Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2012 11:25
До голяма степен и титулярният състав за този мач на мен ми е мъгла.
На вратата Мболи изглежда сигурен, макар че имаше някои колебания в контролите. Още по-сигурен за десен бек е Бандаловски.
За ляв бек май ще се използва Адемар, който в крайна сметка сякаш остава в отбора, но не бих се изненадал, ако Дечев примерно играе там. За центъра на отбраната имам някакво странно пречувствие, че Грънчов ще е титуляр, макар че най-логично е да си партнират Хадад и Крачунов.
В центъра на терена най-сигурен изглежда Галчев. Очаквам и Томас да играе, след като беше привлечен на пожар. Интересно е обаче кой ще бъде третият човек. Единият вариант е някой от двамата споменати да играе плеймейкър, а другият да си партнира с П. Стоянов/Дюлгеров. (Разбира се не пропускам вероятността П. Стоянов всъщност да играе някъде в отбраната.) Другият вариант е Галчев и Томас да са опорни хафлове, а пред тях да играе Костов или Паун примерно. (Всъщност май никой не знае дали румънецът остава в отбора.)
В атака Мораеш и Присо за мен са сигурни, а на лявото крило най-логичен вариант е Карачанаков, макар че не бих се изненадал, ако треньорите пуснат Якимов, Вл. Иванов или пък Костов, ако последният не играе зад нападателя.
Има някакъв елемент на изненада в тази неизвестност, но за феновете на ЦСКА това сякаш е по-скоро признак на хаос и несигурност. Дано не се окажа прав в тези свои думи!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...