Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

madbutcher
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот madbutcher » 28 фев 2012 10:57

blue avalanche написа:
redpride написа:ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!

"Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там."
Аз,пък,искам Кейт Бейкинсел да ми дойде на гости... :mrgreen:
Щом вече 30г. си от ЦСКА,сигурно помниш какво се случи с "най-титулования" отбор на 23.09.1994г. :oops:
"Затова по-добре да помним победите срещу..., Рапид Виена...,..."
Тц,тц,тц...

Да, дори бях на стадиона и останах докрай въпреки резултата. Бях обаче и на мача срещу Ювентус, в който слабия ни отбор победи. Какво се случи после питай тогавашните шефове на Левски. Те са специалисти по-долните номера и затова съдбата им го върна със спектаклите Тампере, Бате и Жилина. И не само за отнетия нечестно лиценз,а и за купената титла от Божков 2006г. Левски винаги действа така, като не може да спечели на терена започва битка на тихия фронт. Не случайно ръководителите на клуба са служили в ДС и са специалисти по скандалите. ЦСКА в момента е на дъното, защото се управлява от хора дошли да съсипят отбора отвътре. Ние обаче ще ги надживеем, както СДС, ВИС-2, БФС и коалицията, която потъпка правилата. Как да уважаваш такъв съперник, който вечерта казва, че са слаби и няма да заемат място, което не им се полага, а сутринта вече мечтаят за Лигата. Извинявай, сигурно си сериозен фен, но сега футбола ни го управляват престъпници. Шефовете на Левски се правят на примерни и честни, но зад кулисите са първи. Гонзо е прекалино честен мъж зада се занимава с игрички и затова му сложиха за шапка Тонев.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 28 фев 2012 11:04

donDiego написа:
redpride написа:Неразбирам, защо се пуска подобна тема. ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!

Хубаво говориш,има много истини,но какво правят феновете на ЦСКА ,като гледат как се гаврят с отбора 20 години вече,медии и собствениците им и политици също и кой ли не се изплю на марката,бфс-та,комисии,министерства,агенции...всеки си упражнява злобата върху този отбор,това ли е заслужил,че откри за световния футбол една камара футболисти :oops: Знам че не е свързано с темата,но тя цялата няма нищо общо със заглавието още от втора страница :!:

За съжаление не сме Барселона, която се управлява от феновете. През всичките 20 години отбора се запази благодарение и на нас-хората от трибуните. Никой клуб дори най-големия в света не може да издържи на подобен терор. Смятам, че и сега ще победим, дори ако е с цената на разходка в долните дивизии. Започвам да предпочитам този вариант пред сегашното положение. Говорил съм с много армейци и мнението им е същото. Бях започнал да вярвам на Титан 20%, но след безумията тази зима-край!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 мар 2012 17:39

Брееейй, то било цял празник да биеш Левски бе, едно време локото цели фанелки си направиха с победата над Левски, ами ние ако почнеме да празнуваме победите си над вас трябва да си празнуваме целогодишно!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 02 мар 2012 14:54

Hellkeeper написа:
Red_Girl написа:Уви, винаги вие сте след нас.. Нали знаеш.. Вечно да си втори, вечно да си втори.. ах, колко жалко е да си левскар.. :)

Много ми е чудно, като ви минем и по титли, а с такива ръководители, като Титаните, май скоро ще се случи, тогава пак ли ще го пеете това :lol:

Само ми е чудно, по законите на кое 1/4 финал е по-малко от 5-то място в групата или 48 място е по-голямо 46 :roll:

5-то място в групата? Сигурен съм, че не бяхме на 5-то място. Мисля, че бяхме 4-ти, но както и да е, не по врата а по шията. Тогава имахме страхотен отбор, и само малоумщината на собственика, прецака работата. ЦСКА е марка в Европа, Левски не е. Кой каквото иска да говори, ДА - и 2-та отбора са подкрепяни през комунизма (може би ЦСКА повече, но какво от това). ДА, и 2-та отбора са срамили България, но са я карали да се чувства горда също! Стига сте спорили кой е по-по-най! На мен не ми дреме дали Левски имат 10 купени титли или 5 подарени, дреме ми, че ЦСКА запада все повече и повече, и накрая ще се окаже на дъното, защото аз предпочитам да паднем с 7:1 в дербито с Левски, но да съм бил на мача и да съм си изпял песните! Аз обичам ЦСКА, и винаги ще го подкрепям! Обичам и националния отбор, защото рано или късно пак ще потече, и тогава ще псувам с кеф тия дето сега го плюят! Както и ЦСКА, ЦСКА ще възкръсне рано или късно, и пак ще пердашим всички с по 5-6 на 0! И след това, пак ще затънем, и какво от това? Пак ще се надигнем! Никога няма да умрат тези 2 отбора - ЦСКА и Левски! Без тях футбол в България просто неможе да има!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 мар 2012 21:47

Ей сега като се върнах назад ми стана толкова готино колкото тогава,когато на бензиностанцията до Чавдар разбрахме,че е 3-0 и тръгнахме да се връщаме на стадиона.За нищо не бих си разменил тези спомени :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”