Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот petkan » 01 мар 2012 16:52

mistreated написа:
subzero написа:Победихме ги,да!!Ама с по 3-4 гола!!Не с 1 !!!Не е нужно да побеждаваш в контролите за да знаеш какво може отбора ти!!

Хехе, и това ли ти е критерий за добра игра? Когато имаш 4-5 нови човека не можеш да знаеш какво може отбора ти, щом не се е срещал със сериозни противници. Аз гледах ЦСКА с Рапид и Динамо и не видях да стояха лошо. Ти как ще го коментираш? Или за теб е важна само победата с 3:0 над Ботев?

Е, какво да коментираме? В контролите, които се изиграха, участваха над 25 футболиста. Нали трябва да се пробват всички играчи, схеми на игра и пр. Доволен съм от това, което видях. Но и за разлика от теб не бих се вживял в ролята на треньора, защото си знам мястото. И знам, че това не ми е работата. А ти?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 16:59

petkan написа:Е, какво да коментираме? В контролите, които се изиграха, участваха над 25 футболиста. Нали трябва да се пробват всички играчи, схеми на игра и пр. Доволен съм от това, което видях. Но и за разлика от теб не бих се вживял в ролята на треньора, защото си знам мястото. И знам, че това не ми е работата. А ти?

Къде точно се "вживях в ролята на треньор"? Не коментираме ли състоянието на двата отбора? Този форум не е ли за футбол?
Вие по какво точно съдите за качествата на новите в ЦСКА, както и цялостното състояние на отбора? Не е ли по участието контролите? В тези контроли на ЦСКА не се ли изредиха по 25-30 футболиста?
Само не ми дръж сметка на коментарите. Ако имаш някакви аргументи в спора - заповядай, изтъкни ги. Ама не ми давай наклон на оная работа!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 мар 2012 17:06

mistreated написа:
subzero написа:Победихме ги,да!!Ама с по 3-4 гола!!Не с 1 !!!Не е нужно да побеждаваш в контролите за да знаеш какво може отбора ти!!

Хехе, и това ли ти е критерий за добра игра? Когато имаш 4-5 нови човека не можеш да знаеш какво може отбора ти, щом не се е срещал със сериозни противници. Аз гледах ЦСКА с Рапид и Динамо и не видях да стояха лошо. Ти как ще го коментираш? Или за теб е важна само победата с 3:0 над Ботев?

Ако не се лъжа с/у Рапид и Динамо играха Платини и Анеси!!Първия със сигурност правеше разликата в отбора ви!!!Кой я прави сега???
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 18:24

subzero написа:
mistreated написа:

Ако не се лъжа с/у Рапид и Динамо играха Платини и Анеси!!Първия със сигурност правеше разликата в отбора ви!!!Кой я прави сега???

Нали един човек не може сам да даде победата? Вие сами си противоречите!
Анисе не бих казал, че се представи на кой знае какво ниво във визираните мачове. Тези, които показа качества в тях бяха Мораеш, Платини, Галчев, Бандаловски, Мболи, Присо и Карачанаков. На мястото на Анеси сега ще играе типичен халф, какъвто е Томас. Единствено Платини ще липсва от състава срещу румънските грандове.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 мар 2012 18:30

mistreated написа:
Нали един човек не може сам да даде победата? Вие сами си противоречите!
Анисе не бих казал, че се представи на кой знае какво ниво във визираните мачове. Тези, които показа качества в тях бяха Мораеш, Платини, Галчев, Бандаловски, Мболи, Присо и Карачанаков. На мястото на Анеси сега ще играе типичен халф, какъвто е Томас. Единствено Платини ще липсва от състава срещу румънските грандове.

Вероятно Томас е изключително много обигран с отбора щом толкова разчитате на него!!!Вие си знаете отбора,ние нашия!Един колега беше направил сравнение колко човека от миналия полусезон ще липсват в единия и в другия отбор!!Вашите се оказаха доста повече!!А не съм сигурен,че примерно Янчев,Платини или Зику имат поне равностойни заместници!!Ама вие си знаете!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 18:47

subzero написа:А не съм сигурен,че примерно Янчев,Платини или Зику имат поне равностойни заместници!!Ама вие си знаете!!

Янчев така игра есента, че всички се молехме да излезе в пенсия вече. Поклон за всичко, което е направил за ЦСКА, но трудно вече може да помогне на отбора.
Платини пък се беше сърдит в поне 6-7 мача и есента вкара общо 4 гола.
Всички искахме да бъде даден шанс на Карачанаков и Костов, защото потенциалът им далеч не е по-малък от този на Делев или Нелсън. Сега това ще бъде факт.
Аз също не мисля, че сте намерили хора, които да заместят напълно Жужу и Анисе, ама това е мое виждане.
Имаме достатъчно добри футболисти, за да си тръгнем с победа от Лазур. Друг е въпросът дали ще го направим.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2012 18:51

Победа, няма значение с колко 8-)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Вашият състав на ЦСКА за мача с Черноморец Бургас?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 01 мар 2012 20:10

Моят е:Макенджиев,Бандаловски,Крачунов,Хадад,Адемар,Борис Галчев,Николай Дюлгеров,Паун,Присо,Карачанаков,Мораес!Паун и Дюлгеров нямат все още договори,но според мен ще подпишат доколкото новият нападател Боладо още му е рано да започва титуляр според мен!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 20:13

petkan написа:Дадох си мнението за контролите на Черноморец. Конролите с румънците не съм ви ги гледал. Но с Бдин - да. Да кажеш нещо за този мач? Аз не видях някакъв "можещ" ЦСКА.

Какво да кажа за мач, в който нито един от националите ни не игра? А те са половината отбор. Да не говорим, че това е контрола няколко дни преди старта на сезона. Мислиш ли, че някой би рискувал здравето си, като играе на 100% в такъв мач. Просто двата отбора излязоха да поритат топката.
Като не си гледал мачовете на ЦСКА недей да даваш мнение за състоянието на отбора!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 01 мар 2012 22:41

Абе на вас тва ли са ви титулярите Костов и Каракачанов :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В последните месеци не бях обръщал голямо внимание на състава ви ,ама ако ще играте с тея 17 годишни лапета ... :lol:

Върни се в “ЦСКА”