Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот Hellkeeper » 29 фев 2012 15:19

Batkoto написа:ама Баждека що се правеше на три и половина,че щели сте и пари да взимате .. бай ганьовска работа, а иначе ще плюем нашия отбор не е кръстен на национална икона какъвто е Левски, който е обесен от турците за свободата на България, ако го нямаше Левски сега можеше и да няма България, а вие предавате паметта му :idea:

"Ние се борим не срещу турския народ, а срещу султана (Абдул Азис по това време) и неговите закони"
В. Левски

Васил Левски пише в "Нареда на работниците за освобождението на българския народ": "Българи, турци, евреи и др. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в каквото и да било..."

SANSIRO7
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот SANSIRO7 » 29 фев 2012 15:50

Ясно е какво е Васил Левски за българската история но:
дали се води дискусия в Турция, защо спонсорират отбор носещ името на един терорист? Защото от турска гледна точка Левски е терорист!

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 29 фев 2012 15:51

Цъфнали са и завързали щом са тръгнали да се предлагат и да сключват договори.Що не дойде някоя Австрийска или Немска клиника да шари от отбор на отбор и да предлага спонсорство.Много лесно кълвем ние Българите....много лесно

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: До Г_н Грънчаров

Мнениеот levski_4_life » 29 фев 2012 20:28

Исках да напиша мнение относно този коментар, но очевидно не може, защото няма общо с темата (но когато пак няма общо с темата, обаче е положителен, няма проблем?)
donpacko написа:Точно за Милен да кажеш неграмотнико е малко обидно,просто във бързината е изпуснал буквата.Коментарите му винаги са много хубави без да обижда.

Та затова ще го направя така:
Първо ще изкажа мнението си по темата, а после по въпросния проблем, с бутон "оф-топик"! Надявам се, че няма да бъде изтрита и тази публикация!

Тук нещата са 50/50. Самата омраза към турците идва от народо-психологията. Все пак, ако не бяха те, в момента нещата в страната биха били на доста по-високо ниво, включително и футбола, можеше Левски и ЦСКА да са взели КЕШ 1-2 пъти, и 3-4 пъти КНК и Уефа, нямаше да има толкова боклуци по улицата, безработицата нямаше да е толкова голяма, и др. Разбира се, и комунизмът е виновен за тези неща!
Но все пак, не можем да обвиняваме за това настоящите турци. Фактът е, че в момента отбори убиват за по 50 хиляди, и не можем просто така, с лека ръка, да отхвърлим половин милион! Затова, каквото и да направи отбора ще сгреши! Ако подпише е ясно, за какво ще бъде опрекван, ако ли не - защото са изпуснали голяма сделка, както сега всички мразят турците, тогава пък мненията щяха да бъдат "Вие сте расисти". За това може да се каже само - българи...

А сега, оф-топикът:
[offtopic]Фактът е, че на milen.hristov (без да се обижда) няма да му бъдат ненужни няколко часа по български език! Както и по информационни технологии, да го научат, че форматирането е:

текст, текст

а не:
текст , текст
или
текст ,текст

Ето няколко грешки от него:
Повечето нито сме съгласни с тази декларация , както и с тази за Шишков

"Нито" е двойно отрицание, използва ли се веднъж, трябва да бъде използвано и втори път! Като BBCode-a тук: ако не си затвориш тага, кодът става невалиден!

аз за това помолих Томилав като една друга медия да кажат/пишат декларацията е на сини ултраси], но не на всички
Изречение се започва с главна буква! Пред "като" трябва да има запетайка!

Пускайте въпросите, НО отговорите ще са отре след 21 часа
Има ли нужда от коментар?

Това са само последните му 3 мнения, да не кажете, че съм претърсил всичките му мнения за тези грешки! Освен това, той самият си признава, че не ходи по стадионите, но тука се пише големия фен, а пък съди другите за това, че "само пишат декларации"??

Последно: да, нормалният потребител има право да пише с малка буква, да поставя запетайка където си иска, да изпуска букви, да допуска грешки, които и първокласници няма да допуснат, НО! той е модератор, чрез държанието и правописа си ни излага!

