Голяма простотия! И наистина ли това парче се харесва на някого???? Става за дискотека,но за конкурс....Смесица между чалга и нещо по -поп...Дивотия до
шия!
Софи Маринова спечели Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Софи Маринова спечели Евровизия
Ако циганите в Европа не организират някаква подкрепа ще е по-трагично и от "човека глас"... 
biso62 написа:Голяма простотия! И наистина ли това парче се харесва на някого???? Става за дискотека,но за конкурс....Смесица между чалга и нещо по -поп...Дивотия до
шия!
Правилно

- стичо
- Контакти:
Хайде стига с това плюене! Стига с този расизъм! Песента си е добра и има шанс за добро класиране.Успех на Софи. 
Този конкурс е просто срамен, той е силно нагласен, Софчето горката понеже няма акъл за 5 стотинки сама се издаде, вика: Мислех ,че ще ме излъжат за трети път, е явно са и обещали да спечели , иначе песента хич не ми харесва, но пред онези 5 недоносчета които журито класира на първо място в тяхната класация, по добре Софчето, аз лично бях за Десислава, песента е готина, и няма нищо общо с чалгата.
Песента е много добра! 100% ще спечелим, циганите ги съжаляват по цял свят
п.п. Защо си мислите, че Европа не знае че тука е пълно с цигани???
п.п. Защо си мислите, че Европа не знае че тука е пълно с цигани???
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- GreenKazanski
- Контакти:
Май не сте слушали останалите песни , които участваха , имах чувството , че съм на караоке вечер в някой клуб ! В синхрон с удивителното качество на звука, както и никаквото разминаване на звук и картина , песните бяха убийствено жестоки :D Горд съм , че издържах 20-30 минути да гледам това предаване !!!
P.S. в 20 от тия 30 минути не чух българска реч, да ти ... и конкурсите...
P.S. в 20 от тия 30 минути не чух българска реч, да ти ... и конкурсите...
Beroe Support From Kazanski !!!
-
macko_razbivach
- Контакти:
Песента е супер, всички българи в Германия ще гласуваме за нея. Все едно каква е по етнос, тя представлява родината ни! Който я мрази, да напусне БГ, да види как е на запад и как живеят всякакви нации заедно и особено турците, арабите и руснаците в ДЕ и ще види, че в БГ положението си е доста розово 
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
Понякога на такива музикални конкурси , голяма роля за гласуването играе визията и излъчването на певицата. Какво да очакваме от Софито ...