Тук давам линк към едно клипче,от което настръхвам.Сигурно повечето от вас са го гледали,
но нека го видим още един път и да отдадем заслуженото на всички,които ни донесоха тази радост!Част от тях са в Левски и в момента,други по различни причини са някъде,но тази приказка никой не може да ни отнеме!Тя не е в черно-бели кадри,беше съвсем скоро и някои факти от последните дни ме карат да се надявам,че може да я изживеем отново!Със сигурност сме в Европа до зимата,дай боже и по-нататък!Нека се радваме на мига,който имаме и да помним,че ние сме временни-ЛЕВСКИ е вечен!Това,което ще видите на клипчето е ИСТИНАТА,за която живее всеки фен,това е любовта към отбора и радостта,че си част от този триумф!Аз не искам да сме"убийци на шампиони",нито пък"евробойци"!Искам просто да съм малка част от тази радост,искам да сме ЛЕВСКИ,и нищо друго!Не ме интересува омразата,аз обичам своя отбор и се гордея с него!Страдам при неуспехите,щастлив съм при победите и съм убеден,че днешният Левски ще ни върне магията и радостта от мачовете в Европа!Приятно гледане,момчета и момичета,и ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
http://vbox7.com/play:6ef7f432
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сърмов??
zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.
Ти кой мач гледа бе човек?
Сирмов им сви "сърмите", перфектен в дефанзивен план!
МЛЪКВАЙТЕ БЕ ТЪПИ ЧОРБАРИ и ПСВЕДО ЛЕВСКАРИ!!!! Сърмов играе адски добре, и е адски полезен... Просто сте тъпи и неграмотни.. не разбирате нищо от футбол... МАЛОУМНИЦИ. МЛЪКВАЙТЕ И НЕ СЕ ОБАДЖДАЙТЕ ПОВЕЧЕ. Сърмов е невероятен футболист за Бг стандарти, а може би и повече ще видим!
KingForadayy написа:И мен ме шокира , че такъв играч е в националния .Стоилов съвсем се е побъркал.Не стига дето всеки път вика неэнайно эащо Рангелов е Домовчийски , които са най- слабите нападатели в момента от всички играещи в чужбина.
За Рангелов съм съгласен, но за Домовчийски може да поспорим малко. Той е много добър нападател ама не му се дава шанс за изява. Той ако играе ще е съвсем друго нещо. Нали виждаш, че като го пускат да играе даже и последните минути пак вкарва гол.

golasimo написа:Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!
Предполагам си чорбар в дъното на душата ти, щом говориш така за Сърмов. Той е много добър играч и ще бие шутове от 500 метра ако трябва. Като няма кой друг да се осмели да бие. За национал незнам, но в Левски е един от най-добрите.

Re: Спомени и надежди!
Велико
Велико
Велико
И аз настръхвам като го гледам и наистина последния мач беше като през тези мачове, това е неописуемо просто... трябва да го изпиташ на стадиона. 

Само човек,който не разбира от футбол,може да каже,че Сърмов е некадърен играч.
Той определено не е най–техничния играч в отбора,но за целта,която изпълнява не терена не му е нужна много техника.
На него се разчита да пресира в центъра,да покрива голям периметър и да пресича пасовете на противниковите халфове,нещо в което се справя доста добре.Освен това е млад,висок,снажен,бърз,с нелош удар,все модерни качества във футбола.
Играч,който освен това може да разиграва супер точно топката и да раздава пасове по конец,обикновено струва над 15 млн. евро,фамилията му не завършва на –ов,и в никакъв случай не би играл в нашето първенство.
Така,че не се правете на много разбиращи от материя,която ви е чужда.Знам,че ние,българите,сме много компетентни по футбол,политика и жени,но хайде все пак малко по–леко го давайте като разбирачи.
Той определено не е най–техничния играч в отбора,но за целта,която изпълнява не терена не му е нужна много техника.
На него се разчита да пресира в центъра,да покрива голям периметър и да пресича пасовете на противниковите халфове,нещо в което се справя доста добре.Освен това е млад,висок,снажен,бърз,с нелош удар,все модерни качества във футбола.
Играч,който освен това може да разиграва супер точно топката и да раздава пасове по конец,обикновено струва над 15 млн. евро,фамилията му не завършва на –ов,и в никакъв случай не би играл в нашето първенство.
Така,че не се правете на много разбиращи от материя,която ви е чужда.Знам,че ние,българите,сме много компетентни по футбол,политика и жени,но хайде все пак малко по–леко го давайте като разбирачи.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com
Сигурно автора се е чудел до сега, кой да набеди вместо обичайния заподозрян и това му е родила главъта.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
-
- Контакти:
Re: Спомени и надежди!
бях на всички домакински мачове това е нещо лудо и незнам дали пак ще го изпитаме дано пак да има поводи за радост -някои хора само могат да мечтаят да усетят тръпката! левски 20 години ни радва за разлика от другите отбори
DukeUnv написа:golasimo написа:Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!
Предполагам си чорбар в дъното на душата ти, щом говориш така за Сърмов. Той е много добър играч и ще бие шутове от 500 метра ако трябва. Като няма кой друг да се осмели да бие. За национал незнам, но в Левски е един от най-добрите.

Абе пич ти колко мача на тоя бастун си гледал да те питам аз . от както е в левски не съм му изпуснал нито един . последните 10 г не съм изпуснал мач на левски на стадиона , така че си трай . няма такова дърво , този човек няма верен пас напред , от 10 паса греши 9 , а единствения му точен е когато върне на петков