Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен
Някой видя ли тия мауци (Боатенг и Мюлер) защо щяха да се сбият, че имах малко работа?

А така, дедо Юп каза, че не желае нови. Еми на. В момента тоя отбор на Байерн може да бие, само ако поведе до 15-та мин.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Neron
- Контакти:
Писна ми вече!Това е някаква подигравка с феновете на Байерн.Абсолютен провинциален отбор сме както му се вика в България.Вътре бием навънка нямаме победа от началото на годината.Нямаме никва идея в атака минем ли центъра гипс за защитата не искам да коментирам просто са пълни неудачници само късмета ни спаси да не паднем 3:0.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neron
- Контакти:
Дъртия смешник да се маха от Байерн не искал играчи тъпак.И на онея 3мата убавци да дават парите щото сме смешници от 2 месеца насам.С тая форма и ШЛ за догодина може да не видим тия зад нас не са никак далече.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ами от новата година насам, единтсвените ни победи са само плод на индивидуални решения. Няма колективна игра. Както виждате - за това и Марио Гомес е в такава форма. Той сам нищо не може да направи - той е консуматор. Като няма кой да му подава - не вкарва.
В момента разчитаме само на Рибери да решава сам мачовете. Най-вероятно така ще е и на мача с Базел.
В момента разчитаме само на Рибери да решава сам мачовете. Най-вероятно така ще е и на мача с Базел.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- Neron
- Контакти:
Базел ще ги бием в това съм 95% сигурен защото като домакини пак не играем добре но бием.Но след това не ми се мисли какъв срам ще берем освен ако не ни се падне най-слабия продължил отбор.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Diddo ot Bayern
- Контакти:
Такива бездушни погледи не бях виждал скоро в лицата на играчите, честно. Като стадо овчици без падар. Къде са Ефенберг и Кан да се карат на останалите в такива моменти? Няма кой да поведе отбора. С такъв капитан и такъв треньор нищо добро. Ули Хьонес познавал отдавна Хайнкес и за това смятал, че е много удачен вариант. Лелеее. Просто не им се дават пари на нашите трима и това си е. Наистина толкова ядосан не съм бил много отдавна. Само дето се подлъгах след мача с шалке. За смях пред цяла Европа сме.
- Diddo ot Bayern
- Контакти:
Наско аз не видях защо щяха да се сбият. Само се чудя защо винаги трябва да има някой и друг некадърен "Янкер" винаги при нас. Тия са абсолютни късметлии да играят в такъв отбор, като Байерн. Луис Густаво се смееше след срещата и чак когато Лаам го скастри онзи наведе глава и почна да съжалява за резултата. Тоя Рафиня също е много зле, Кроос беше централен наблюдател. А Нойер и Де Хея сигурно ги е обучавал един и същи треньор как да реагират при центриране.
Всичко започна с контузията на Швайнщайгер. Когато той беше в отбора им правеше играта. Над 1000 минути без допуснат гол. Като само 1 хикс и другото победи. Тези 1000 минути са последвани от 3:1 с/у виляреал и 3:2 с/у Наполи, където Швайни се контузи. От тогава нещата са критични.
ПС: Не е добре да сме толкова зависими от 1 играч.
ПС: Не е добре да сме толкова зависими от 1 играч.