Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот subzero » 02 мар 2012 23:13

lisynger написа:Не бъркам има един който е опасен за себе,не му знам името не е и заслужил :) И тоя дето е на 35 на хартия е централен,но играе бек,когато нападат той отива отстрани,а в неделя се очаква да натиската следователно повечето време ще е бекче пък и обича да тича напред съм забелязал по душа май е крило :lol: Малко ми е тъпо да ти разяснявам как ти играе отбора

Да,бе,да!!Разбрах!!Много ги разбираш нещата!!Ясен си ми!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 мар 2012 23:14

Joni_ написа:
гражданин от село написа:Защо ми изтрихте въпроса?След като някой твърди,че знае каква е ситуацията в съблекалнята и е навътре в нещата,нека ни просветли и нас не знаещите.Може пък да ме убеди в правотата на други негови тези и не само мен.Ако пък не е за "пред хора" и аз ще потисна любопитството си.

Явно мен визираш, не съм видял какво си писал , но все пак ще ти отговоря .
Нещата в съблекалнята не са добри, доста от играчите не бяха взимали пари от доста време и се е почнало да се мърка тихо тихо, все пак всичко се контролира с познатите методи от Окото и не може да се надигне по сериозено върпоса.
Няма да говоря повече за това защото ще навредя на човека от който го знам, но съвсем скоро ще се убедите, че нещата хич не са добре .

Като не им харесва да ходят по строежите бе,ти знаеш ли ,колко заслужили хора живеят с една пенсия и месо си купуват един -два пъти в месеца,като си вземат пенсийката...кими сикинде че мърморили.Лагер в турция,още един,турне в Либия..,само от командировъчните им ще се построи топла кухня за социално слаби и ще се зарежда една година с провизии.Трябваше да ги оставят в София,да бягат в един метър сняг от там на морски вятър и да ги питам,що не им стигат парите тогава.Срамота е,на месец вземат колкото високоплатен специалист с висше образование взема на година.....Кажи му на твоя човек да хвърля екипа ,да си грабва цървулите и от къде е дошъл......манекени :evil:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 мар 2012 23:29

Няма дамога да посетя мача, но се надявам да победим! Ще има много транспаранти с наща позиция и солидна подкрепа!! Ще смачкаме рибките. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 03 мар 2012 00:08

donDiego написа:Като не им харесва да ходят по строежите бе,ти знаеш ли ,колко заслужили хора живеят с една пенсия и месо си купуват един -два пъти в месеца,като си вземат пенсийката...кими сикинде че мърморили.Лагер в турция,още един,турне в Либия..,само от командировъчните им ще се построи топла кухня за социално слаби и ще се зарежда една година с провизии.Трябваше да ги оставят в София,да бягат в един метър сняг от там на морски вятър и да ги питам,що не им стигат парите тогава.Срамота е,на месец вземат колкото високоплатен специалист с висше образование взема на година.....Кажи му на твоя човек да хвърля екипа ,да си грабва цървулите и от къде е дошъл......манекени :evil:

Напълно съм съгласен с теб, но е факт, че футболистите в БГ отборите са много разглезени !

Ще пътува ли някой от тук за мача в Бургас ?
Ако някой се е решил да пише, да се видим там и да пием по едно :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedBlood
Контакти:

Мнениеот RedBlood » 03 мар 2012 01:50

Според мен мачът ще бъде доста труден за нас, но ще го вземем. Може би с минимален резултат, но трябва да е в наша полза. :arrow: http://www.vbox7.com/play:7b7323dec1

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 03 мар 2012 09:02

Трябва да победим! Трябва да сме шампиони! Не искам да си представям какво ще става ако загубим точки в Бургас! Напред АРМЕЙЦИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 03 мар 2012 13:21

Bourgas написа:Аз не знам Черноморец да имат 35 годишни бекове? 31.01.1987 и 20.08.1990 Или може би колегата визира централната двойка защитници, които не са бекове и които са най-сигурните защитници в БГ първенството?

А бе те и лани бяха най-сигурната, ама отнесохте 4-ка.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 мар 2012 13:31

subzero написа:
lisynger написа:Не бъркам има един който е опасен за себе,не му знам името не е и заслужил :) И тоя дето е на 35 на хартия е централен,но играе бек,когато нападат той отива отстрани,а в неделя се очаква да натиската следователно повечето време ще е бекче пък и обича да тича напред съм забелязал по душа май е крило :lol: Малко ми е тъпо да ти разяснявам как ти играе отбора

Да,бе,да!!Разбрах!!Много ги разбираш нещата!!Ясен си ми!!!

Ти ако ходиш на стадиона да гледаш чайките,а не играта си е твой проблем! И не се казвам Ясен,трябва да ми купиш риза
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 мар 2012 16:20

Очаквам една добра игра и добър резултат( като при гостуването в Ловеч ) :!:
Не разбрах защо "отлюспиха" Пламен Крачунов и не го гласят за титуляр и пролетта, но може наистина да не е в добра форма и затова, ще видим... :roll:

В Бургас съставът според мен ще изглежда така :

....................................Мораес....................................................
...........................................Боладо............................................
........Присо.........................................................Карачанаков.........
...........................Томас.............Галчев.........................................
Адемар.......................Хадад...........Грънчов..................Бандаловски...
.......................................М'Боли.................................................

С феновете напред към 32-та шампионска титла :!:
САМО ЦСКА
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 мар 2012 16:35

Yasso написа:Не разбрах защо "отлюспиха" Пламен Крачунов и не го гласят за титуляр и пролетта, но може наистина да не е в добра форма и затова, ще видим... :roll:

В края на есента и през цялата зимна подготовка Крачунов се представи много зле. Пенев го предупреди веднъж, че трябва да вдигне нивото си, но не се получи. Колкото и млад да е Грънчов мисля, че ще се справи по-добре от Крачуна.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”