Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ТаралежВгащите
Re: Цачев в пирин???
пичове , я не разсъждавайте като тъпи прасенца ... щом го дават там значи очакват нападателите да са повечко, а това означава , че ще има покупка на такива ..... според мен в Левски ще дойде поне един класен нападател още след мача с Дебреце на Герена, защото ще е ясно че вече сме класирани ......... Цачев нека да се обиграва , а в групите на ШЛ ще ни трябват опитни момчета ....
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !
- smash_the_reds
Re: Сърмов??
zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.
Тук съм напълно съгласен!!!

ZYPPI ТИ СИ ОТ ТАЗИ ТЪПА ЧАСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, АКО ВЪОБЩЕ СИ ФЕН НА ТОЗИ ТИМ, КОЯТО ЗНАЕ САМО ДА КРИТИКУВА
- KingForadayy
- Контакти:
И мен ме шокира , че такъв играч е в националния .Стоилов съвсем се е побъркал.Не стига дето всеки път вика неэнайно эащо Рангелов е Домовчийски , които са най- слабите нападатели в момента от всички играещи в чужбина. 

Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!
- bomberman64
danko_28 написа:zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.
Леле!!!! За мен той беше най-добрия с Баку
Най ГРУБИЯ ЛИ КАЗА? ЩОТО АЗ ТРЕПЕРАХ 69 минути ДА НЕ ОСТАНЕМ С ЧОВЕК ПО МАЛКО ,ТОЯ СИ НЯМА ХАБЕР ОТ ФУТБОЛ И КОГАТО ПОПАДНЕ НА СЪВЕСТЕН РЕФЕР,ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН СЛЕД 4 ГРУБИ НАРУШЕНИЯ ,НА МАЧА С БАКУ ГИ НАПРАВИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВЕЧЕ ВИСЕШЕ С ЖЪЛТ КАРТОН ,БЕШЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАН ОТ СЪДИЯТА БЕЗКРАЙНО МНОГО ПЪТИ,СПОМНЕТЕ СИ ПОСЛЕДНИТЕ КАДРИ СЛЕД КРАЯ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ ,РАЗГОВОР МЕЖДУ СЪДИЯТА И СЪРМОВ,ПО ЖЕСТА НА РЕФЕРА СЕ РАЗБИРА ЧЕ ПРИ ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ФАЛ ТОЙ ЩЕ ГО ИЗГОНИ,АБСОЛЮТЕН БЕЗХАБЕРНИК ,ЗАКЪСНЯВАЩ ЗА ЕДИНОБОРСТВАТА С ПРОТИВНИКОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ. НЯМА МЯСТО В ЛЕВСКИ,АЗ КАЗАХ.С А М О Л Е В С К И !!!

-
- Контакти:
golasimo написа:Г.С. е уникално бездарен , дори не заслужава да му се споменава името . С баку трябваше да го изгонят в 30-тата мин . този човечец няма верен пас напред ,прави само фаулове , този е пълен безумец , няма такова недоразумение . бие некви шутове от 100 метра ( ако от 30 шута оцели 2 пъти вратата ше е добре ) и става национал . О БОЖЕ ГОСПОДИ , БИХ КАЗАЛ АЗ!!!!!

съдията му извади изключително пресилен картон, който повлия на играта му... все пак за играч, който се очаква да спира противникови атаки и контри не е комфортно да играе цял мач с картон и да трепери при всеки фал, че някакъв заблуден тип може да реши да го изгони само да се направи на интересен
по същия начин изгоря и Бардон срещу шалке - само заради каприза на един идиот в черно

отворете си очите малко и стига сте търсили под вола теле
zippy написа:какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.
Интересно кой според теб спираше атаките на Баку в центъра? Бардон? Защото само той игра в центъра, освен Гошо. Да не говорим, че със Зе, Жо, Бардон, че и Тасевски, май само Сърмов може да спечели висока топка, да догони съперник, да направи шпагат и въобще да доминира чисто физически в средата на терена. Не знам дали всички в Левски си дават сметка колко важен футболист е в тяхната схема. Защото с тези ветерани и южноамериканци останаха много малко хората, които бягат от врата до врата и се борят навсякъде по терена.
Иначе и аз харесвам техничарчетата, но само с тях не се печелят мачове.
- devildriver
- Контакти:
groti написа:Прави ми впечатление,че хората във форума никак не харесват Сърмов...Не съм му кой знае какъв фен,но чак толкова слаб не е. Пък и изнесе стойностен мач срещу Баку. Да не говориме,че в момента той няма алтернатива.
но пък съдията му спести червения картон.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL