Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски

Мнениеот RIR » 01 мар 2012 18:04

Голяма истерия покрай новия спонсор, който знаем, че ще е такъв от почти 3 месеца. Голяма и безсмислена.

Едните вече се виждат как Левски ще размазва къде види отбор у нас или из Европа, другите се чудят как можело Левски да взима руски пари, защото по презумция били комунистически. Червените пък сипят подигравки, че Левски ставал собственик на руснаци, други червени се радват, че всъщност не ни купували, т.е. всичко е таш*ак работа. Абсурдна история.

Левски се сдоби със спонсор, който ще дава някакви свежи пари и също ще се възползва много с легализирането и по-скоро "обнародването" на присъствието си в България. До преди 3 месеца колко хора бяха чували за ВТБ? Днес вече е име, което се знае почти от всеки информиращ се човек в страната. Това си е чист PR и толкова. Премиерът също си прави такъв покрай сделката - той обича да се прави на важен и ще се направи на важен за всяко ново и положително звучащо нещо, включително и за ЦСКА, Ботев, Дунав и т.н.

За тези хора, а и за всеки друг инвеститор и спонсор, Левски (аналогично и други отбори) ще бъде една фирма, която ще го рекламира и официализира.

Че в Левски ще има някаква различна и по-генерална промяна говорят изявленията, а и самото присъствие в отбора на Тонев. За тези неща, обаче, явно ще трябва да чакаме още.

Аз просто се радвам, че в неделя, живот и здраве, следобед, ще съм си седнал на мястото на Герена да си гледам отбора. Радвам се, че името му е свързано с инвестиции и развитие, не със скандали.

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Мнениеот stef_cskara » 01 мар 2012 18:14

Ей богу, не е честно (цитирам), Левски е най-подпомаганият отбор в България, както държавно, така и финансово!!!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 01 мар 2012 18:24

stef_cskara написа:Ей богу, не е честно (цитирам), Левски е най-подпомаганият отбор в България, както държавно, така и финансово!!!

Айде завиждай :twisted:
А само да попитам, какво е лошото да бъдеш подпомаган финансово? Всъщност, кажи ми един професионален отбор, който не е подпомаган финансово => няма пари => не е професионален отбор. Би било парадокс, нали? Не можа ли да си провериш мнението, преди да го публикуваш, или вече от завист не можеш и да гледаш?

едит: може ли да попитам модераторите, от кога може да си публикуваш 2 еднакви (и обидни) мнения в една тема? Red Hot, не избивай комплекси тук, дори и да мачкаш някого виртуално, няма да е решение на факта, че те мачкат в истинския живот :)
Последна промяна от levski_4_life на 01 мар 2012 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 мар 2012 18:26

През последните две страници се появиха и по реалистично настроени фенове.Не ви ли направи впечаттление с какво нежелание въобще подхванаха темата за Левски и то защото Диков ги пришпори.Зорлем работа на няколко пъти хората споменаха по молба на премиера демек нямаше как да откажем.Е това какво е ? Цифра не казват срока за една година.
С две думи отбий номер.През оная работа им е, ама няма къде да мърдат.Така прекараха и Митал който не беше виждал топка навремето да вземе ЦСКА.Той не ,че даде нещо, ами остави Лупи сам да се оправя.

Други са хората които ще финансират Левски и са българи .Тука няколко човека знаят, ако искат те да кажат.Тия са само оператор не очаквайте чудеса от тях.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 01 мар 2012 18:28

onegavon написа:През последните две страници се появиха и по реалистично настроени фенове.Не ви ли направи впечаттление с какво нежелание въобще подхванаха темата за Левски и то защото Диков ги пришпори.Зорлем работа на няколко пъти хората споменаха по молба на премиера демек нямаше как да откажем.Е това какво е ? Цифра не казват срока за една година.
С две думи отбий номер.През оная работа им е, ама няма къде да мърдат.Така прекараха и Митал който не беше виждал топка навремето да вземе ЦСКА.Той не ,че даде нещо, ами остави Лупи сам да се оправя.

Други са хората които ще финансират Левски и са българи .Тука няколко човека знаят, ако искат те да кажат.Тия са само оператор не очаквайте чудеса от тях.

