Софи Маринова спечели Евровизия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Циганка представя България на Евровизия!
С чалгарско цвилене на Евровизия... Бравос!!! Така би коментирал може би Алековия бай Ганьо.
Re: Софи Маринова спечели Евровизия
niko_ написа:Като ви чета коментарите ми става жал, че съм българин.
да, точно казано
- Синьо сърце
- Контакти:
nakito18 написа:Синьо сърце написа:nakito18 написа:В сравнение с другата боза си е направо перфектна! След "Вода" тва е най-силната ни песен в тоя конкурс!
Ходи се прегледай!
Пффф всичко ли мразите? И аз мразя циганите, ама в случая Софка е на светлинни години пред утайката, явила се на тоя конкурс!
Какво общо има мразенето с бездарието,бе? Ей такива като тебе, дето слушат мангалска музика и Азис им е музикалния идол ебават ма....а на България!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
много сте зле! първо, че не слушам чалга! след туй.... песента не е баш чалга, не знам слушали ли сте я изобщо, или така си ги плещите наизуст да се правите на велики патриоти! може да има някоя друга извивка, но като цяло не дразни песента освен финала - ай лав ю ...малко повече чалга е вкарала и това дразни, но все пак може да се пренебрегне
песента е мелодична, припева е подходящ човек да си го тананика, може да остане в съзнанието и да получи гласове! песента е подходяща за евровизия със сигурност.... другите песни бяха супер убити общо взето и направени по-скоро за слава на изпълнителя или групата, отколкото с някаква насоченост кое е подходящо за евровизия.... просто повечето искат да продадат себе си, да ги видят повече хора.... софито сигурно и тя това иска, но поне се е постарала малко да направи песен, която е подходяща за конкурса, а на кое място ще се класираме ще видим 

- obi4am_pirin
- Контакти:
Синьо сърце написа:Тази песен е бездарна и е бездарно изпълнена! Да ви серем на евро визията-всякакви педали и цървули пращахме там,сега и тая пача! Тая не може да пише,бе ей!
Това е представителна извадка за България!Циганка с големи очи и чалгарка!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- Dexter Lord
- Контакти:
много сте зле! първо, че не слушам чалга! след туй.... песента не е баш чалга, не знам слушали ли сте я изобщо, или така си ги плещите наизуст да се правите на велики патриоти! може да има някоя друга извивка, но като цяло не дразни песента освен финала - ай лав ю ...малко повече чалга е вкарала и това дразни, но все пак може да се пренебрегне
песента е мелодична, припева е подходящ човек да си го тананика, може да остане в съзнанието и да получи гласове! песента е подходяща за евровизия със сигурност.... другите песни бяха супер убити общо взето и направени по-скоро за слава на изпълнителя или групата, отколкото с някаква насоченост кое е подходящо за евровизия.... просто повечето искат да продадат себе си, да ги видят повече хора.... софито сигурно и тя това иска, но поне се е постарала малко да направи песен, която е подходяща за конкурса, а на кое място ще се класираме ще видим 

ogrizko написа:много сте зле! първо, че не слушам чалга! след туй.... песента не е баш чалга, не знам слушали ли сте я изобщо, или така си ги плещите наизуст да се правите на велики патриоти! може да има някоя друга извивка, но като цяло не дразни песента освен финала - ай лав ю ...малко повече чалга е вкарала и това дразни, но все пак може да се пренебрегнепесента е мелодична, припева е подходящ човек да си го тананика, може да остане в съзнанието и да получи гласове! песента е подходяща за евровизия със сигурност.... другите песни бяха супер убити общо взето и направени по-скоро за слава на изпълнителя или групата, отколкото с някаква насоченост кое е подходящо за евровизия.... просто повечето искат да продадат себе си, да ги видят повече хора.... софито сигурно и тя това иска, но поне се е постарала малко да направи песен, която е подходяща за конкурса, а на кое място ще се класираме ще видим
Моля те обясни ми каква трябва да е песента преставяща ни в Евровизия ?
- Red Warrior
- Контакти:
gin написа:Red Warrior написа:gin написа:авторът на темата е глупак! аз се срамувам от всички останали кандидати като цецо елвиса, оня дето се помисли за по-голям от слави и разни други недоразумения. това беше най-добрата песен. срам е че циганка е най-добрата, но това говори за нас българите какво представляваме.
А бе че съм "глупак" е ясно, но и ти не си много умен, след като харесваш чалга!
почти ме засегна, за малко да се разплача. преди 3-4 години ники кънчев беше поканил софи и лили иванова заедна по дарик и високомерната баба лили и свали шапка в ефир. аз от отгава я уважавам, защото я призна капацитет, а не псведопатриот (расист).няма какво да коментирам повече.
[offtopic]как реши, че слушам чалга?[/offtopic]
Айде сега не се крий, че слушаш чалгийка
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост