17-ти кръг: Лудогорец - Берое
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 17-ти кръг: Лудогорец - Берое
Този Дяков изигра един мач с националния и се помисли за голям футболист..Абсолютен червен картон!
Абе тия голямо ритане! Обаче тука беше прав - Ангелов си прибра топката с ръце. От там - Минев го риташе - жълт за Минев + жълти за Ваня и Илиев.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- фифи перото
Страх!
Това ще съпътства целият пролетен шампионат
Страх на съдиите от Благодетеля на Лудогорец.
Достатъчно ми бе да видя само този случай с ритането на паднал играч .
Ако играта НЕ Е спряна ,най-малкото това са жълти картони.
При спряна игра,това е ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН
А честита да ви е титлата.
Това ще съпътства целият пролетен шампионат
Страх на съдиите от Благодетеля на Лудогорец.
Достатъчно ми бе да видя само този случай с ритането на паднал играч .
Ако играта НЕ Е спряна ,най-малкото това са жълти картони.
При спряна игра,това е ДИРЕКТЕН ЧЕРВЕН

А честита да ви е титлата.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Много груб мач!Първото полувреме нямаше футбол,а ритане и блъскане.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- фифи перото
Parmalat написа:Много груб мач!Първото полувреме нямаше футбол,а ритане и блъскане.
Блъскане не видях

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
B3ATS написа:ЛУДОГОРЕЦ - БЕРОЕ 1.05 6.00 9.00
Какъв е тоя коефициент бе ? Сякаш играят отборите на Барселона и Малеш (Микрево).
Аз съм го играл Х

Нарисуван жълт за Бадема за играта с ръка, нарисуван червен за Дяков за ритника...
Тука обаче съдията май спести дузпата за Лудогорец...
- фифи перото
Lyubaka01 написа:Нарисуван жълт за Бадема за играта с ръка, нарисуван червен за Дяков за ритника...
"Художника" е далтонист

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
И що, след като реферите ги е страх от благодетеля, не свириха чиста дузпа?
И много ви е къса паметта нещо. Забравихте мача на Армията...
Само хейтвате. За вас всичко е прецедент, когато става дума за Лудогорец. Все едно по нашите терени никога е нямало ритане и блъскане. Ама пак казвам - обръщате го на прецедент, понеже някои хора искат да гледат ЦСКА и Левски само. А други - другите ги устройва техните отбори вечено да са 4-5...
И много ви е къса паметта нещо. Забравихте мача на Армията...
Само хейтвате. За вас всичко е прецедент, когато става дума за Лудогорец. Все едно по нашите терени никога е нямало ритане и блъскане. Ама пак казвам - обръщате го на прецедент, понеже някои хора искат да гледат ЦСКА и Левски само. А други - другите ги устройва техните отбори вечено да са 4-5...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.