Ама то всеки тука знае някаква скришна информация, дето я знаят от целия свят 3-4 човека, и ЦРУ следи да не изтича информация! :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 мар 2012 18:28

Левски поне градират нагоре със спонсори докато ЦСКА здраво назад !!!
Левски почнаха с бесни БГ мутри -> ВИС2, след това минаха на криминални руски пари->Чорни,сега отиват
на официални руски мафиоти. При ЦСКА точно обратното , почнаха с официални БГ мафиоти -> Мултигруп/В.Божков, минаха през криминално индийско-българско партньорство->Митал и Лупи и сега са в ръцете на бесни БГ мутри от
Перник .

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Pichichi на 01 мар 2012 18:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
freedom call
Контакти:

Мнениеот freedom call » 01 мар 2012 18:29

Ай честито тогаз, да го ева! Сега очаквам и ЦСКА да тръгне по пътя на Левски - първо да ни вземе Чичко Чорни и да почнем да се оправяме! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 01 мар 2012 18:34

onegavon написа:През последните две страници се появиха и по реалистично настроени фенове.Не ви ли направи впечаттление с какво нежелание въобще подхванаха темата за Левски и то защото Диков ги пришпори.Зорлем работа на няколко пъти хората споменаха по молба на премиера демек нямаше как да откажем.Е това какво е ? Цифра не казват срока за една година.

Прав си, обаче в този форум (май във всеки - аз наистина друг не съм срещал различен) хората рядко обсъждат, а по-скоро плюят, радвайки се на обществената трибуна. Аз и затова дълго бях само четящ, защото не ми се забърква, но не издържам едни и същи детински и комплексарски изказвания от всички страни.

Пак казвам, тези само си правят малко PR, 3 млн. лв. (ако са толкова) не са много пари за тях. Ще ги дават 1-2 години, а ако има сериозна промяна, ще е от друго място.

И съм убеден, че когато има подобна история и с друга голяма компания, ще уредят ЦСКА с нея.

Тези просто са искали синичко - сами го казаха. :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 мар 2012 18:35

Нема такъв дето би взел ЦСКА. Никой няма да се набута да ви изплаща борчовете. Титаните ще цицат докато може, после ще ви закрият ;)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

InVerse
Контакти:

Re: _!_

Мнениеот InVerse » 01 мар 2012 18:37

Не знам как да ви го кажа така,че да ме разберете най-добре но ще се опитам.Достатъчно съм чел и слушал за невероятните зверства и нечовешкия начин на живот,когато сме били под въпросното робство.Същевременно реално не мога да си представя какво е било наистина и никой от нас няма не може.Със сигурност една голяма част от нас смятат,че втори мъки като нашите няма на този свят и това е възможно разбира се,но не е сигурно.Не съм сигурен също така дали разбирате,че говорите за изолирането на една нация,заради нещо случило се преди 150 години(в продължение на почти 5 века разбира се).Повтарям,че знам доста за българската история преди да започнете да ме заливате с информация.Всеки бърза да осъжда и да лепи етикети,всеки един човек от въпросния етнос е виновен.Защо?Защото просто е част от него.Виждам,че споменавате и името на Васил Иванов Кунчев(Левски) и както правилно сте отбелязали е бил против избиванито на простия т....и народ,но като че ли сте заслепени от омразата и не можете да го различите.Извинявам се ако не е така.Но ако ние имаме такова отношение какво остава за страни като Германия?Щом няма значение какво време е изминало и как се е променило всичко?А са изминали малко по малко от 70 години.Не виждам да има изолиране от други страни на Германия,а още по малко от нашата държава.А зверствата на Националсоциалистическа Германия (не Фашистка) не са изобщо за подценяване и то не само срещу евреите(и за това знам едно-две неща).Могат да се дадат още много такива примери,но само ние тук на Балканите си държиме на междуособиците.И преди някой да ме обвини,че съм паднал жертва на Западно-фил.-пол. модел на мислене искам да отбележа,че за мен няма друго по хубаво място от България въпреки ужасното състояние на държавата ни,все пак ние обичаме Страната,а не Държавата.Левскар съм си от малък,благодарение на баща ми,и ще си остана завинаги такъв,но нямам намерение да съда никого за нещо случило се толкова отдавна,какъвто и да е той.От спортно-техническа гледна точка това е много изгодно за Левски.Няма да отговарям на никакви коментари от каквото и да е естество,защото не съм тук да се карам с когото и да е било.Защото ако се караме и помежду си....е тово вече наистина говори много зле за нас.Честита Баба Марта на всички!

Върни се в “Левски”