Разбира се, това е градивна критика, надявам се, че няма да получа бан, защото на някого не му допада моето мнение, което съм изразил без обиди, аргументирал съм го, и съм ви го представил грамотно! :)[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 фев 2012 21:43

topchaki написа:Цъфнали са и завързали щом са тръгнали да се предлагат и да сключват договори.Що не дойде някоя Австрийска или Немска клиника да шари от отбор на отбор и да предлага спонсорство.Много лесно кълвем ние Българите....много лесно

"Що не дойде някоя Австрийска или Немска клиника да шари..."
Ми щото няма!!!Догодина,като доведеш някоя,пак ще преговаряме... ;)

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 01 мар 2012 08:43

Турска, Немска, Екваториално Гвинейска няма значение, важното е да има келепир и благинки, аз лично се радвам на турските ни приятели че ни дават турски лири и ще ни лекуват безплатно
Изображение

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 01 мар 2012 13:46

За едно нещо всички са прави-всеки има право да изказва мнение и да има позиция по даден въпрос.
Аз не членувам също във фенклубове, но заставам зад тази декларация. И си имам своите мотиви естествено...
Тук се ширят различни мнения и виждам, че стремежът за пари и за някаква спортна "сила" кара някои хора да забравят своето минало и живота на дедите си, които са тяхна кръв и техни родоначалници! Да, възгледите на Левски не са били насочени против обикновенния тур-ки народ, но какво реално е мислел за тях-какво е казвало сърцето му... за това само можем да гадаем! За мен Васил Левски е идеал, пример за подражание и най-великият човек в цялата световна история, НО... това не означава, че съм съгласен с всички негови виждания и мироглед, както и няма да си кривя душата да казвам, че заради него съм привърженик на този отбор! Такъв съм, защото баща ми ме е завел на мач на 7 годинки и тази негова любов се е прехвърлила и в моето сърце-няма нищо общо с името на отбора и с идеите, които носи, но които в последствие съм споделил напълно и се гордея, че съдбата ме е насочила към най-великия /по много причини/ отбор в България! Но да се върнем на историята... Нещото, което виждам доста хора тук забравят-дали заради финансов келепир, дали заради някаква илюзорна спортна "слава"... А историята е такава-да, били сме тъпкани, бити, клани от много етноси и държави, НО... това не може да се сравни в никаква степен с това, което ни е причинил един точно определен етнос и една точно определена държава... Било е гавра, било е робство-не война, не убийства, а гавра! И това някои хора забравят, защото не са били свидетели, защото не са чели история... Забравят, че това нашите деди и баби са го преживявали в продължение на десетки поколения... Но ето, че 150 години и няколко поколения бяха достатъчни, за да забравят много хора своята кръв и своята история! А дали обикновените хора са били такива-нека не забравяме думата "башибозук"-които не я знаят да вземат да проверят в търсачките! И откъде са се набирали тези войскови части! Какво общо имат днешните ту-ци с тези преди това-странен въпрос-сигурно днешните турци са дошли от Марс или са произлезли от ацтеките? Да не говорим за стремежа на някои "необикновенни" и "неднешни" ту-ци, като аден кенан, които искаха да си правят държава тук и които нарекоха българите "нация от изроди"! Тези, които дават пари да се носят фереджета... Или пък тези, които дори не знаят български, въпреки че живеят в България и нямат и желание да го научат... Или тези, които кръщават улици на завоеватели на България или издигат паметници на терористи...Примери, колкото искаш... памет в някои хора... никаква... Аз лично съм против този спонсор, колкото и пари да ни носи! И ако видя логото на спонсор от тази страна на фланелката на моя отбор ще се откажа от него! Защото България е над всичко! Защото никога няма да сторя нещо лошо на конкретния човек от този етнос, но няма и как да го уважавам, защото паметта на моите деди е свята за мен! Това е моят начин на почит и уважение...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 01 мар 2012 14:13

Парите са важни. Да.Но не са най важното нещо на света.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски

Мнениеот turbogena » 01 мар 2012 14:48

[center]Изображение[/center]
[center]От "ВТБ Капитал" официално признаха, че договорът за спонсорство с Левски е факт. Това стана преди минути на специалната пресконференция на компанията в столичния хотел "Шератон". Признанието дойде от устата на Атанас Бостанджиев, който е изпълнителен директор на "ВТБ Капитал".

"Рекламният договор с Левски е факт. Вече контрактът с клуба е сключен. За момента не искам да коментирам финансовите параметри и времетраенето му", каза Бостанджиев.

Юрий Салавьов, един от директорите във "ВТБ" допълни следното: "Освен с Левски София нашата компания има спонсорски договор с руския Динамо Москва. Ние винаги сме готови да инвестираме както в социалната, така и в спортната сфера", каза руснакът.

Бившият финансов министър Милен Велчев ще бъде изпълнителен директор на "ВТБ Капитал" в офиса им в София, който ще бъде център за целия Балкански полуостров.[/center]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да ни е честит новият спонсор :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Официално: VTB Capital е новият спонсор на Левски

Мнениеот rocknrolla » 01 мар 2012 14:50

Утре да не вземат и тези да подпишат и с Цска .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Левски”