Исках да напиша мнение относно този коментар, но очевидно не може, защото няма общо с темата (но когато пак няма общо с темата, обаче е положителен, няма проблем?)
donpacko написа:Точно за Милен да кажеш неграмотнико е малко обидно,просто във бързината е изпуснал буквата.Коментарите му винаги са много хубави без да обижда.
Та затова ще го направя така:
Първо ще изкажа мнението си по темата, а после по въпросния проблем, с бутон "оф-топик"! Надявам се, че няма да бъде изтрита
и тази публикация!
Тук нещата са 50/50. Самата омраза към турците идва от народо-психологията. Все пак, ако не бяха те, в момента нещата в страната биха били на доста по-високо ниво, включително и футбола, можеше Левски и ЦСКА да са взели КЕШ 1-2 пъти, и 3-4 пъти КНК и Уефа, нямаше да има толкова боклуци по улицата, безработицата нямаше да е толкова голяма, и др. Разбира се, и комунизмът е виновен за тези неща!
Но все пак, не можем да обвиняваме за това
настоящите турци. Фактът е, че в момента отбори убиват за по 50 хиляди, и не можем просто така, с лека ръка, да отхвърлим половин милион! Затова, каквото и да направи отбора ще сгреши! Ако подпише е ясно, за какво ще бъде опрекван, ако ли не - защото са изпуснали голяма сделка, както сега всички мразят турците, тогава пък мненията щяха да бъдат "Вие сте расисти". За това може да се каже само - българи...
А сега, оф-топикът:
[offtopic]Фактът е, че на milen.hristov (без да се обижда) няма да му бъдат ненужни няколко часа по български език! Както и по информационни технологии, да го научат, че форматирането е:
текст, текст
а не:
текст , текст
или
текст ,текст
Ето няколко грешки от него:
Повечето нито сме съгласни с тази декларация , както и с тази за Шишков
"Нито" е двойно отрицание, използва ли се веднъж, трябва да бъде използвано и втори път! Като BBCode-a тук: ако не си затвориш тага, кодът става невалиден!
аз за това помолих Томилав като една друга медия да кажат/пишат декларацията е на сини ултраси], но не на всички
Изречение се започва с главна буква! Пред "като" трябва да има запетайка!
Пускайте въпросите, НО отговорите ще са отре след 21 часа
Има ли нужда от коментар?
Това са само последните му 3 мнения, да не кажете, че съм претърсил всичките му мнения за тези грешки! Освен това, той самият си признава, че не ходи по стадионите, но тука се пише големия фен, а пък съди другите за това, че "само пишат декларации"??
Последно: да, нормалният потребител има право да пише с малка буква, да поставя запетайка където си иска, да изпуска букви, да допуска грешки, които и първокласници няма да допуснат, НО! той е модератор, чрез държанието и правописа си ни излага!
Разбира се, това е градивна критика, надявам се, че няма да получа бан, защото на някого не му допада моето мнение, което съм изразил без обиди, аргументирал съм го, и съм ви го представил грамотно!

[/offtopic]