Фен тема: Red_Girl

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА

Мнениеот BRF » 02 мар 2012 00:58

Bourgas написа:
BRF написа:аз за надвикване говоря

Ще надвикате публиката, ти да не си мислиш, че 2000 ще пеят 90 минути. Отминаха тези времене, за съжаление.

от тук започна всичко.попитах кога е имало 2000 да пеят

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 мар 2012 01:00

BRF написа:
Bourgas написа:
BRF написа:аз за надвикване говоря

Ще надвикате публиката, ти да не си мислиш, че 2000 ще пеят 90 минути. Отминаха тези времене, за съжаление.

от тук започна всичко.попитах кога е имало 2000 да пеят

Кво значи да пеят??Ако си мислиш,че вие пеете!!Вие грачите!!Пеят певците!!Не е нужно да се пее!!!Може и да се вика!!А може да вика и само един!Казва се Владо!! :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 мар 2012 01:03

Лягам си!!Лека!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 мар 2012 01:08

Изпревари ме. Лека и от мен.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 мар 2012 09:17

BRF написа:
някои от вас прави ли разлика между викане и пеене

Да не би случайно всички фенове на ЦСКА да са завършели консерватория или поне музикално училище . Защото ако не е така между "пеенето" и викането няма да има голяма разлика ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 мар 2012 09:47

BRF.
Готин си, бургазлия си и това ни стига. Обеща, че ще дойдеш на някой лайф. Ще се радвам...Впрочем имам приятел, който е бил в организация на ЦСКА в Бургас. Може и да се познавате...
Що се касае за Английския сектор в Бургас. Бях дете тогава и за мен беше цяло щастие да бъда там. Ние по-малките бяхме нещо, като "ятаци". Мотаехме се около батковците и се "настанявахме" покрай тях...ако можеше де.
Признавам си, че първите години се чувствах не на мястото си, защото страхопочитанието ни към "батките", които вееха нЕкви знамена, викаха и пееха беше голямо. Дали, защото съм бил дете - не знам, но всичко ми се струваше толкова велико на стадион 9-ти септември, че на моменти
ми се пълнеха очите със сълзи от несдържана емоция . Аз започнах да се завирам в и около сектора през 80-81 год. Първите ми спомени бяха, че, като невръстни хлапаци не бяхме любезно "внедрени" там. :evil: ( Петьо и Ники да кажат защо :) )...Нямам идея обаче, кога се е добил с мащаби сектора.
На практика след, като отбих военната си служба след 1989 г. сектора вече не беше същия. Мисля, че година-две след това - идеята ( на сектора) му се заличи. Тези, които трябваше да поемем/мат щафетата се оказаха/ме деорганизирани и объркани от "новото" време. Перспективите на Черноморец ( и не само) спрямо новата конюнктура също бяха поставени на карта, а във времената на несигурност и обществено-социално стъписване на редовия фен ( не само в Бургас) открехнаха началото на отлива и безхаберието по БГ стадионите. Сектора ни беше първата жертва.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 мар 2012 10:09

Нейчо, не се кахъри. Ще го направим "акула" или "мазут" момчето ;) Нека си харесва и цесекато, но след бургаските отбори. Така, както би трябвало да постъпва всеки истински бургазлия :)

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 02 мар 2012 10:11

ntodorov написа:BRF.
Готин си, бургазлия си и това ни стига. Обеща, че ще дойдеш на някой лайф. Ще се радвам...Впрочем имам приятел, който е бил в организация на ЦСКА в Бургас. Може и да се познавате...
Що се касае за Английския сектор в Бургас. Бях дете тогава и за мен беше цяло щастие да бъда там. Ние по-малките бяхме нещо, като "ятаци". Мотаехме се около батковците и се "настанявахме" покрай тях...ако можеше де.
Признавам си, че първите години се чувствах не на мястото си, защото страхопочитанието ни към "батките", които вееха нЕкви знамена, викаха и пееха беше голямо. Дали, защото съм бил дете - не знам, но всичко ми се струваше толкова велико на стадион 9-ти септември, че на моменти
ми се пълнеха очите със сълзи от несдържана емоция . Аз започнах да се завирам в и около сектора през 80-81 год. Първите ми спомени бяха, че, като невръстни хлапаци не бяхме любезно "внедрени" там. :evil: ( Петьо и Ники да кажат защо :) )...Нямам идея обаче, кога се е добил с мащаби сектора.
На практика след, като отбих военната си служба след 1989 г. сектора вече не беше същия. Мисля, че година-две след това - идеята ( на сектора) му се заличи. Тези, които трябваше да поемем/мат щафетата се оказаха/ме деорганизирани и объркани от "новото" време. Перспективите на Черноморец ( и не само) спрямо новата конюнктура също бяха поставени на карта, а във времената на несигурност и обществено-социално стъписване на редовия фен ( не само в Бургас) открехнаха началото на отлива и безхаберието по БГ стадионите. Сектора ни беше първата жертва.

Браво! Точно това се случи в 90 % от стадионите у нас и до ден днешен не можем да се организираме.
П.П. Горе-долу сме набори ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 мар 2012 10:13

Лебед, тук кофти хора няма. А Нейчо, почне ли да словоизлеява, не мойш му намери края. Бива си го :geek:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”