Софи Маринова спечели Евровизия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Циганка представя България на Евровизия!

Мнениеот gin » 01 мар 2012 00:36

rado. написа:6800 смс-а??? То сичкото роми от Факултето гласували значи :lol:

И някои фенове на Литекс от......Пловдив :o :oops: :o[/quote]
не, не съм гласувал за тази песен, но най-много ми хареса! и по-добре от Пловдив и от Литекс, от колкото рамо до рамо с Чобата и 1/3 от столипиново на срутената лаута, на която играе клонираният велбъжд кюстендил.[/quote]
То да ти кажа на такива като теб ние не разчитаме :!: Не може до вчера да си хранил тролеите със слама и да дойдеш на мач на Лаута :oops: А иначе се стараем да ви интегрираме,ама ни е трудно да ти кажа :|[/quote]
завиждам на градското ти потекло и на аристократизма, с който гледаш на клубната си пристрастност. не можеш обаче да отречеш, че раираните са най-подкрепяният отбор от жителите, чийто център е около ул. ландос. наслаждавай се на синята си кръв и остави плебеите да си играят в евротурнирите на собствения си изцяло покрит стадион на село, а не в бургас, та като се върнат да викат, че и на море са ходили
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Софи Маринова спечели Евровизия

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 00:37

kambata написа:
Viktor4o_Rs написа:ya habibi, je t'aime.
yo te quiero, а ти,
volim te,
mon cheri. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Гнусотия :evil:

Гнусотия ли е когато Папата поздравява на много езици (не си спомням на кой празник беше)?

Софи маринова най-малко ще спечели доста плюсове заради гласът си, а една песен колкото по-опростена е като текст и звучене, толкова по-лесно се възприема и запомня.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

nakito18
Контакти:

Мнениеот nakito18 » 01 мар 2012 00:39

Синьо сърце написа:
nakito18 написа:Синьо сърце, питах те какво правиш срещу циганизацията? Защото аз отделям вече 7 месеца от живота си, за да преподавам в училище,с ученици- предимно ромчета.И с всичко, което правя, се опитвам, да израсте по-нормално поколение, с по-различни принципи. "Циганите на сапун" и "атомна бомба в геото" са само плюнчене от такива като теб.И аз протестирах и виках с такива като теб, септември месец, но за съжаление резултат нямаше.За съжаление резултат няма и от моята работа, много е трудно, но ще продължа, поне година още да опитвам!

Аз от 20 години контактувам с помачета и сиганчета. И то без проблем-напротив! не си викал с такива като мен по много причини-първата е, че аз не съм викал...Смени си тактиката-отучи ги от турското и чалгарското!

Ако им даваш работа и пари е лесно да се общува. Децата им не са лоши, особено ако ги стреснеш повечко, но това насаждане на принципи и този техен начин на живот ми се струва вече, че не подлежи на обработка! И стига с тази чалга! Как може да мрзиш музика или изкуство. То или ти харесва, или не. Няма такова силно влияние нито при българите, нито при турците, нито при циганите, както се опитвате да я изкарате, "като масово оръдие за сеене на простотия и цигания"!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 00:40

То и на "Ai Se Eu Te Pego" текстът й е тъпичък, но това не пречи да е тотален хит в момента.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 мар 2012 00:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=djogyYRrJlE[/youtube]
Моралният победител!!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 01 мар 2012 00:42

И някои фенове на Литекс от......Пловдив :o :oops: :o[/quote]
не, не съм гласувал за тази песен, но най-много ми хареса! и по-добре от Пловдив и от Литекс, от колкото рамо до рамо с Чобата и 1/3 от столипиново на срутената лаута, на която играе клонираният велбъжд кюстендил.[/quote]
То да ти кажа на такива като теб ние не разчитаме :!: Не може до вчера да си хранил тролеите със слама и да дойдеш на мач на Лаута :oops: А иначе се стараем да ви интегрираме,ама ни е трудно да ти кажа :|[/quote]
завиждам на градското ти потекло и на аристократизма, с който гледаш на клубната си пристрастност. не можеш обаче да отречеш, че раираните са най-подкрепяният отбор от жителите, чийто център е около ул. ландос. наслаждавай се на синята си кръв и остави плебеите да си играят в евротурнирите на собствения си изцяло покрит стадион на село, а не в бургас, та като се върнат да викат, че и на море са ходили[/quote]
Поне улиците си научил,браво :lol: За останалото има време!Е нужно е да си оставаш в града през уикендите,ама пустия му селски труд,край няма :evil:Успех ти желая с любимия отбор :lol: и певица :lol:
Последна промяна от rado. на 01 мар 2012 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 мар 2012 00:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=djogyYRrJlE[/youtube]
Моралният победител!

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 01 мар 2012 00:48

Българите за жалост са се превърнали в едно гадно расистко племе.
Те мразят всички. Мразят цигани, мразят турци, мразят сърби, мразят македонци, мразят гръците, мразят румънците. Мразят се дори помежду си. Шопите мразят перничани, гагаузите мразят бургазлии, перничани мразят всички итн... Билгарина тъне в омраза и мизерия... И ще тъне до живот докато не си промени мисленето.
Какво значение има че Софи Маринова е циганка след като е талантлива и песента и е хубава???
Повръща ми се от антипатриоти като вас, слава богу отдавна съм се махнал от тази клоака в която се е превърнала родината ми, за да живея бял живот сред бели хора. Някъде далече където не те оценят по това от кой край на света идваш, а по това какви качества имаш!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 01 мар 2012 00:51

Ако се абстрахираме от всичко, хитро го е измислила Софка и тези които са зад нея ;) А и въобще цялата работа аз я свързвам с политиката, едва ли е случайно че не толкова дълго след събитията в Катуница циганка печели правото да представя България на Евровизия. Директно искаме да се покажем, че не сме расисти и ксенофоби, че напротив, признаваме и оценяваме всякакви таланти от всякакви етноси. Тук ако няма замесена държавна намеса отгоре или по-скоро някой да ни го е подшушнал, здраве му кажи ;) Отделно, фактът че е циганка ще ни донесе немалко гласове от цигани от различни държави. Ако се научи и ясно да произнася "Обичам те" на различни езици, можем да спечелим и симпатизанти от тези страни :roll: Въобще хитро е замислено и ако не се изложи тотално, има своите шансове, Евровизия си е едно състезание, основаващо се на политика, няма какво да се лъжем, а някои европейци дори прекаляват с толерантността и желанието си да се покажат като антирасисти и глобалисти.
Иначе като слушам мелодията, твърде много ми напомня на румънско хаус-парче от тези, които прави Инна например, силно ще се учудя, ако не е крадена :lol: :lol: В общи линии, смятам че сме пращали и много по-лоши песни досега, а и като чувам, другите песни днес не са били нищо особено :roll:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”