За какво се борим този сезон?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: За какво се борим този сезон?
Вчера Електричката размианваше холандските защитници с лекота,навлиза във форма,скоро ще е машина,вярвайте ми.Това за нападателя.Не забравяйте и друго важно нещо - за разлика от Левски,Литекс и ЦСКА ние не играем на два фронта.Европа миналата есен беше причината за спадовете ни и слаба есен-провал в Петрич,провал насред Варна с Черноморец,слаб мач в Ловеч и на Герена.Тази есен това няма да го има.Докато те се трепят на два-три фронта ние трябва да натискаме здраво газта в А група,да дръпнем яко пък да видим как ще ни свалят после....Стига съм мечтал,но просто виждам,че сме по-силни от тях.По-силни сме,факт е това,играем като равни с еврограндове,еми защо пък не и титла?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Stani_Stavrev
- Контакти:
greenpeak написа:За разлика и от едните и от другите, ние имаме по-балансиран отбор.
Такъв отбор сме нямали от години, единственото е, че не взехме още един нападател.
Много са ти смели изказванията морето са симпатичен отбор ма такива като теб не осъзнай сте нищо повече от борба с Локот и Литекс неможете да направите
Stani_Stavrev написа:greenpeak написа:За разлика и от едните и от другите, ние имаме по-балансиран отбор.
Такъв отбор сме нямали от години, единственото е, че не взехме още един нападател.
Много са ти смели изказванията морето са симпатичен отбор ма такива като теб не осъзнай сте нищо повече от борба с Локот и Литекс неможете да направите
И как го реши??Ти ли определяш, а

Още в неделя е задължително да треснем цаците. Мощен старт в шампионата със здрава игра, никакви компромиси от първата до последната минута.
Тръгнем ли добре, до мачовете с Левски, Цска и гиговото локомотивче няма кой да ни спре.
Тръгнем ли добре, до мачовете с Левски, Цска и гиговото локомотивче няма кой да ни спре.
Тази година дубъл - и шампионска титла и купа на България.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Мисля че това ще е нашата година.Силно се надявам да станем първи и като гледам как играе останалия "елит" е доста възможно.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
За един спортист има само една цел. Дали ще е квартално първенство по табла, надплюване с костички от сливи или А футболна група е все тази. Дали ще е Черно море или Лисичери, също. Спортистът ако няма визията да стане първи, в каквото и да участва е загубен. Друг е въпросът дали ще успее.
Моряците имат потенциал да станат първи. При тази конкуренция няма да е трудно, което не говори добре за футбола ни. Но футболът ни е такъв калпав, защото освен футбол има и нещо друго селско в него. Амбицията на селянинът, да покаже на селото си до къде е стигнал, не бива да се подценява.
Абе с две три думи, ще сме трети пак. Искам да се получи и нещо повече, но при сегашните обстоятелства е немислимо. Селанинът има още какво да доказва!
Моряците имат потенциал да станат първи. При тази конкуренция няма да е трудно, което не говори добре за футбола ни. Но футболът ни е такъв калпав, защото освен футбол има и нещо друго селско в него. Амбицията на селянинът, да покаже на селото си до къде е стигнал, не бива да се подценява.
Абе с две три думи, ще сме трети пак. Искам да се получи и нещо повече, но при сегашните обстоятелства е немислимо. Селанинът има още какво да доказва!

Мисля,че вече трябва да гледаме местата от 1-3-то място разбира се аз желая 1-то. Както
гледам играта на двата ни "гранда" шансовете не са малки.Разбира се и Литекс не ги изключвам от сметките,но срещу Левски играят много страхливо.Крайно време е да вземем и една купа България.
гледам играта на двата ни "гранда" шансовете не са малки.Разбира се и Литекс не ги изключвам от сметките,но срещу Левски играят много страхливо.Крайно време е да вземем и една купа България.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Този сезон да се преборим поне да продължи строежа на новия стадион.Без стадион не виждам за какво ще се борим 

-
- Контакти:
Мисля,че няма да можете тази година да влезете в тройката.Просто всички отбори ви разкриха и сте много предсказуеми,играете технично,но неефектно.За мен поне от 5-7 място ще сте тази година,а пък за първо място нямате шанс,не ви достига класа. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!