Gretna написа:Аз не разбирам много от футбол и съм почитател на Полето но смятам че Морето ще се класира на 8 позиция в родният ни шампионат и ще отпадне от Планината на 1/8 финал за купата на Природните стихии и географски понятия.
Само Полето оле!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Gretna написа:Аз не разбирам много от футбол и съм почитател на Полето но смятам че Морето ще се класира на 8 позиция в родният ни шампионат и ще отпадне от Планината на 1/8 финал за купата на Природните стихии и географски понятия.
Само Полето оле!
Само Полето оле!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Sagittarius написа:Виждам ни с трофей.Ние отпаднахме от Европа,а Левски и Литекс ще играят на много фронтове,като и без това не ни превъзхождат.При всички положения сме в битката за титлата.1-4 място,зависи каква есен ще направим.Ако дръпнем здраво с точките и няма изцепки като миналата година в Петрич....гости сме на Герена 10 кръг,супер е,тъкмо ще са усетили яката умора от Европа.Есента е много важна,ако вземем много точки,то напролет ще сме в битка за титлата.Левски е основния съперник,при всички положения и най-класния отбор измежду Литекс и ЦСКА.Локо Сф ги гледах срещу Берое - пръдня под налягане,твърдо са извън 4-ката,никаква конкуренция не са ни-слаби в защита,никаква класа сред халфовете,един Камбуров,просто отбор за златната среда,нищо повече.Колкото до Купата-там е до жребий.Ще коментираме като се изтегли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта