е 18 годишен, същевременно му вървеше и играта, нормално, след като си подготвен функционално добре и нещата да ти се получават по добре. Въобще бързина, експлозивност, издръжливост, са все неща за които Душан Стевич и Йовановски са се погрижили повече от добре. Другото, над което може да се акцентира е много добре действащата вътрешна двойка халфова линия, в лицето на Дяков и Генчев. Всъщност това са и позициите, където се двоумя кой превъзхожда, чисто като единици, в предвид налагания там Йовов и в предвид факта, че никак не малко показателно е разликата в представянето на Дяков и Гаджев в националния. Всичко това с уговорката, че още не сме видели лицето на Левски в официален мач. Дано нашите играчи са не по зле подготвени физически и дано Костов във важните мачове използва Грийн като вътрешен халф. Също така смятам, че за станем шампиони ни трябват 41-42 точки от възможни 45. Което ще рече най много две равенства или само една загуба. Надявам се на силна игра утре и респектиране на противниците. Само Левски!
donDiego написа:Йовановски и в ЦСКА се погрижи добре,обаче ни хванаха![]()
mikata написа:Атанас Бостанджиев: Скоро ще ме видите с шал на Левски
http://football.sportal.bg/news.php?news=352704
donDiego написа:Чудесен Левски днес,само така да продължават да играят и може да влезете в ЕТ с феърплейквота
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 252 госта