Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Joni_ » 01 мар 2012 02:42

danko_sot написа:Как знаят че не могат да станат шампиони? Нашите шансове бяха най-големи преди началото на сезона. Имахме играчи като Зику(който аз не харесвам, но то е по-скоро заради това, че дълго не пасваше в схемата на игра), Делев, Платини, Мораеш все още е при нас. Логично беше през паузата да се опитат да продадат някои и да вземат някои и после да атакуваме титлата. Че кои са тия Лудогорец да ни стряскат? Че те нямат 1/10 на нашта публика. ЦСКА само с историята си и харизмата си щеше да ги надвие. А какво се получи сега? Продадоха най-добрите играчи и не взеха(откраднаха) почти никой.
Те просто видяха, че могат да печелят за собствения си джоб от покупко-продажби в клуба ни и това им се ослади. В началото бяха амбицирани горе-долу, сложиха Любо Пенев и т.н. Но после видяха, че нещата в бг футбол стават много трудно. Пробваха с черно тото. Но от УЕФА веднага се усетиха. И сега намериха тази ниша- да намират играчи от чужбина без пари и после да ги продават и така да печелят на гърба на клуба. Друго обяснение няма защо Титан са още в ЦСКА.
Искам да ви питам нещо: Според вас вие като им знаете вече привичките и начините на работа на Титан , те биха ли стояли в ЦСКА и биха ли издържали този клуб, ако нямат полза от това и само губят пари, а не печелят нищо??? Простичък въпрос ви задавам, отговорете ми!

Няма спор, че имахме най добрия отбор в първенството, но в България само с добър отбор не става !!!
Както казах и по рано, Титан знаят, че не бива да са шампиони, просто това е условието да са начело на ЦСКА и да вземат чистенето в повечето градове в България .
Ти говориш за Лудогорец, но шампиона на България за жалост ще е друг !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 01 мар 2012 12:53

http://www.blitz.bg/sport/article/119910
В Испания: ЦСКА прати оферта за Иван Боладо

Националът на Екваториална Гвинея Иван Боладо Паласиос е все още актуален за трансфер в ЦСКА, като “червените” са изпратили конкретна оферта за правата му. Това твърди испанско радио, което съобщава за преговори между родния гранд и втородивизионния Картахена, който държи правата на играча.

Вчера следобед шефовете на испанския тим са получили конкретно предложение от ЦСКА. Самият футболист има желание да продължи кариерата си на “Армията” и е казал “Да” за трансфера. Решение от страна на Картахена още няма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2012 13:08

L0rDa написа:http://www.blitz.bg/sport/article/119910
В Испания: ЦСКА прати оферта за Иван Боладо

Националът на Екваториална Гвинея Иван Боладо Паласиос е все още актуален за трансфер в ЦСКА, като “червените” са изпратили конкретна оферта за правата му. Това твърди испанско радио, което съобщава за преговори между родния гранд и втородивизионния Картахена, който държи правата на играча.

Вчера следобед шефовете на испанския тим са получили конкретно предложение от ЦСКА. Самият футболист има желание да продължи кариерата си на “Армията” и е казал “Да” за трансфера. Решение от страна на Картахена още няма.

Мандалото лопна!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2012 13:33

Кога ще затворят трансферния прозорец, нали беше на 28.02? Какви трансфери още искат![offtopic]Четохте ли стандарт? Може да уредят Драме да ги пори наред! ;)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2012 13:39

dreben23 написа:Кога ще затворят трансферния прозорец, нали беше на 28.02? Какви трансфери още искат![offtopic]Четохте ли стандарт? Може да уредят Драме да ги пори наред! ;)[/offtopic]

И аз мисля, че вече няма как въпросният Боладо или друг да дойде, освен ако не е свободен агент, а Боладо май не е такъв. Колкото до Стандарт, на тази медия трудно може да се вярва, ако става въпрос за спортни новини.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 мар 2012 13:59

Значи тва е положението. Оставаме си с наличното и най-вероятно схема 4-3-3, без типичен плеймейкър. Ще имаме много проблеми с отбелязването на головете според мен, а и защитата не знам доколко ще ни е надеждна въпреки 3-те халфа в средата, които се очертават. Но отборите от долната половина на таблицата е трудно да ги пробиеш с такава игра, иначе срещу по-добрите отбори може и да завъртим по някое хиксче. Но това въобще няма ад е достатъчно за титлата. Титан може и да са решили да продадат титлата, всичко е възможно. Жална им майка почне ли първенството и слабите резултати. Единственото ми успокоение е, че това ще им е последния полусезон начело на ЦСКА при евентуален наш провал в борбата за титлата, какъвто се очертава повече от ясно
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 мар 2012 14:03

Сутринта четох някъде, че може да пуснат Томас зад нападателя да играе вместо в дефанзивен план и ми прозвуча интересно като вариант.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 01 мар 2012 14:10

dreben23 написа:Сутринта четох някъде, че може да пуснат Томас зад нападателя да играе вместо в дефанзивен план и ми прозвуча интересно като вариант.

Той сам си каза в едно интервю, че това му е любимия пост. Но тогава кой ще играе като дефанзивен халф ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 14:19

L0rDa написа:
dreben23 написа:Сутринта четох някъде, че може да пуснат Томас зад нападателя да играе вместо в дефанзивен план и ми прозвуча интересно като вариант.

Той сам си каза в едно интервю, че това му е любимия пост. Но тогава кой ще играе като дефанзивен халф ?

Галчев и П. Стоянов. И без това ще играем с един нападател.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 15:35

Предлагам да се закрива темата вече. Ясно е, че повече трансфери в ЦСКА няма да има :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”