Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот ntodorov » 28 фев 2012 22:08

donDiego написа:
vaskonti написа:Не бих се учудил ако някой в ЦСКА, най-вероятно Дуци, е решил, че с този състав днес и със слаба игра, ще изиграе успешно ролята на умряла лисица. Може би се цели да се повтори миналогодишният сценарий, когато уж ЦСКА пак беше зле и се готвеше за рагром на старта, пък то кво стана... :roll:

А добър ден ;) ,лицето ще е друго на мача.Ще се използва хъса на черноморци срещу тях,сиреч контра-гол.И ако е верно че Левски са дали пари на бургаслии да се напънат,чудесен повод да бием с над 3 гола :lol:

То поводите, ако бяха, като възможностите....ехеееее.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 фев 2012 09:23

ntodorov написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:Не бих се учудил ако някой в ЦСКА, най-вероятно Дуци, е решил, че с този състав днес и със слаба игра, ще изиграе успешно ролята на умряла лисица. Може би се цели да се повтори миналогодишният сценарий, когато уж ЦСКА пак беше зле и се готвеше за рагром на старта, пък то кво стана... :roll:

А добър ден ;) ,лицето ще е друго на мача.Ще се използва хъса на черноморци срещу тях,сиреч контра-гол.И ако е верно че Левски са дали пари на бургаслии да се напънат,чудесен повод да бием с над 3 гола :lol:

То поводите, ако бяха, като възможностите....ехеееее.

Ти как прецени възможностите,да не си ясновидец :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 фев 2012 09:32

0-4 8-) 4 Мораеееееееес
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 09:22

Продължавам да се чудя на база на какво много хора слагат Черноморец за фаворит в този мач. Не казвам, че ще е леко на ЦСКА край морето, напротив. Очаквам много труден мач. Но такова фаворизиране...
Пак питам, срещу кои точно съперници видяхте новите в състава на Черноморец и как преценихте качествата им?
Херо е отличен треньор, но срещу себе си има Димитър Пенев. Не мисля, че това дава някакво предимство на бургазлии.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 01 мар 2012 09:26

mistreated написа:Продължавам да се чудя на база на какво много хора слагат Черноморец за фаворит в този мач. Не казвам, че ще е леко на ЦСКА край морето, напротив. Очаквам много труден мач. Но такова фаворизиране...
Пак питам, срещу кои точно съперници видяхте новите в състава на Черноморец и как преценихте качествата им?
Херо е отличен треньор, но срещу себе си има Димитър Пенев. Не мисля, че това дава някакво предимство на бургазлии.

И какво от това кто срещу него е ДП.Чичо Митко беше треньор преди 10 години ,даже и повече.Вече годините му се отразяват зле, най-много да открие някой друг талант и толкова.Пък и я кажи колко победи имате над ЧЦ в Бургас с треньор Херо?Херо за момента е най-добрият български треньор, аз по-добър от него не виждам.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 09:31

flo написа:
mistreated написа:Продължавам да се чудя на база на какво много хора слагат Черноморец за фаворит в този мач. Не казвам, че ще е леко на ЦСКА край морето, напротив. Очаквам много труден мач. Но такова фаворизиране...

И какво от това кто срещу него е ДП.Чичо Митко беше треньор преди 10 години ,даже и повече.Вече годините му се отразяват зле, най-много да открие някой друг талант и толкова.Пък и я кажи колко победи имате над ЧЦ в Бургас с треньор Херо?Херо за момента е най-добрият български треньор, аз по-добър от него не виждам.

И колко пъти сме играли срещу Черноморец в Бургас с треньор Херо? Аз разбирам да сме имали 10 мача и да сме загубили 6-7, да ми казваш, че има някаква тенденция. Ако не се лъжа само веднъж Херо е водил Черноморец срещу ЦСКА в Бургас и тогава мачът завърши наравно.
А за Димитър Пенев по-добре не си отваряй устата, че се излагаш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 мар 2012 09:36

Само с треньор не става! Трябват и футболисти.Съжалявам , че трябва да се повторя понеже вече го написах в комплексарскат тема на Лудогорец относно шансовете им за шампиони.

Който подценява ЦСКА или е пълен наивник или е невероятно тъп.Справка агент Тара относно Видовден и победата с разлика.Сами се навиват едните с колко велик треньор е Херо другите с Костов.Херо сме го виждали есента заложи на гениалната тактика тип "секира" и ако не ни бяха отменили абсолютно чистия ранен гол най- вероятно отиваха на погром.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2012 10:02

onegavon написа:Само с треньор не става! Трябват и футболисти.Съжалявам , че трябва да се повторя понеже вече го написах в комплексарскат тема на Лудогорец относно шансовете им за шампиони.

Който подценява ЦСКА или е пълен наивник или е невероятно тъп.Справка агент Тара относно Видовден и победата с разлика.Сами се навиват едните с колко велик треньор е Херо другите с Костов.Херо сме го виждали есента заложи на гениалната тактика тип "секира" и ако не ни бяха отменили абсолютно чистия ранен гол най- вероятно отиваха на погром.

От това,което си написал,да разбираме ли,че ЦСКА имат най-добрите футболисти в България в момента? :o

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 мар 2012 11:18

Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо, нека, аз нямам нищо против никой да не ни брои за живи :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2012 11:37

Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо, нека, аз нямам нищо против никой да не ни брои за живи :)

Не всички подценяват Черноморец. Конкретно при мен е горе-долу обратното. Имам предвид, че аз съм от скептично настроените цесекари и не очаквам особено бляскаво представяне в тази среща. Нека по-добрият да бие - надявам се, че това ще сме ние, но се съмнявам. И най-важното е да видим хубава игра и нека скандалите и напрежението да останат извън терена. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”