Германия - Франция | 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Германия - Франция | 21:45

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:44

Голяма радост като пада Германия голямо нещо нищо че поне 4ма от титулярите ги няма.
Айде 1:2.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 фев 2012 23:45

Французите играят страхотно, което ме изненада!
:o
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 фев 2012 23:46

Neron написа:Голяма радост като пада Германия голямо нещо нищо че поне 4ма от титулярите ги няма.

Ся ако те напсувам, ще ме направиш ли враг във форума ?.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:47

storm написа:
Neron написа:Голяма радост като пада Германия голямо нещо нищо че поне 4ма от титулярите ги няма.

Ся ако те напсувам, ще ме направиш ли враг във форума ?.. :)

Нямаш проблеми.Ама недей че ще изядеш БАНана.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 29 фев 2012 23:50

Ай честито на "евроколоса" петлите ги направиха смешни каквито са били винаги :lol: :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 фев 2012 23:51

boys85 написа:Французите винаги са имали по-класни футболисти като единици, друг е въпросът, че като отбор не винаги успяват да се нагодят. Каквото ми ги хвалеха германците, че и коментатора по диема продължава със суперлативите, горките са толкова зле, дано на тройка да ги качат.

Доколкото знам, футболът е колективен спорт ;) Големи изводи правиш от 1 контрола, при отсъстващи 5 основни футболист за Германия, срещу силен тим като Франция :roll:
А смешното фенче на Португалия е озлобено комплексарче, яло бая немски вурстове, не му се връзвайте :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 фев 2012 23:53

Много добър мач за Франция. Личи си ,че при Блан отбора израства. Имат много класни играчи и ако успее да ги сработи ще са един от фаворитите на Еврото. А за бездушната игра на домакините нямам обяснение. Никога не съм харесвал Германия ,но очаквах доста повече от тях тази вечер.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:53

Льов си направи експеримент с тази защита но европейското наближава и експерименти не трябва да се правят.На вратата като е Нойер ще е съвсем друго а защитата няма да е толкова паянтова с Лам и Мертезакер.Швайнщайгер ще е ключова фигура в средата а да не забравяме и Гьотце който направи добри мачове с националния отбор.Общо взето с половината титулярен състав толкова с другите ще е напълно различно положението.Според мен въпросителната за титулярния състав ще е само десен бек на другите позиции нещата изглеждат ясни.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:54

aguias написа:Ай честито на "евроколоса" петлите ги направиха смешни каквито са били винаги :lol: :lol:

Смешник кажи какви мачове помниш на португалията с Германия освен мощни загуби?

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 фев 2012 23:55

KategorieC написа:Йоги трябва да опъва ушите на целия отбор. Вийзе нестандартен стил- защитниците не знаят ще я чисти ли, ще си пази ли вратата . Боатенг,повече мисли да не го изпревари Рибери,отколкото за ставащото наоколо.Хумелс сравнително стабилен, с една грешка накрая.Бадщубер ми харесва,но той се запиля някъде да гледа фенките при гола и през неговата зона в центъра мина онзи новичкият- Жиру , за да вкара гола. Аого- този пък какво прави в отбора ?! :roll: Аман от шебеци,този ако някой му хвърли банан и го забравяме, то и без това нищо не прави .
Шурле-пасивен ,неконтактен, 2-3 атаки и все гледаше да се отърве от топката.Кедира, сравнително активен,но франсетата ритат повечеи той се пази от сблъсъци, Кроос разсеян ,а може в пъти повече. Йозил- играч на 1-2 момента в мача,познатото високо посредствено ниво (Моу ме кефи,ама как се излъга да го купи този ?) Ройс, 1-2 възможности, вместо да бие реши да подава на Клозе.Няма много възможности за пробиви, защото няма и подкрепа отзад,а и пасове.Може повече!
Клозе е легенда,но днес май не му е ден.
Томас Мюлер не е ляво крило,а и мисли за мача на Байерн.
Темпото е добро.
Французите играят като за световно, малко по-малко от максимумът си .Ритат добре,като разгонен катър.
Съдията- спестени 2 нарисувани жълти картона.Ама си знаем,че е жаба...все пак ,съдията винаги е "педе*аст" по дефиниция.Дори и 5 дупи да даде за Германия :mrgreen:
дано второто дигнем малко темпото,че играем като в 8-ма квартална дивизия на град Дьобелн (провинция Долна Саксония)
Краен 2:1 :mrgreen:

Позна резултата ама не и знака ;) Много слаб мач за Германия. Най- странното за мен бе, че някак си нямаше настроение за игра.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”