[center]Тема за позанемари, затова ще представя по-интересните новини от последните дни.[/center]
[center]
Ред Бул: Бътън е най-голямата заплаха за Фетел [/center]
[center]
Босът на Ред Бул Кристиан Хорнер коментира шансовете на своя пилот Себастиан Фетел за спечелване на трета поредна световна титла във Формула 1. Според Хорнер освен от съотборника му Марк Уебър, най-голямата заплаха за 24-годишния германец може да дойде от пилота на Макларън Дженсън Бътън. Сезон 2012 стартира с Гран при на Австралия след десет дни.
"Себ направи уникален сезон през 2011 година. Наложи пълна доминация, не допусна грешки и не позволи на никого дори и да си помисли да се бори за титлата. През 2012 година обаче се очертава много сериозна битка в челото. Имаме шест световни шампиони на стартовата решетка, което не се случва всяка година", заяви Хорнер. "Очаквам Люис Хамилтън да се представи на познатото си високо ниво. Никога не трябва да подценяваш и забравяш за Фернандо Алонсо. Ще ми бъде интересно как ще се представи Кими Райконен с новия си отбор Лотус. Дженсън Бътън бе другият пилот освен Себ, който направи прекрасен сезон 2011. Според мен той ще е най-голямата заплаха в борбата на Фетел за титлата", завърши босът на Ред Бул.
[/center]
[center]Аз съм на същото мнение, мисля че най-голяма конкуренция на Фетел ще са двамата пилоти на МакЛарън.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]