Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски

Мнениеот Theos » 01 мар 2012 16:08

SFHC написа:срамен ден в историята на любимия ми отбор... не за това са се борили онези момчета в градинката пред 22ра гимназия преди почти век...

Прощавай, ако не са ВТБ , на молитви и пост ли искаш да останем?

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 01 мар 2012 16:13

И не само :roll: Даже и руска държавна помощ има :lol: Какво по-хубаво от това :roll: Българската държава заедно братската руска държава,хванати ръка за ръка помагат на отбора на народа :lol:

втрещен съм, мислих, че "фен на Левски" и "братска Русия" в едно изречение е оксиморон. Повечето от вас, които са се излюпили преди не повече от две десетилетия, не осъзнават колко отвратително е случилото се. Моралът, ценностите и идеите зад един отбор, създаден в епохата на романтичния футбол не значат нищо за съвременния псевдо фен. Бихте продали семействата си за титла или купа.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: saigon

Мнениеот Странджата » 01 мар 2012 16:13

Ти изби рибата!Направо намести бат'Бойко на трона на Путин.
Иначе спонсорът си е спонсор - избрал е на кого да даде пари. Сигурно има защо, но на нас няма да кажат. А ние ще се дърлим тука кой по-най. Като се сещам къде отиде Кремиковци с аксесоарните му букви, нещо ме смъдва под лъжичката. Ама Булгартабак поне изглежда да е по-рентабилно, та да не стигнем до някой брат'чед на Праховеца или Гърнето .

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 01 мар 2012 16:14

Честито на левскарите, наистина сериозен спонсор! Дай боже ЦСКА, а и повече отбори да се уредят с такива ;)
ЦСКА не е литекс!!!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 01 мар 2012 16:18

Левски издържа 45 год.комунизъм ,но ЦСКА едва ли ще доживее 45 год.демокрация.
Причината е че 45 год.ЦСКА събираше играчите на всички отбори в БГ по претекст ,че трябвало да отбиват военната си служба.Сега те се опитват да крадат по същия долен начин футболисти,но вече сме в друго време и друга епоха.УЕФА ви е хвърлила мерника и до 2-3 год. този отбор ще си получи заслуженото.Докато този отбор действа като ЦФКА,ЦДНА,ОДН и Всичките му разновидни знамена той няма място в нашата "А" Група.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 01 мар 2012 16:21

brossy написа:Левски издържа 45 год. комунизъм ,но ЦСКА едва ли ще доживее 45 год. демокрация.

Това ми става новия подпис!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2012 16:23

saigon написа:
bilyaletdinov написа:Четох сума ти простотии за турските болници , "съветските" капитали КГБ и не знам си какво още и ми писна вече . Предполагам повечето хора от форума гледаме Бундеслига . Там има един отбор - Шалке 04 , чийто генерален спонсор е...Газпром .Ако трябва да използваме логиката на българина , то Шалке 04 са най-големите измеякри в Германия , защото видите ли са забравили как им го "нахака" другарят Сталин . Разбирам завистта на "червените" феновете , разбирам че е кофти да са без титла от доста време , разбирам че е кофти да няма селекция и да се продават голмайсторите на отбора от есента , разбирам че не искат любиямият им клуб да бъде управляван от банда пернишки кретени , но да се плюе , че някой е решил да инвестира някоя друга рубла в шибаната ни държавица ме избива на смях...

Кой, какво и кога точно е решил да инвестира в левски, а? На тия хора, дето днеска дадоха пресконференция, им беше спуснато да го правят. Обаче, понеже Бойко е много тъпо парче, което не може да си замълчи, затова сега ви ебаваме. И кво даваш за пример Шалке и Газпром? Меркел ли ги е задължила да са им спонсори? Инвестиция, макар и малка е това, което направиха турските болници. Но ще ме прощаваш, ама да обяви премиера на държавата, че е намерил спонсор на любимия си отбор, който "по случайност" е купил преди това български холдинг, това не е инвестиция

Ах....и как става това "намиране" на спонсор ? Ти да не мислиш , че на хора управляващи капитал от милиони и едни от най-големите професионалисти в областта , ще отиде Бойко и ще им каже инвестирайте в Левски ... :) Хората са проучвали пазара с година , решили са да инвестират в България и за да засилят популярността си инвестират във един от двата най-големи отбора в България . Това , че Бойко е казал , че той го е намерил този спонсор си е чиста проба популизъм . А ако схващам логиката ти , Бойко е "изтъргувал" българския холдинг за едно спонсориране на Левски... :shock: :shock: :shock:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

niko_

Мнениеот niko_ » 01 мар 2012 16:23

Юрий Соловьов: Искаме за Суперкупата на Европа да играят Динамо и Левски

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 01 мар 2012 16:24

AN71 написа:
levski_4_life написа:Единственото по-хубаво от това да четеш, че Левски са подписали с мощен нов спонсор, е да гледаш как розовелките завиждат! То по тяхната логика ако някоя немска фирма стане спонсор на Левски, ще сме фашисти, ако някоя индийска фирма - цигани, и т.н. Какво да ви кажа, ограничени хора... :)

ХАХАХА и аз на това се кефя честит ви спонсор ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ ;)

+1 Честит спонсор и от мен на всички левскари, а защо не и на всички, които обичат родния футбол и искат един ден отново да видят бг отбор в групите на ШЛ. Защото, нека бъдем честни, именно Левски е отборът, на който най-много подхожда да бъде там, след като към богатата ни история и великата публика (готова по всяко време да извади 40000 сини знамена и шалчета и да напълни нац. стадион, или пък да организира няколко хиляди за нов приказен тур през Ботуша, Ноу камп и Гелзенкирхен, та чак до Лондон) вече може да се добави и финансовата стабилност, осигурена от новите спонсори.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 01 мар 2012 16:27

SFHC написа:
И не само :roll: Даже и руска държавна помощ има :lol: Какво по-хубаво от това :roll: Българската държава заедно братската руска държава,хванати ръка за ръка помагат на отбора на народа :lol:

втрещен съм, мислих, че "фен на Левски" и "братска Русия" в едно изречение е оксиморон. Повечето от вас, които са се излюпили преди не повече от две десетилетия, не осъзнават колко отвратително е случилото се. Моралът, ценностите и идеите зад един отбор, създаден в епохата на романтичния футбол не значат нищо за съвременния псевдо фен. Бихте продали семействата си за титла или купа.

Леко леко деди с патриотичните излияния дали от възрастта ама плямпаш глупости и се не чуваш ;)

Върни се в “Левски”