И кой влиза в "Левски"! В управителния съвет на дъщерното дружество на VTB Capital в България влизат ... Милен Велчев, неговият брат Георги Велчев и бившият заместник-министър Красимир Катев. ! Дам...същите тези с брейди-облигациите на външния дълг,с хотелите по морето и играта на карти на яхтата на Иван Тодоров - Доктора!!!Същите тези,които купиха Булгартабак за 100 милиона на търг,на който се яви...само един-единствен кандидат-регистрираното в Австрия специално за целта дружество "БТ Инвест". Официално зад него стои руската държавна банка ВТБ чрез дъщерното си дружество "ВТБ Капитал".
И като се разровиш все излизат любимите на нацията банкери!!!Е как да им повярваш на тия?!...
Левски удря всички в земята с петима милионери
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damageplan
- Контакти:
Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
- blue avalanche
- Контакти:
damageplan написа:И кой влиза в "Левски"! В управителния съвет на дъщерното дружество на VTB Capital в България влизат ... Милен Велчев, неговият брат Георги Велчев и бившият заместник-министър Красимир Катев. ! Дам...същите тези с брейди-облигациите на външния дълг,с хотелите по морето и играта на карти на яхтата на Иван Тодоров - Доктора!!!Същите тези,които купиха Булгартабак за 100 милиона на търг,на който се яви...само един-единствен кандидат-регистрираното в Австрия специално за целта дружество "БТ Инвест". Официално зад него стои руската държавна банка ВТБ чрез дъщерното си дружество "ВТБ Капитал".
И като се разровиш все излизат любимите на нацията банкери!!!Е как да им повярваш на тия?!...
Само една корекция!М.Велчев,Г.Велчев и Кр.Катев НЕ ВЛИЗАТ в Левски!
Може и да влизат във VTB...Тяхна си работа!
В Левски ВЛИЗАТ само спонсорски ПАРИ!

- damageplan
- Контакти:
blue avalanche написа:damageplan написа:И кой влиза в "Левски"! В управителния съвет на дъщерното дружество на VTB Capital в България влизат ... Милен Велчев, неговият брат Георги Велчев и бившият заместник-министър Красимир Катев. ! Дам...същите тези с брейди-облигациите на външния дълг,с хотелите по морето и играта на карти на яхтата на Иван Тодоров - Доктора!!!Същите тези,които купиха Булгартабак за 100 милиона на търг,на който се яви...само един-единствен кандидат-регистрираното в Австрия специално за целта дружество "БТ Инвест". Официално зад него стои руската държавна банка ВТБ чрез дъщерното си дружество "ВТБ Капитал".
Само една корекция!М.Велчев,Г.Велчев и Кр.Катев НЕ ВЛИЗАТ в Левски!
Може и да влизат във VTB...Тяхна си работа!
В Левски ВЛИЗАТ само спонсорски ПАРИ!
И ако тези спонсорски пари ще бъдат управлявани от лицето Батков ,новините не са много окуражителни .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Ето питам съвсем искрено и чистосърдечно запознатите: моля, кажете ми/ни кой е новия силен човек в Левски? Кои са българските фирми, които са нови собственици на Левски? Кой е собственик на Левски? Защо Батков още се подвизава като господ в отбора? Кой назначи Иво Тонев и защо? Моля отговорете ни/ми на тези въпроси или поне на част от тях... Уверявам ви, много хора искат да знаят... Като по-запознати, моля почерпете малко мъдрост!
Ами с риск да получа доста "благословии" ще ти дам един жокер !!!
Иво Тонев няма нищо общо с ВТБ. Но пък виж на коя държавна институция е/беше (не съм сигурен дали все още е )
шеф -> Български спортен тотализатор !!! Замисли се кой беше предишния шеф и как се става шеф
на тотото, по заслуги,защото си много кадърен и честен или по номенклатурен кадровизъм !!!
Според мен ако Левски има нови собственици натам ще бият нещата, разбира се това е само предположение .
- blue avalanche
- Контакти:
Pichichi написа:
Ами с риск да получа доста "благословии" ще ти дам един жокер !!!
Иво Тонев няма нищо общо с ВТБ. Но пък виж на коя държавна институция е/беше (не съм сигурен дали все още е )
шеф -> Български спортен тотализатор !!! Замисли се кой беше предишния шеф и как се става шеф
на тотото, по заслуги,защото си много кадърен и честен или по номенклатурен кадровизъм !!!
Според мен ако Левски има нови собственици натам ще бият нещата, разбира се това е само предположение .
Иво Тонев е назначен от Св.Нейков.И това има връзка с бившия шеф,защото...?
Твойта работа мяза на:"Като гледаш какъв беше Никсън,смятай какъв е Обама!"

Иво Тонев е назначен от Св.Нейков.
Супер и ?
Тя и Калина Илиева беше назначена от ББ, после и Р.Желева,Д-р Мими,д-р Нанев,Гергана Павлова,
Виолета Николова,Георги Харизанов и т.н.т.
И кой точно е този Иво Тонев ???
Голям футболист ли ? Или пък супер мениджър доказал се в бясна конкуренция ?
На мен яко ми прилича на нереализирано футболистче но синче на точния човек след 1990-та г.
Можеш да провериш кой е баща му -> шеф на БДЖ от 1991 - 1994 -та, след което основана собствена
транспортно спедиторска фирма . Голям червен бизнесмен !!!Същият е бил шеф на федерацията по
баскетбол по време на правителството на 3-ката !!!
- blue avalanche
- Контакти:
Pichichi написа:Иво Тонев е назначен от Св.Нейков.
И кой точно е този Иво Тонев ???
Голям футболист ли ? Или пък супер мениджър доказал се в бясна конкуренция ?
На мен яко ми прилича на нереализирано футболистче но синче на точния човек след 1990-та г.
Можеш да провериш кой е баща му -> шеф на БДЖ от 1991 - 1994 -та, след което основана собствена
транспортно спедиторска фирма . Голям червен бизнесмен !!!
Не разбрах защо Иво Тонев трябва да е "голям футболист",но кой съм аз,че да се опитвам да навляза в дебрите на твоята мисъл...
"Можеш да провериш кой е баща му -> шеф на БДЖ от 1991 - 1994 -та, след което основана собствена
транспортно спедиторска фирма . Голям червен бизнесмен !!!"
Е,и?
Ами ти твърдиш че Иво Тонев не е номенклатурно пале на прехода ама аз твърдя обратното !!!
- blue avalanche
- Контакти:
Pichichi написа:Ами ти твърдиш че Иво Тонев не е номенклатурно пале на прехода ама аз твърдя обратното !!!
Нямам нищо против един номенклатурчик,който да направи от Левски стойностен отбор!Никъде не пише,че Левски трябва да се управлява от футболист!
По същия начин по който е назначен предишния шеф на тотото така е и назначен и Иво Тонев !!!
А дали е от Св. Нейков/ББ или от Сакскобурготски/Доган разлика няма , там е за да слуша и да прави
това което му се каже !!!
А дали е от Св. Нейков/ББ или от Сакскобурготски/Доган разлика няма , там е за да слуша и да прави
това което му се каже !!!