Германия - Франция | 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Германия - Франция | 21:45

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 01 мар 2012 18:49

storm написа:
MCMXIII написа:
storm написа:Ех, значи, яко се правите на ощипани или просто явно ви е тегаво от Интернационале , оп извинете Бундестима...
Не искам да се заяждам , но не питах кой къде е роден, а кой с какви корени е ... Много добре знаете, за Клозе, Подолски, Йозил, Кедира, Гомез, Какау не са чистокръвни немци, ама хайде.. :) По всякакви начини се опитвате да не говорите за това..

Ако говориме, ще ни банат за расизъм. Сега нема да ги броиме като публика на Ювентус срещу Самподория, я ;)

Иха, щом намеси нещо съвсем различно, в случая Ювентус, ми става ясно ,защо толкова яростно не искаш да говорим по тая тема.. в момента Хитлер, се преобръща в гроба.. :mrgreen: :)

Да, Хитлер сигурно си умира от яд, че Германия е най-великата и мощна страна в Европа :lol: Иначе е смешно да се говори, че произхода е по-важен от съзнанието на един човек. Все пак живеем в 21 век и дори да не ви харесва трябва да се съобразявате. И аз ако бях, роден, възпитан и отраснал в Германия щях да се определям като германец, пък ако ще да имам 200% българска кръв, стига да искам и да го чувствам така.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 мар 2012 19:15

storm, кажи за Балотели, Пабло Освалдо и Каморанези, Остави Хитлер :lol: :lol: :lol: Искам също да ми посочиш колко от големите футболни сили са все с чистокръвни футболисти, говоря за Англия, Франция, Испания, Холандия, та дори Швеция и Швейцария :roll:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 19:20

Viktor4o_Rs написа:storm, кажи за Балотели, Пабло Освалдо и Каморанези, Остави Хитлер :lol: :lol: :lol: Искам също да ми посочиш колко от големите футболни сили са все с чистокръвни футболисти, говоря за Англия, Франция, Испания, Холандия, та дори Швеция и Швейцария :roll:

Момчето може да е фен на Фюрера и затова да го боли. Това са си сериозни душевни терзания. Треньорът на САЩ май е германец, а те снощи са играли контрола :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 мар 2012 19:53

Viktor4o_Rs написа:storm, кажи за Балотели, Пабло Освалдо и Каморанези, Остави Хитлер :lol: :lol: :lol: Искам също да ми посочиш колко от големите футболни сили са все с чистокръвни футболисти, говоря за Англия, Франция, Испания, Холандия, та дори Швеция и Швейцария :roll:

Говорите ми за други неща.. Не казвам, че и в Италия няма по различни, но не говорим за тях в момента.... Просто се дразня, че по всякакъв начин се опитвате тука да говорите за съвсем друго нещо.. :) Хората ви питат едно, вие му отговаряте друго..А и трима различни, не е като почти целия отбор да не са истински германци..

А и усещам, че тази тема никак не е по вкуса на запалените по "Бундестима"... :)

MCMX|| ( не ти знам точно как е ника..) Според теб това в подписа ти, отговаря ли и за националния на Германия ?.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 20:04

storm написа:MCMX|| ( не ти знам точно как е ника..) Според теб това в подписа ти, отговаря ли и за националния на Германия ?.. :)

Това е цитат от В. Стефанов " Славия е бял отбор за бели хора" :) :) :) Да, германецът е бял човек, вЕрвай ми. Не е циганин, ром или мангал.
Хайде стига, че взе да дразниш :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 01 мар 2012 22:12

Фенът на старата госпожа с 29-те покупко продажби ,да спре да дрънка глупости.На всички ни е ясно какво искаш да кажеш, знаеш че не можем да ти кажем какво мислим, защото ще получим бан. Иначе и аз смятам,че Хитлер се върти в гроба,на мен това което се случва също не ми е приятно, но... да не бяхме губили войната! Жабите пък за тази война въобще да мълчат,че са позор на позорите. Предпочитам играчи ,натурализирани или с произход от друга европейска държава, отколкото близки родственици на маймуните от африка ,но сам виждаш какво се налага като мнение и как се промива мозъка на обществото. Затова по-добре поляци, отколкото "Няма черни италианци!"(респективно германци). :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 мар 2012 23:28

KategorieC написа:Фенът на старата госпожа с 29-те покупко продажби ,да спре да дрънка глупости.На всички ни е ясно какво искаш да кажеш, знаеш че не можем да ти кажем какво мислим, защото ще получим бан. Иначе и аз смятам,че Хитлер се върти в гроба,на мен това което се случва също не ми е приятно, но... да не бяхме губили войната! Жабите пък за тази война въобще да мълчат,че са позор на позорите. Предпочитам играчи ,натурализирани или с произход от друга европейска държава, отколкото близки родственици на маймуните от африка ,но сам виждаш какво се налага като мнение и как се промива мозъка на обществото. Затова по-добре поляци, отколкото "Няма черни италианци!"(респективно германци). :mrgreen:

Аха , викаш по добре турци и араби, от колкото италианци ясноооо.. :mrgreen: Поне разбрах, какво ви е мнението за Бундестима .. :) Естествено, само ти си призна, за което те поздравявам , ще игнорирам покупко продажбите.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2012 23:40

storm ни накара да онемеем :oops:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 мар 2012 23:48

Аз само не разбрах с какво трябва да ме засегне, че имало играчи от турски и полски произход в националния на Германия :roll: Storm го имам за интелигентен човек и ме учудва, че така започна да се заяжда за нещо, за което на мен почти не ми пука :lol: :lol: :lol: Ако ще и 11 негри да излязат, пак ще викам за Бундестима :mrgreen: И ние можем да тръгнем да се заяждаме, че именно Италия въвежда натурализацията и така печели двете си световни титли преди Втората Световна война. При това тяхното е много по-зле, щото натурализираните играчи не са имали нищо общо с Италия, ами просто са били примамвани с пари, за да играят за Скуадрата. А немските играчи с друг произход или живеят от малки в Германия, или имат поне един родител немец ;) За мен тоя спор е напълно безсмислен ...
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 мар 2012 00:09

Viktor4o_Rs написа:Аз само не разбрах с какво трябва да ме засегне, че имало играчи от турски и полски произход в националния на Германия :roll: Storm го имам за интелигентен човек и ме учудва, че така започна да се заяжда за нещо, за което на мен почти не ми пука :lol: :lol: :lol: Ако ще и 11 негри да излязат, пак ще викам за Бундестима :mrgreen: И ние можем да тръгнем да се заяждаме, че именно Италия въвежда натурализацията и така печели двете си световни титли преди Втората Световна война. При това тяхното е много по-зле, щото натурализираните играчи не са имали нищо общо с Италия, ами просто са били примамвани с пари, за да играят за Скуадрата. А немските играчи с друг произход или живеят от малки в Германия, или имат поне един родител немец ;) За мен тоя спор е напълно безсмислен ...

Ааа, колега не си прав. Темата за натурализацията на Италия и покупко продажбите на гърбавите не се коментира! Не е по темата. Тук въпросът е, защо човек с германски паспорт играе за Германия? Как може така? Скандално!
Лека нощ на всинца Ви!

Върни се в “Футбол - Свят”