Всичко за стадион Локомотив в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Опасен ли е стадион Локомотив в София?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Завърнахме се у дома - на стадион Локомотив в София!

Мнениеот fire » 29 фев 2012 22:45

След като този стадион е обявен за ОПАСЕН преди повече от година и нещо,значи решението да се играят мачове там е пълна идиотщина! Всичко останало като пожелания е ефтин популизъм! Естествено,че пожелавам на всеки клуб да играе на собствения си стадион,но по начина,по който върнаха правото на столичния Локомотив,след като на стадиона не е забит нито пирон след забраната,ситуацията е повече от трагикомична,даже бих казал,подсъдима! Представете си,че на някой мач се срути козирката,или недай си боже стане каквато и да е злополука заради лошото състояние на стадиона............????????????? Кой и какво ще каже после??????????????????...........И ще има ли смисъл от коментари и оправдания .......след това??????????................
Тук става въпрос за реална опастност за човешкия живот а не за нещо друго!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 29 фев 2012 23:09

Искрено благодаря на всички за добрите думи, мога да кажа, че определено съм приятно изненадан от отношението!
Колкото за мнението над моето, и "реалната опасност" за здравето и човешкия живот, опитвам се да те разбирам и да не бъда краен...но искам да попитам, какво все пак е мнението ти за всичките концерти, които се проведоха там? Будно момче си, предполагам, че поне един си уважил...страх ли те беше?
Не искам да се стига до дребнави заяждания, но стадион с паднала трибуна е по-малко безопасен явно според теб...
Жалко, че улисани в търсене на предимство за себе си( и отбора си) стигаме до ситуации, от типа "присмяла се кука на крив пирон".... Тепърва ще се коментира от някои хора, факта че ще играем в Надежда..., терена, трибуните все едно другите домакинстват на Алианц Арена...
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 29 фев 2012 23:20

И аз благодаря на всички за добрите думи ! :lol:
А относно оплакванията на някои ,ще им кажа че например някъде в циганската махала на Филибето СЕ СРУТИ ЦЯЛ СЕКТОР ...и кво данеби да им затвориха стадиона , а ??? :idea: :?: :mrgreen: НЕЕЕЕЕ. Само опастната част и си играха сумати време там! :!: Така че сега тоя казал ,оня плакал(примерно Кокалестото говедо ) айде майна. СЕКТОР А СЪБИРА 4000 ДУШИ и есента играхме там с Левски един от "многото приятелски мачове"този сезон и си беше пълен ! тоест майните улево на сектора ,а ние вдясно и така. :shock: :)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 29 фев 2012 23:27

Sofia 1929 написа:Искрено благодаря на всички за добрите думи, мога да кажа, че определено съм приятно изненадан от отношението!
Колкото за мнението над моето, и "реалната опасност" за здравето и човешкия живот, опитвам се да те разбирам и да не бъда краен...но искам да попитам, какво все пак е мнението ти за всичките концерти, които се проведоха там? Будно момче си, предполагам, че поне един си уважил...страх ли те беше?
Не искам да се стига до дребнави заяждания, но стадион с паднала трибуна е по-малко безопасен явно според теб...
Жалко, че улисани в търсене на предимство за себе си( и отбора си) стигаме до ситуации, от типа "присмяла се кука на крив пирон".... Тепърва ще се коментира от някои хора, факта че ще играем в Надежда..., терена, трибуните все едно другите домакинстват на Алианц Арена...

В никакъв случай не съм искал да изпадаме в полемика,нито съм целял заяждане или провокация!
След поста ти обаче,няма как да остана равнодушен!
Тъпо е да се прави сравнение с нашия случай,или стадион,по-конкретно!
Лаута няма козирка в никой сектор,освен на централната трибуна и оттам опасността за феновете от срутване на тонове бетон ВЪРХУ ГЛАВИТЕ ИМ е невъзможно! Това,което може да се случи като последствия от срутването на козирка с това,което стана на Лаута преди 8 години е НЕСРАВНИМО и си е пълно заяждане и безотговорна фенщина! Ако този случай се отнасяше до нашия стадион,повярвай ми,бих твърдял същите неща!
В момента за миг не съм имал нещо против феновете или клуба на нашите съименници! Просто нормална гражданска позиция!
Бих се радвал от сърце не само вашия стадион да бъде отдаден за довършване и реконструкция! ТАка и трябва,но не можеш да ме накараш да се съглася,че "странния" обрат в решението на БФС за стадиона ви не е парадокс!? Всики знаем,защо се стигна дотам!?..........................Нека преди фенове да бъдем хора...........!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 фев 2012 23:47

Най-сетне!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 01 мар 2012 01:18

