Жребият:Литекс срещу Бате Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Жребият:Литекс срещу Бате Борисов

Мнениеот mormona » 07 авг 2009 15:27

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 07 авг 2009 15:30

Тея от БАТЕ като видят, че Левски би Литекс за Суперкупата, ще се подмокрят от кеф. Дано да се превъзбудят и да си играят септември месец в Беларус. Единият от нападателите им го няма, не помня кой точно продадоха. Иначе и оня гей Ржевски е все още там.. Както и Родионов.
Динамо Москва не е гранд. Силни са, но както шефът на ЦСКА каза - преодолими. Там обаче май играе Александър Кержаков, който игра в Севиля. Не съм сигурен, не съм ги преглеждал. Най-силният отбор от жребия за българите днес.
Дебрецен също не са гранд, но не мислете, че са слаби. Приличат ми на Левски - много положения и много пропуски. Мисля, че Золтан Варга и Петер Мате играят там, но в атака са много слаби - има един много черен и съмнителен...

Успех на всички!
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Мнениеот vankata_BG » 07 авг 2009 15:35

pens написа:Тея от БАТЕ като видят, че Левски би Литекс за Суперкупата, ще се подмокрят от кеф. Дано да се превъзбудят и да си играят септември месец в Беларус. Единият от нападателите им го няма, не помня кой точно продадоха. Иначе и оня гей Ржевски е все още там.. Както и Родионов.
Динамо Москва не е гранд. Силни са, но както шефът на ЦСКА каза - преодолими. Там обаче май играе Александър Кержаков, който игра в Севиля. Не съм сигурен, не съм ги преглеждал. Най-силният отбор от жребия за българите днес.
Дебрецен също не са гранд, но не мислете, че са слаби. Приличат ми на Левски - много положения и много пропуски. Мисля, че Золтан Варга и Петер Мате играят там, но в атака са много слаби - има един много черен и съмнителен...

Успех на всички!

аман от черни и съмнителни , дано да е като оная мишка Алмейда :lol:

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 07 авг 2009 15:57

Не е тва Бате от мин.година,но и нямат голяма промяна в състава...Сергей Кривец-вкарва в всеки мач почти,верно не е Ибрахимович,но явно е добър футболист...от друга страна звездата им мин.год Близнюк,нищо не направи в двата мача,а и във втория го изгониха...просто Литекс трябва да се отнесе сериозно,без подценяване и няма проблеми-в групите са! ;) Цска им се падна труден жребий,но не и невъзможен!а за Левски-аз си пожелах този съперник и се падна :) всичко си зависи от тях,унгарците не са слаб отбор,но са напълно преодолими.УСПЕХ и на трите отбора!!!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 07 авг 2009 16:10

Кой иска да се басираме, че Литекс ще отстрани БАТЕ? :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 07 авг 2009 18:31

vankata_BG:
пусни си в YouTube търсачка "Debrecen" и сортирай по дата. Гледах репортажи от двата мача в първенството им плюс четирите от Шампионската лига. Черният им нападател ми напомня на Жеан Карлош - добро пласиране и хипер неточен мерник. Не съм сигурен обаче дали е бразилецът или нигериецът.. по-скоро вторият.
БАТЕ няма какво да ги търсим, те са дървари - Литекс ще бие. За ЦСКА не съм толкова сигурен, защото направиха сериозна грешка. Нищо лично, но не може да искаш пробив в Европа с трима от Ботев, трима от Сливен и няколко от Пирин... просто звучи нелепо...
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 07 авг 2009 18:50

ДОИДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ОТМЪСТИМ

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ СЪМИЯ МЪРИ Е ДОВОЛЕН

ВСЕ ПАК ДОРИ И СЕГА ,ТОЗИ ЛЕВСКИ Е НЕГОВО ТВОРЕНИЕ И МНОГО ГО Е БОЛЯЛО СЛЕД ОТПАДАНЕТО МУ

УСПЕХ МЪРИ,,,,,,,,,,,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС,,,,,,,,

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 авг 2009 18:52

Литекс ще елиминират БАТЕ, според мен. Няма как беларусите да повторят представянето си от миналия сезон и да имат толкова много късмет, кокото срещу Левски тогава. Вярвам, че още в първия мач в Минск Литекс ще вземе победа.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 07 авг 2009 19:09

Смажете ги тия мамицата им... И за вашето добро, а и отмъстете за нас! :lol: Успех. :)
Изображение

Върни се в “Литекс”