Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Joni_ » 02 мар 2012 15:58

mistreated написа:Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Наскоро една много много сериозна българска фирма се е поинтересувала от възможността да вземе ЦСКА. Срещнали са тотално пренебрежение от Титан и при опит за някакви по сериозни разговори направо е станало като среща в средата на 90 те години !
Освен това хора запознати с нещата и управлението на ЦСКА в момента са на мнение, че няма нормалена фирма която да вземе отбора в момента просто защото е тотален хаус и не се знае точно какви са дълговете и задълженията !
Последна промяна от Joni_ на 02 мар 2012 16:02, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 мар 2012 15:59

Иван Боладо Паласиос и Николай Дюлгеров- представяне : ;) http://www.livesport.bg/multimedia/live/details/2/
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 15:59

mistreated написа:Това, че не повтаряме постоянно "Вън Титан от ЦСКА" не значи, че сме съгласни с това, което става в клуба. Но пък и е досадно да се повтаря едно и също, още повече, че в момента не виждам кой ще ни вземе.
Факт е, че в България са малко, да не кажа че няма такива хора, които да издържат клуб като ЦСКА. Имам предвид да вадят такива пари, че да бъдем винаги номер 1.
Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Има такива хора, бъди сигурен. Тоя Цоцорков ако реши, може да направи доста за клуба, но фирмата-майка няма интереси в спорта въобще. И не е само той, има още доста мощни фирми и хора в България, които имат ресурса да се справят.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:00

mistreated написа:Това, че не повтаряме постоянно "Вън Титан от ЦСКА" не значи, че сме съгласни с това, което става в клуба. Но пък и е досадно да се повтаря едно и също, още повече, че в момента не виждам кой ще ни вземе.
Факт е, че в България са малко, да не кажа че няма такива хора, които да издържат клуб като ЦСКА. Имам предвид да вадят такива пари, че да бъдем винаги номер 1.
Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Това, което казвам е, че трябва ние феновете да сигнализираме за нередностите в ЦСКА. Независимо кой е собственик на клубът да си прави сметката. Аз няма да изгоня титаните от ЦСКА, но мога да им кажа: Алоооо, това, че вие сте станали от ЦСКА на 30 години не значи, че и аз съм станал тогава (даже още нямам 30). Така, че ще внимавате как управлявате емоцията на милиони българи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 16:01

vaskonti написа:Има такива хора, бъди сигурен. Тоя Цоцорков ако реши, може да направи доста за клуба, но фирмата-майка няма интереси в спорта въобще. И не е само той, има още доста мощни фирми и хора в България, които имат ресурса да се справят.

Ама аз какво казвам? Да излезе такъв човек и да каже Искам и Мога да помогна. Ние ще застанем зад него. Ама не излиза, нали?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 16:04

Red Warrior написа:Това, което казвам е, че трябва ние феновете да сигнализираме за нередностите в ЦСКА. Независимо кой е собственик на клубът да си прави сметката. Аз няма да изгоня титаните от ЦСКА, но мога да им кажа: Алоооо, това, че вие сте станали от ЦСКА на 30 години не значи, че и аз съм станал тогава (даже още нямам 30). Така, че ще внимавате как управлявате емоцията на милиони българи.

Аз не мисля, че феновете на ЦСКА стоят мирно и нищо не правят, когато отборът не върви. Спомни си какво стана по-миналата есен. Напротив, сините са били винаги много по-търпеливи към Борат, отколкото ние към Титаните.
Но нека видим какво ще стане пролетта. Ако и тази година останем без титла, то Титаните ще бъдат принудени да си идат.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 16:05

Joni_ написа:
mistreated написа:Нека излезе един такъв човек и да каже "Аз мога и искам да направя ЦСКА клуб на европейско ниво", ние ще го подкрепим и ще принудим Титан да се махнат. Ама къде го тоя?

Наскоро една много много сериозна българска фирма се е поинтересувала от възможността да вземе ЦСКА. Срещнали са тотално пренебрежение от Титан и при опит за някакви по сериозни разговори направо е станало като среща в средата на 90 те години !
Освен това хора запознати с нещата и управлението на ЦСКА в момента са на мнение, че няма нормалена фирма който да вземе отбора в момента просто защото е тотален хаус и не се знае точно какви са дълговете и задълженията !

Точно така, да направят както правят на запад - излизат публично и обявяват сериозен интерес и една примерна оферта! Да видим тогава дали ще има пренебрежение и сцени от 90-те.
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 02 мар 2012 16:08

mistreated написа:
vaskonti написа:Има такива хора, бъди сигурен. Тоя Цоцорков ако реши, може да направи доста за клуба, но фирмата-майка няма интереси в спорта въобще. И не е само той, има още доста мощни фирми и хора в България, които имат ресурса да се справят.

Ама аз какво казвам? Да излезе такъв човек и да каже Искам и Мога да помогна. Ние ще застанем зад него. Ама не излиза, нали?!

ОК, тогава трябва ли да си мълчим, като виждаме нередности в ЦСКА? Станко, Коста, Симо Мечев... Нямаме школа, нямаме стадион, подиграват се с нас от БФС, треперим за лиценз всяка година и т.н. Ако някой от вас искат да си мълчат - аз няма да си мълча. В живота си никога не съм си траял! Това както ми е и пречело, така ми е и помагало!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 мар 2012 16:12

Red Warrior написа:ОК, тогава трябва ли да си мълчим, като виждаме нередности в ЦСКА? Станко, Коста, Симо Мечев... Нямаме школа, нямаме стадион, подиграват се с нас от БФС, треперим за лиценз всяка година и т.н. Ако някой от вас искат да си мълчат - аз няма да си мълча. В живота си никога не съм си траял! Това както ми е и пречело, така ми е и помагало!

Приятел, не знам на колко години си, но говориш прекалено наивно в момента. В живота има много по-важни неща към които да насочиш енергията си от далаверите на некви боклукчии. Те ще си идат, други ще дойдат, но ЦСКА ще си остане.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 мар 2012 16:16

Red Warrior написа:
mistreated написа:

ОК, тогава трябва ли да си мълчим, като виждаме нередности в ЦСКА? Станко, Коста, Симо Мечев... Нямаме школа, нямаме стадион, подиграват се с нас от БФС, треперим за лиценз всяка година и т.н. Ако някой от вас искат да си мълчат - аз няма да си мълча. В живота си никога не съм си траял! Това както ми е и пречело, така ми е и помагало!

Никой не казва да се мълчи, а че е абсурд просто да се иска Титан да се махнат. Те и да искат, не могат да се махнат, ако няма реална оферта към тях. Единственият начин да се махнат, без да продадат клуба, е да го обяват във фалит и да го закрият! Това ли искаш? Дори и във В група пак трябва да имаме собственик, така ли е? А ако пак ще е Титан, защо да сме във В, а не в А група? Разбери, че не става с бучене заради самото бучене. Ако някой кандидат за клуба излезе с публична оферта, тогава съм убеден, че абсолютно всички фенове ще го подкрепят. Но до тогава е тъпо сами да си режем клона...
[/center]

Върни се в “Архив”