MuFc1878 написа:Англетата като ги гледам тавана им ще е една победа в групата и поредното безславно отпадане от голям форум![]()
![]()
Те сега не играят с оптималният си състав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Англетата като ги гледам тавана им ще е една победа в групата и поредното безславно отпадане от голям форум![]()
![]()
BadBoy написа:Робен се гаври с котенцата
niki87 написа:Гледам, че Робенчо се е разходил и е зашил 2 пъти малка английка
MuFc1878 написа:niki87 написа:Гледам, че Робенчо се е разходил и е зашил 2 пъти малка английка
О, бедни ми маншафт![]()
България над всичко и храбрата Пенева чета
Sardukar написа:Жалко, че Робен не може да изкара по-дълго време без контузия... Като качества не отстъпва на никой, но много се чупи...
ПП Аржентина биха Германия преди световното, но се видя какво стана на първенството. Англичаните са слабички като колектив, но имат не лоши футболисти. Ако играят ЛАМПАРД, ТЕРИ и Руни, Англия става друга класа! Аз лично никога не съм ги броял за нещо, защото не играят като отбор. Имам чувството, че преди всяко първенство "мечтаят" за мъченическо отпадане с дузпи или след грешка(и) на вратаря. Сега имат вратар. Имат потенциал в защита! Имат потенциал в средата на терена! Имат и опции в атака! Ама пак няма колектив! Ако продължават да играят на "ленти" ще ни лишат от възможността да гледаме още един силен отбор на Евро2012!
Потребители, разглеждащи този форум: insaneboy1 и 10 госта