Lauta Army On Tour!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Lauta Army On Tour!

Мнениеот favaca8888 » 03 мар 2012 21:59

Човека те пита за ст. Локомотив, не се прави на дръж ми шапката....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 мар 2012 23:39

Това, че не сте дразнител за нас не виждам да е повод за гордост. Ако мача се бе играл днес ти гарантирам 2000 човека, които щяхме да ви покажем ниво на подкрепа, което няма да видите от друга публика в България. Италянците имат един лаф - заека надига глас. Не виждам на базата на какво се обаждате неподготвени.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2012 11:52

Наглостта на тия няма край:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=256899

Полицията отказва да охранява мача ама БФС е толкова наведено пред пачка 20толевки, че не може и тия бедняци да ги накаже както си трябва. Ми като нямаш пари да си опрайш стадиона или наем на друг да си платиш няма да играеш бе.

С тия охранителни фирми не знам до къде ще я докарат :mrgreen: Най-много едно така качествено мазало да стане и да си пише актив комисар Попов :evil:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 05 мар 2012 11:21

Vincenzo написа:
ultrasloko_sf написа:
Пловдив1926 написа:Вместо 2000 на трети март 200-300 човека понеделник по никое време. Благодарско бефесета, сайтчета и др. дейци.

я ми кажи кога сте идвали 2000 в София на мач с нас?

Миналия сезон, когато ни бихте 3:0 на националния стадион бяхме... айде не 2000, но 1500 със сигурност имаше. Ако не вярваш, ще ти покажа снимков материал.

хахах типично за всички фенове от Пловдив яко се преувеличава,не ми трябват снимки бях на мача бяхте 400 човека дошли по 1 лв екскурзия,че даже и билетите ви за мача бяха по евтини от нашите въпреки че бяхме домакини РЕСПЕКТ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 мар 2012 11:43

Не се обяснявай бе момче за левчета екскурзии и за бройка, ние 400 ходим на гостуване, вие толкова ви е мечтаното домакинство :twisted: Искам ви много тихи и наведени. Играйте си на джамини с другите публики на вашето ниво там и не надигайте много глас зайчета.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 мар 2012 12:00

ultrasloko_sf написа:хахах типично за всички фенове от Пловдив яко се преувеличава,не ми трябват снимки бях на мача бяхте 400 човека дошли по 1 лв екскурзия,че даже и билетите ви за мача бяха по евтини от нашите въпреки че бяхме домакини РЕСПЕКТ!

Силно изопачаваш нещата. Може да не сме били 1500, но бяхме много по-близо до 1500 отколкото до 400. Ревахме обаче като за 2000.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 мар 2012 12:01

ultrasloko_sf написа: хахах типично за всички фенове от Пловдив яко се преувеличава...

Вярно!

ultrasloko_sf написа: ....на мача бяхте 400 човека ...

Невярно!

ultrasloko_sf написа: ...дошли по 1 лв екскурзия,...

Невярно!

ultrasloko_sf написа: ...даже и билетите ви за мача бяха по евтини от нашите въпреки че бяхме домакини ...

Вярно!

ultrasloko_sf написа: РЕСПЕКТ!

Благодаря!

Няма значение колко ще дойдем. Нито колко ще ни струва пътуването до София (до другаде е с пъти повече). Но билети ще си купим (няма значение каква цена ще ни сложите). На този стадион не сте играли...не помня от кога (подскажи ми ти). За другите си плащахте наем.
Има значение, че всеки един наш лев за билет ще влезе в софийската каса. Твърдите, че пари са ви нужни, а правихте всичко възможно да намалите прихода до минимум. Това не мога да го разбера!

В най-добрият за Вас вариант, мача трябваше да се играе в събота/неделя, на Надежда. За да приберете максимален приход от билети.
Ако очаквате прихода от предаването на мача в интернет да е повече от този на билетите, ОК`, тогава всичко е разбираемо. Макар пак да не е най-добрият за вас вариант.
Обаче, колко ще сме и колко ще ни струва няма смисъл да обсъждате. Това вас не ви касае, касае нас. За вас - парите.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 05 мар 2012 12:18

Какво стана с комисията днес? Къде ще се влиза/сяда и т.н.?

Върни се в “Локо Пловдив”