Да е ново - честито, но по скоро поздравления... Очаквах го. Надявам се, дори и СЛЕД като гостуваме в Надежда, да се вземат мерки от оговорните фактори за сигурноста на българите които се настаняват във въпросния проблематичен сектор, били те от Левски, ЦСКА, Славия, Литекс, Локо СФ или други БГ фенове.
Пожелавам и най - искрено да споделяте радостните си мигове, на един ЗАВЪРШЕН стадион за вбъдеще именно в Надежда!!! Това е фенска солидарност :mrgreen:
Уважение за съперника и успех в първенството, но от 3-тия кръг натам. Със здраве и наздраве с тази хубава песен - Football`s coming home!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bnbJL7ObT-k[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 мар 2012 08:26

fire написа:
Sofia 1929 написа:Искрено благодаря на всички за добрите думи, мога да кажа, че определено съм приятно изненадан от отношението!

В никакъв случай не съм искал да изпадаме в полемика,нито съм целял заяждане или провокация!
След поста ти обаче,няма как да остана равнодушен!
Тъпо е да се прави сравнение с нашия случай,или стадион,по-конкретно!
Лаута няма козирка в никой сектор,освен на централната трибуна и оттам опасността за феновете от срутване на тонове бетон ВЪРХУ ГЛАВИТЕ ИМ е невъзможно! Това,което може да се случи като последствия от срутването на козирка с това,което стана на Лаута преди 8 години е НЕСРАВНИМО и си е пълно заяждане и безотговорна фенщина! Ако този случай се отнасяше до нашия стадион,повярвай ми,бих твърдял същите неща!
В момента за миг не съм имал нещо против феновете или клуба на нашите съименници! Просто нормална гражданска позиция!
Бих се радвал от сърце не само вашия стадион да бъде отдаден за довършване и реконструкция! ТАка и трябва,но не можеш да ме накараш да се съглася,че "странния" обрат в решението на БФС за стадиона ви не е парадокс!? Всики знаем,защо се стигна дотам!?..........................Нека преди фенове да бъдем хора...........!

Пич, накратко- "опасна" водят козирката на големия сектор(предполагам, че си идвал на стадиона ни и знаеш за какво говоря). Отворен ще е А-сектор, който е с класическа козирка(не с въжета), така че можеш да си спокоен. Бъди сигурен, че за да може да се играе на този стадион, някой се е подписал и тоя някой не е портиера на бфс-то

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 01 мар 2012 09:01

Именно! Аз също знам, че зрители ще бъдат допускани само в сектор А. За другият сектор, зависи от експертизи на въжета и т.н. безмислено е да се заяждаме.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 01 мар 2012 10:08

Най накрая се завръщаме у дома!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 мар 2012 10:17

Темата със стадионите за гостуваща публика има две страни:
1. Сигурност и удобство на сектора;
2. Път до, локация и околна инфраструктура(за паркиране и ре-фреш ;) ) на стадиона/града.
Поне за мен това са критериите за оценка при гостуване. Особено ползвайки собствен транспорт.
И по двата Надежда го нареждам на второ място в страната. На първо е Левски. Няма по-добро място от Герена за пътуване, паркиране до сектора, заведения по пътя и в района и т.н. Само удобствата в сектора за гости в Надежда са по-добри. Като цяло София (по разбираеми причини) е пред всички.
Въобще, идеално си е стадиончето.

Въпроса за сигурността на съоръжението е много простичък. Има си държавни и общински органи, които я оценят. Идват, правят необходимите огледи и замервания, сравняват със стандартите и изискванията, вадят заключението и се приключва. Няма тоя каза, онзи така реши, другия си помисли, на пети друго му изглеждало и ала-бала.
При нас, в Пловдив, на Лаута, това се свърши. За съжаление пост-фактум, след падане на една трибуна. Остана ни една рискова част от сектор, като подстъпите към целия и самият той са изолирани. Няма нужда да се събаря, има нужда да се ремонтира, санира, подсигури и спокойно може да продължи да функционира. За съжаление, поради изискванията за отстояние между сектори Гости/Домакини, така или иначе, дори с подобрен вид няма от него кой знае каква полза.
Не знам за колко други стадиони е правена такава оценка (освен и на градския в Пловдив), но подобна изглежда наложителна почти навсякъде. Едва след нея могат да се спират, затварят стадиони/сектори и тем подобни. Дори е странно как се отдават под наем и на концесия, без актуална такава.
Може и да са правени на много други места, аз поне не знам, информацията я няма. Особено важната й, техническа част. На мен нищо не ми говори "козирката е опасна". Всяка една е опасна.

Локо София трябва да имат такава, дори сами да я изискат, за да се знае какво се иска от тях, какво и те да направят, за да си ползват стадиона спокойно и да не слушат и четат глупости. А за другите неща са си просто перфектни на фона на останалите.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо София”