Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо.......

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо.......
Udoji90 написа:Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо, нека, аз нямам нищо против никой да не ни брои за живи
Не всички подценяват Черноморец. Конкретно при мен е горе-долу обратното. Имам предвид, че аз съм от скептично настроените цесекари и не очаквам особено бляскаво представяне в тази среща. Нека по-добрият да бие - надявам се, че това ще сме ние, но се съмнявам. И най-важното е да видим хубава игра и нека скандалите и напрежението да останат извън терена.
***cska*** написа:Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо.......
Ма ти сериозно ли?Я ходи във вашия форум и препрочети мненията ви!
pantevich72 написа:мен лично много ме притеснява сегашна състоят.ние на отбора.ние в момента нямаме лице!! отбора играе лошо дано чичо Митко извади от ръкава някой жокер стия футболисти сме заникъде . и тоя Жиивков ни праща да се лекува ме в турция съвсем изтреще !!
***cska*** написа:Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо.......
Ма ти сериозно ли?Я ходи във вашия форум и препрочети мненията ви!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ХОРА вие луди ли сте какви фаворити черноморец и т.н. та това е някакво провинциално отборче което преди няколко години беше някъде по селата. какви фаворити може да са те ? със събрани негри от африка и изхвърлени футболисти от локо и славия ли са по силните от нас, че чак с 2 и 3 гола разлика щели да ни бият. осазнайте се. ние имаме национали, най-добрия футболист в нашето първенство и най-добрия треньор в историята на българия. фенове, които ще направят така че ще бъдем домакини. кое точно ви прави фаворити, а ие армейци, се страхувате ??????? ние сме ЦСКА замислете се !
subzero написа:Провинциалното отборче в момента има по-добра селекция от вас!
mistreated написа:subzero написа:Провинциалното отборче в момента има по-добра селекция от вас!
Това преди да го твърдите така категорично е редно да го покажете някъде. Аз вече попитах няколко пъти, къде гледахте вашата "селекция" и срещу кои отбори?
Аз доколкото знам победихте 2-3 отбора от Б група в контролите, загубихте от Добруджа и направихте хикс в Бургас с Черно море. С какво това доказва "класната" ви селекция?
subzero написа:Победихме ги,да!!Ама с по 3-4 гола!!Не с 1 !!!Не е нужно да побеждаваш в контролите за да знаеш какво може отбора ти!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта