ФИФА 12 - въпроси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: ФИФА 12 - въпроси

Мнениеот mironi88 » 02 мар 2012 13:18

Gesha1986 написа:обяснявам пак! дуспи се спасяват с копчетата 2,4,6,8 които са отдясно на клавиатурата!когато ви бият дуспа с 4 се скача на ляво а с 6 на дясно ...ако натиснете 4 и 2 заедно ...вратаря скача на ляво и надолу ..демек ако е по земя ,а ако се натисне 8 и 4 се скача нагоре и на ляво ...просто така са направени първоначално копчетата ,естествено може да се сменят.Аз примерно ги използвам и за по бързо бягане защото ако владеете топката и натиснете примерно 4-ката повеждането на топката става по дълго...аз също играя с клавиатура и съм си ги наместил така...4-ка -ляв шифт; 6-ца -спеис;8-ца 1(енд) ;2-ка - 0(инс)...
така а за финтовете трябва да ползвате пак тези копчета но преди да се натиснат трябва задължително да сте задържали "Z"!

Това за повеждането го бях разбрал от други теми и си го бях направил на удобни копчета, но...не ти ли става понякога така, че като го натиснеш да си я поведе, идиота да се обръща в другата посока?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 мар 2012 13:51

А, и на предишните фифи имаше една секция Player Growth където ми показваше какво е бъдещето развитие на играча. Това също нещо не мога да го намеря из тази фифа.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 02 мар 2012 14:13

зависи кое копче натискаш...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 мар 2012 16:10

За да уцелиш вратата при дупза,първо трябва да уцелиш зелената зона на чертата долу в дясно.....след това ( което като че ли е по-важно) не трябва веднага да натискаш стрелката ( наляво или надясно ) а след секунда след като си натиснат копчето за удар....ако докато биеш топката си натиснал посока,ще напомпиш много и ще излезе извън рамките на вратата.Трябва посоката да я натиснеш след като си натиснал копчето за удар.
На джойстика има едно копче което ( на тренировка) при изпълнение на дузпа като се натисне и се показва едно зелено кръгче където показва къде ще иде топката в зависимост колко време си натиснал посоката.И там ясно си личи как ако се натиска посоката още със самия удар как това кръгче излиза извън рамките на вратата.Ако не си разбрал питай пак....
Иначе относно клавиатурата...според мен е невъзможно на фифа 11 и фифа 12 да се изстиска максимума с клавиатура.Няма как да стане.В началото преминаването към джойстик е кофти,но след 1-2 месеца игра се свиква и тогава вече играча наистина може да има уникален контрол над играта ( вече зависи кой колко е добър).
Другото нещо е че във фифа 12 няма връзка между играта с компютъра и игра head to head. Вярно е че трябва да се дадат ( в началото играта струваше 70 лв ,сега не знам дали не е намалена) пари,но според мен не са чак толкова много пари и който обича играта на фифа тия 70 лв си заслужават от всякъде.При играта с компютъра е много скучно защото това е машина и почти не греши....което не е реално.На фифа 12 онлайн сега е направено много интересно първенство като има 10 девзии ,ти тръгваш от 10-та и когато направиш 20 т от 10 мача в първа, ставаш шампион.Има още доста модификации за игра и според мен играта би задоволила всеки вкус...
Все едно аз я продавам тая игра и съм рекламен агент,но аз наистина много харесвам играта и просто пиша това което мисля за нея.
По принцип във сървъра на EA ( не съм сигурен дали това не е цифра само за дадена географска зона) в момента има 150 хил играчи,аз най-много съм достигал 800 място.Гледам че има българин в ТОП 100,но така и не мога да се свържа с българи ( освен 1-2) които имат оригиналната.Който има мерак да се свържем,може да си направим отбор и да играем всеки с по един играч.И това е интересно.
Мисля че знам доста неща за играта,но мога да отговарям на хора които играят с джойстик.За клавиатурата на фифа 12 не знам нищо.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
vlad442
Контакти:

Мнениеот vlad442 » 06 мар 2012 19:04

Играта мн ми лагва инсталирал съм я в диск C защото в D не тръгва в С имам останала само 2ГБ свободна памет.Един приятел си взе същия комп като моя а на него не му лагва :( Той обаче има доста свободна памет в С.

[offtopic]Незнам защо ми лагва :?[/offtopic]
Левски София 1914

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 06 мар 2012 22:19

Как да си сменя контролите? :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Игри и забавления”