ntodorov написа:От всичко изказано до тук разбрахте ли, че тази тема се превърна в голям ташаааак.
Ми то ний футболните достойнства на Акулите ги обсъдихме вече, ЦСКА-то пък си нямат такива за обсъждане..... пък и модераторите кат' спят...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:От всичко изказано до тук разбрахте ли, че тази тема се превърна в голям ташаааак.
[/center]petkan написа:ntodorov написа:От всичко изказано до тук разбрахте ли, че тази тема се превърна в голям ташаааак.
Ми то ний футболните достойнства на Акулите ги обсъдихме вече, ЦСКА-то пък си нямат такива за обсъждане..... пък и модераторите кат' спят...
[/center]
[/center]nasko75 написа:здравейте момчета, как сте? надъхвате ли се за неделя?
да ви кажа, досега бях само читател, но вече Чукча ще бъде и писател
днес говорих с един от "ветераните" във форума и лично му пожелах успех и да се чуем с добри новини в неделя
мисля, че мога да бъда полезен, ако се задвижи някаква организация
Айде, напред АКУЛИИИИ
[/center]nasko75 написа:здравейте момчета, как сте? надъхвате ли се за неделя?
днес говорих с един от "ветераните" във форума и лично му пожелах успех и да се чуем с добри новини в неделя
Айде, напред АКУЛИИИИ
nasko75 написа:здравейте момчета, как сте? надъхвате ли се за неделя?
Айде, напред АКУЛИИИИ
[/center]south_division написа:Някой бургаслия да драсне състава на Херо да видим за какво иде реч...
[/center]
[/center]
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост