Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|

Мнениеот Hellkeeper » 01 мар 2012 00:52

Red Warrior написа:В ранглистата на ФИФА, Унгария са 37-ми, а ние 88-ми. Това да го имат предвид тези, които казват, че сме играли срещу смешен отбор. Като гледам Армения са 41-ви, така че поне тях може да ги бием в квалификациите. Чехия са 29-ти, Дания 10-ти, а Италия 8-ми.

По тая логика, Корсика, които дори май не са държава, но ни биха, на кое място са?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 01:45

GibbonKolev написа:
BadBoy написа:
GibbonKolev написа:Аз лично ще изчакам мача с Холандия, преди да дам някакви оценки.

Мачът с Холандия също няма да е показателен.
Ние трябва да се мерим с национални отбори от нашата класа/ниво и когато почнем тотално да ги мачкаме, чак тогава да погледнем към отбори от по-високо ниво.

Нали видя преди малко какво направи Холандия на трите котенца от Острова?

Просто мисля, че срещу Халандия уговорки трудно могат да станат. Далеч съм от мисълта, че ще ги бием, но ако покажем добра игра срещу тях ще се види, че има напредък в националния. Както нас Унгария не е много по-богата държава. Така, че остава съмнението за договорен мач. Истината в момента я знаят само играчите треньора и ръководството на БФС.

Да кажеш, че Унгария не е богата държава спрямо нас не е сериозно, дори я нареждам доста напред в класациите.
Каква е тази мания всеки мач първо да се коментира като черно тото, не зная, но не е сериозно.

Hellkeeper, толкова ли ти е тегаво, че направихме един добър мач, че си тръгнал да хулиш нон стоп? - разбрахме ти мнението, не е нужно да го натрапваш през страница/две.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 01 мар 2012 07:45

Добър мач на националния отбор и много добър дебют на новия треньор.Невероятен малшанс лиши България от заслужена победа.Всички играха на ниво ,Божинов вкара дано да е така и за напред.Ивелин Попов явно е за крило няма хладнокръвие за център нападател.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 01 мар 2012 08:03

Супер мач за България!!! За първи път от толкова време футболистите показаха, че могат да тичат, да се борят за всяка топка и да показват истински борчески и отборен дух! Дано това да е само началото!!! Честит празник! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 08:34

Най-добри в мача - Дяков, Русия и Л. Пенев.
Като цяло много добро второ полувреме на нашите, и посредствено първо. Пенев направи много точни смени, които раздвижиха играта през втората част. Дано най-после е разбрал, че с крила, като Манолев няма да стане работата. Тия експерименти от времето на Матеус са смешни и безпредметни.
Трябва ни Бербатов, иначе само ще създаваме и няма да има кой да вкарва.
Миланов и Тонев трябва задължително да бъдат налагани.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2012 09:10

Най-после! Като цяла мача, а поведението на футболистите буди голям оптимизъм! Браво на Пената че не извика "каляските" вече на всички е ясно, че те тровят атмосферата с постоянните си прищевки и изисквания! Браво на всички момчета, така се играе, със сърце, желание и себераздаване! Никой не очаква от тях да са 11 Месита на терена, но когато има желание всеки ще ги подкрепи! Още веднъж браво момчета!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 мар 2012 09:51

Снощи наистина изиграхме страхотно 2-ро полувреме но първото бяхме трагични поради няколко грешки :
- Гъргоров не може да изпълнява функциите с които беше натоварен. В А група с/у бездарно слабите играчи се
справя но с/у добри играчи не. Неговото място е или на фланга на мястото на Ив.Попов или в средата на терена
на мястото на Златински .
- Манолев много пъти съм писал че ще успее да играе на крилото но и снощния мач доказа за поредне път че
явно не става за там и е най-добре да си играе на бека .
- Ал.Тонев и Миланов са за титуляри и трябва да се налагат .
- Бодуров да сяда на пейката и един измежди В.Илиев или Тунчев да го заменят .Предпочитам Тунчев .

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 мар 2012 09:52

Много добра игра от страна на България. Дано Бербо се върне до квалификациите за СП 2014, защото ако има някой да вкарва поне 2/3 от тези добри положения, които имахме вчера, със сигурност ще отидем на Мондиала. Прогресът се дължи до голяма степен и на факта, че Любо викна доста хора, играещи в А Група. Нещо, което отдавна не бяхме виждали. Да не забравяме, че бяхме без двамата ни лидери Стенли и Марто. Като цяло, след тази контрола ни иде малко повече вяра, че може да отидем на СП отново. :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 01 мар 2012 10:15

RedMagic написа:Много добра игра от страна на България. Дано Бербо се върне до квалификациите за СП 2014, защото ако има някой да вкарва поне 2/3 от тези добри положения, които имахме вчера, със сигурност ще отидем на Мондиала. Прогресът се дължи до голяма степен и на факта, че Любо викна доста хора, играещи в А Група. Нещо, което отдавна не бяхме виждали. Да не забравяме, че бяхме без двамата ни лидери Стенли и Марто. Като цяло, след тази контрола ни иде малко повече вяра, че може да отидем на СП отново. :)

Аз лично не искам да връщат "лидерите". Просто много им порасна работата и не допринасят за дисциплината в отбора, даже имам съмнения, че те организират и групичките в отбора, но това е мое мнение. Това че в този мач попето не вкара не означава че никога няма да ги вкара.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 01 мар 2012 10:21

Тва Българина нема угодия...преди мача 5:0 3:0 за Унгария,след мача почваме да търсим проблема,вместо да се зарадваме на ИГРАТА.

Лично аз не се сещам последните 5 години,да сме изигравали по-добър мач. Браво на Пенев,браво на момчетата и горе главите.

А за всички фенове които слагат Барцелоната,Реала и Манчестъра пред национала,да сте живи и здрави!
SINCE 1912

Върни се в “Национален отбор”