Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребият на Левски
Жребият е приличен-отбор от нашата черга,с който можем да се сборим.Видяхте,че лесно няма-всеки се бори за място под слънцето,тъй че да се отнесем с уважение към съперника.Треньорският щаб да си прави тактики,стратегии и разузнаване,ние да се готвим за мощна подкрепа и така.Между другото имаме сериозно предимство-реваншът ще се играе на неутрален терен и там ще сме повече от тях!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: цените на билетите за мача с дебрецен
Трудно ще напълним националния с Дебрецен, така че по-добре да си бъде на Герена за да изглежда по-внушително стадиона и да изплашим унгарците още тук 

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Ще отидете ли утре на мач с БОТЕВ?
alive написа:pol1N написа:Говорим за левскарите дали ще ходят :D
Ако издигнете плакат срещу Д.Х-С много ще ви уважавам,въпреки,че харесвате повече буферите
Незнам как фенското ти съзнание определя кой е буфер и кой не

За мен а предполагам и за повечето левскари вие сте точно толкова буфери колкото и тези, които ти наричаш така

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Да харесваме повече буферите ? Мразим ви еднакво. 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА
Топузаков, Тасевски, Петков
Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА
Aбе лепилари кой ви излъга, че разбирате повече от спортно-техническото ръководство на Левски? 

- devildriver
- Контакти:
Естествено,шоуто не е за изпускане-5-6 безответни гола във вратата на канарчетата.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
- Victor Apostolov
МНОГО-ЯНСНО! АЗ СЪМ ТАМ, И ДА ВАЛИ, И ДА НЕ ВАЛИ... ТАМ СЪМ!!! АКО ИСКАТ И ГРЪМОТЕВИЦИ ДА ПАДАТ!!! А КОЙТО ХОДИ САМО НА МАЧОВЕТЕ С ЦСКА, ЛИТЕКС И МАЧОВЕТЕ ОТ ЕВРОПА. ДА МИ ЯДЕ К*РА! ТРЯБВА НА ВСЕКИ МАЧ ДА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА!!!!!!!!!!!! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е МАРЕК, БОТЕВ, СЛАВИЯ, ЧЕПИНЦИ И Т.Н.!!!!!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ВЕЧЕ, ОТБОРА ИМА НУЖДА ОТ НАС (ФЕНОВЕТЕ) ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МАЧ!!!!!!!!!
Викторчо, ти кво мислиш, че всички фенове имат възможност да ходят на домакинските ни мачове... ами тези от страната как да блъскат до София през две седмици ? Малко успокой топката с цинизмите по техен адрес. 

Сърмов??
какъв гръб има тоя бездарник в Левски? Той е най-слабия в отбора и продължават да го налагат. Кажете на мача с баку колко пъти го видяхте да пипне топката, че аз от стадиона не го видях и 1 път да играе с топката, бяхме -1 целия мач.