blue avalanche , според мен е ясно че Левски получи пари още през януари и те не бяха от ВТБ !!!
И защо беше това бързане, Тонев напусна упр. съвет на Локо СФ. и след 1/2 дни веднага в този на Левски !!!
Така че има нещо скрито в Левски според мен , може и да бъркам но по скоро не .
Левски удря всички в земята с петима милионери
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски
Има ли значение кой дава парите? Ние тук счетоводители ли сме, данъчни ли, или просто сме фенове на Левски. Не е ли най-важно отборът да върви напред?
- emilio
- Контакти:
Nuke написа:Има ли значение кой дава парите? Ние тук счетоводители ли сме, данъчни ли, или просто сме фенове на Левски. Не е ли най-важно отборът да върви напред?
+1
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
Pichichi написа:blue avalanche , според мен е ясно че Левски получи пари още през януари и те не бяха от ВТБ !!!
И защо беше това бързане, Тонев напусна упр. съвет на Локо СФ. и след 1/2 дни веднага в този на Левски !!!
Именно... Левски ги получи парите, не ЦСКА. Затова недей да смяташ чуждите пари, а си гледай във вашата паничка...опс, забравих тя празна бре

terata написа:Pichichi написа:blue avalanche , според мен е ясно че Левски получи пари още през януари и те не бяха от ВТБ !!!
Именно... Левски ги получи парите, не ЦСКА. Затова недей да смяташ чуждите пари, а си гледай във вашата паничка...опс, забравих тя празна бре
Може да е решил ЛЕВСКАР да става гледам, че не го вълнува вече четирибуквието щом е така активен по въпросите на Левски

Левски Оле,
Нищо общо с МВР...
и банката на КГБ
Айде честито ви пълно разкритие
Нищо общо с МВР...
и банката на КГБ

Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- blue avalanche
- Контакти:
Red Hot написа:Левски Оле,
Нищо общо с МВР...
и банката на КГБ
Това не го ли писа вече 5 пъти?Нещо ново?
хубаво е преди да пишеш нещо да погледнеш профилът search.php?author_id=246&sr=posts за да не изпадаш в неловки ситуации, а че червения фен прави опити за провокации две мнения по въпроса няма.

- Синият Болярин
- Контакти:
Ефектът от ВТБ, ако има такъв, ще е много повече психологически отколкото икономически. Дори според най-оптимистичните информации ще дават малко под 3 милиона лева на година. На толкова се равняват приходите от участието в ЛЕ, които иначе се покриват от Батков при отпадане преди групите. Големият плюс от зимните промени е, че Тонев иззе много от функциите на Батков и Гонзо.
ВТБ = на Вън Тодор Батков или Вечният Тодор Батков, на кой, както му харесва така да го приема