Софи Маринова спечели Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Софи Маринова спечели Евровизия
Не съм гледал конкурса снощи и нямам представа дали песента е хубава или не. Но току-що разбрах от колежките, че циганката пеела и на турски в тази песен. По-голям позор от това не съм и очаквал.
rumbata написа:Не съм гледал конкурса снощи и нямам представа дали песента е хубава или не. Но току-що разбрах от колежките, че циганката пеела и на турски в тази песен. По-голям позор от това не съм и очаквал.
Пее и на гръцки, арабски, английски, италиански.... първо е чуй след това давай мнения за позори и т.н.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
rumbata написа:Не съм гледал конкурса снощи и нямам представа дали песента е хубава или не. Но току-що разбрах от колежките, че циганката пеела и на турски в тази песен. По-голям позор от това не съм и очаквал.
Може да намериш клип от песента на първата страница от тази тема. Наслади се на Софка
-
noctambulist
Този смешен конкурс, само чалга звезда може да го спечели.
ЯХАБИБИ-ЖУТЕМ! Просто култово!

ЯХАБИБИ-ЖУТЕМ! Просто култово!
Хубаво е,че толкова искрен и добър човек като Софи е спечелила.
B3ATS написа:rumbata написа:Не съм гледал конкурса снощи и нямам представа дали песента е хубава или не. Но току-що разбрах от колежките, че циганката пеела и на турски в тази песен. По-голям позор от това не съм и очаквал.
Може да намериш клип от песента на първата страница от тази тема. Наслади се на Софка
Не, мерси, изобщо не искам да я слушам.
Gonzi_407 написа:rumbata написа:Не съм гледал конкурса снощи и нямам представа дали песента е хубава или не. Но току-що разбрах от колежките, че циганката пеела и на турски в тази песен. По-голям позор от това не съм и очаквал.
Пее и на гръцки, арабски, английски, италиански.... първо е чуй след това давай мнения за позори и т.н.
Бреййй, тая черната била полиглот!!! Конкурса е за българска песен!!!

Софито , май преплита 7-8 езика в 1 изречение и си признава , че е half mange - half bulgare.
Честито на софка,да се готвят азис и кондьо
срам и позор
държавата тотално я закрихме а съжаление.
държавата тотално я закрихме а съжаление.
Локомотив за нас е всичко!!!