Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Мнениеот john barnes » 01 мар 2012 21:33

realist написа:Петърчо, котенце, ама ти пишеш тук, за да впечатляваш ли? Ти си бил дори по-комплексиран, отколкото изглеждаше. За мен форумът е място, на което изразяваш мнението си по даден въпрос, четеш мнения на други хора, споделяш, спориш, водиш диалог и т.н. на интересна за теб тема. За мен посещаването на форума чат-пат е просто развлечение и разпускане. Ако за теб това е място, където трябва да впечатлавяш, проблемът ти е огромен, Пурко.
Радвам се, че изкарах на показ истинската ти същност на комплексиран, простоват и невъзпитан екземпляр, който не търпи чуждо мнение, не умее да изслушва опонентите си и смята своето мнение за единствено правилно.
Само не казвай "ние феновете"...пази Боже феновете на Ливърпул да са като теб. Това, че ти лично се задоволяваш с тази купа, смяташ я за велико постижение и тя за теб осмисля сезона не означава, че всички фенове мислят така. Аз контактувам с доста хора, обичащи Ливърпул и знам мнението им, а то се припокрива в голяма степен с моето. Всяко класиране извън топ 4 при тази сума за селекция и тези очаквания в началото на сезона, ще е пълен провал.
Нямам никакво намерение да превръщам форума в лична свада, нито имам намерение да се натоварвам с простотията на сульо и пульо, така че занапред просто ще прескачам коментарите ти. Така че не си губи времето да ми задаваш въпроси или да изливаш злобата си върху мен, защото само ще похабиш усилия и вероятно нерви. За мен ти си дупка, бяло петно, няма те. Точка!

подкрепям с пълна сила...тука някои се самозабравиха и се помислиха за големи...а са си обикновени клавиатурни мишки.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 01 мар 2012 21:57

Явно пречим на някои хора със заслужените си критики и искат един по един да напуснем, както направи suareshampion и да си останат тука като някаква секта - по цял ден да си възхваляват Краля, придворните му и да предричат светло бъдеще. Само че няма да стане тая. Живеем в демократична страна и всеки има право на мнение. На който не му харесва...да пита Любо Пенев какво да прави.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 01 мар 2012 22:05

realist написа:Явно пречим на някои хора със заслужените си критики и искат един по един да напуснем, както направи suareshampion...

Следиш форума от скоро! Ако знаеш, колко хора спряха да пишат тук, заради "заслужените критики"! Никой никога не ви е гонил. Това е форум и всяко мнение е ценно. Но обиди и неприлични нарицателни не подхождат на зрели хора като нас - феновете на Ливърпул!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 мар 2012 22:21

suareshampion e pulen ideot i ne znae kude se namira. Realist i djonito govorat istinata i trenior4eto se opitva6eva,ama ne mu se poluchava.Pomna kak sled ma4a ni s Wolves zagubi edin spor i sprq da vliza. Pak kazvam-uvajavam mnenieto na realista i djoni i sum na 65% suglasen,no trenior4eto be6e kloun.

Mnogo se izvinqvam za ezika,ama FlexType se bugna ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 01 мар 2012 22:39

Pupper_, напълно съм съгласен с теб за обидите. Само че в настоящия случай не аз започнах пръв с обидните квалификации. Никога не съм нападнал някого без причина. Спорове съм водил с много от вас, но всеки знае, че съм запазвал добрия тон. Само че няма да допусна някой да ме обижда без причина, само защото мисля по различен начин, и да не отговоря със същото.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 мар 2012 23:36

Момчета, не е тук мястото да си ги мерите. От постовете и на двама ви съм заключил, че сте интелигентни хора и не ви отива да се държите по този начин един с друг. И двамата сте прави - купата си е купа и всички й се радваме, но изобщо не осмисля сезона и ако си останем само с нея той ще е провал. По-спокойно, така или иначе мненията ни нищо не променят, няма нужда да се нападаме помежду си ;)

Върни се в “Ливърпул”