Най-безотговорният начин да си тръгнеш беше с молба до БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Най-безотговорният начин да си тръгнеш беше с молба до БФС

Мнениеот Pride » 02 мар 2012 18:30

Капитанът на Локомотив Сф Кристиян Добрев е един от немногото на брой футболисти, които останаха в клуба и не го напуснаха след финансовите сътресения в края на миналия полусезон. Той коментира своята гледна точка така:

„Ситуацията, която беше в клуба, особено през есента, е ясно за всички, че имахме затруднения. Аз все пак съм от доста време в Локомотив, преди това и като юноша. В този момент, личното ми мнение е, че най-безотговорният и най-лесен начин да си тръгнеш беше да подадеш молба до Футболния съюз за някакви неполучени средства. Аз в моята кариера досега винаги съм се водел от това не парите да са на първо място. За мен Локомотив е един от най-големите клубове в България и това, което се случваше, не беше нормално. Нямаше да бъде нормално да продължи така. Както виждаме сега, нещата се промениха. Сега в нашия отбор дойдоха нови момчета. Една част наистина са нови, но другите занаят в какъв отбор идват. Знаят какви успехи е постигал в миналите години отборът на Локомотив. При тях, също като при мен, най-важното също не е финансовата гледна точка. В тези времена това може да изглежда утопично, но както на мен, така и на момчетата, които се върнаха, като Даниел Пеев, Юли Петков, Младен Стоев чувството идва отвъртре. Финансовите неща не са водещи. През 2003 година, когато се бях завърнал за втори път в Локомотив, ситуацията беше подобна. Както видяхме после, след една-две години сглобихме добър отбор, който постигна нелоши резултати, както в България, така и в Европа. Нашата цел сега е това нещо да се повтори, а ако имаме и малко повече шанс – да се надмине. А пък времето ще покаже дали сме били на прав път“, завърши Кристиян Добрев.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=256539

Браво на Кичо, за заминалите си въобще не ми пука. Явно мястото им не е било в Локомотив, хубаво е че ни отърваха от продажното си присъствие.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: Най-безотговорният начин да си тръгнеш беше с молба до БФС

Мнениеот Sofia 1929 » 02 мар 2012 18:49

Адмирации за Кичо! Колкото до напусналите не мисля, че има смисъл въобще да ги споменаваме, кой както решил така е постъпил. За мен е важно, че се отсеяха истинските..
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 мар 2012 19:23

Много странни хора сте... Вие работите ли без да получавате заплата? Ще работите ли някъде където не ви плащат заплатата? Толкова ли не разбирате, че футболът за футболистите е работа. Хората с това си изкарват прехраната. Нормално е вие да си обичате отбора и да ви е криво когато го напускат така, но ако се поставите на мястото на един работник който не си получава заплатата - друга песен ще пеете.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 02 мар 2012 19:34

Да странни сме както и дошлите в Локомотив футболисти. Локомотивци.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 мар 2012 19:50

Pride написа:Да странни сме както и дошлите в Локомотив футболисти. Локомотивци.

да да и те без пари ще играят :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 02 мар 2012 20:13

респект за Кичо,
той има специална изненада от феновете на Локо София... :) :)
Локомотив за нас е всичко!!!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 мар 2012 15:30

След последния полусезон, Кичо и Галев се наредиха сред легендите на ЛОКО сф.Натам вървят още няколко момчета.А бе ЛОКОМОТИВЦИ!!!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 03 мар 2012 16:27

Thsmith написа:
Pride написа:Да странни сме както и дошлите в Локомотив футболисти. Локомотивци.

да да и те без пари ще играят :lol: :lol: :lol:

Според тебе играчи като Дани Пеев и Младен Стоев дали не можеха да си намерят отбори в доста по-добро финансово състояние? Или пък Кичо и Вальо Галев? Обаче са в ЛОКО. Тия момчета(а и не само те) са живо доказателство, че не всичко на тоя свят е пари и че духът на Начко е още жив...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 03 мар 2012 17:43

за левскарите всичко е титли,купи и пари.
много се радвам,че не сме(фенове,отбор) като тях.
виж за ръководители ако може и рендьо и чаво мастиката да им шътнем ,цена няма да имат :)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Мнениеот IBUU » 04 мар 2012 18:18

не всичко е пари приятелююююю,
не всичко :lol:

Кичо си получи наградата от феновете гласували на сайта УлтрасЛоко.ком :geek:

САМО ЛОКО
Локомотив за нас е всичко!!!

Върни се в “Локо София”