Германия - Франция | 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Германия - Франция | 21:45
70' Germany 0-2 France
- storm
- Контакти:
Neron написа:storm написа:Neron написа:Голяма победа за Маншафта.Холандия беше смазана петела го очаква същото.
Ахуахуахау , ей нежен, да не си се засегнал нещо, че си ме блокнал от Фейсбука бе ?..![]()
![]()
Е не очаквах да ме псуваш затова съм те блокнал като ти уври малко мозъка ще те добавя пак.Пък и не знам що нежен ми викаш?!?!

Интересно ми е ако някой те напсува на живо, какво ще направиш ? Ще избягаш ли от него ? ..

Инак да не е оффтопик, да кажа, само ,че Франция изненадва според мен, но напълно заслужено води...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Инак да не е оффтопик, да кажа, само ,че Франция изненадва според мен, но напълно заслужено води...
Те тука си праФ

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Явно липсата на Лам, Мертезакер, Швайни, Гьотце и Подолски все пак натежава, определено най-слабия мач на Германия от доста време насам е този
Този aguias да не се кефи особено, срещу Португалия на Европейското тези играчи ще играят и тогава няма да му е до смях 

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 29 фев 2012 23:35, променено общо 1 път.

Французите винаги са имали по-класни футболисти като единици, друг е въпросът, че като отбор не винаги успяват да се нагодят. Каквото ми ги хвалеха германците, че и коментатора по диема продължава със суперлативите, горките са толкова зле, дано на тройка да ги качат.
- Neron
- Контакти:
Гледай мачовете аз какво съм направил що съм го направил и какво бих и ще направя си е моя работа.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Viktor4o_Rs написа:Явно липсата на Лам, Мертезакер, Швайни, Гьотце и Подолски все пак натежава, определено най-слабия мач на Германия от доста време насам е тозиТози aguias да н се кефи особено, срещу Португалия на Европейското тези играчи ще играят и тогава няма да му е до смях
И Меси да няма да ви помогне дръвчета недодялани франсетата ви правят за смях португалците ще ви довършат

Benfica Lisboa
- Neron
- Контакти:
aguias написа:Viktor4o_Rs написа:Явно липсата на Лам, Мертезакер, Швайни, Гьотце и Подолски все пак натежава, определено най-слабия мач на Германия от доста време насам е тозиТози aguias да н се кефи особено, срещу Португалия на Европейското тези играчи ще играят и тогава няма да му е до смях
И Меси да няма да ви помогне дръвчета недодялани франсетата ви правят за смях португалците ще ви довършат![]()
Ти ОК ли си какви португалци кви 5 лева?Явно не помниш мача в Германия и мача на световното.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Thomas Müller
- Контакти:
aguias написа:Viktor4o_Rs написа:Явно липсата на Лам, Мертезакер, Швайни, Гьотце и Подолски все пак натежава, определено най-слабия мач на Германия от доста време насам е тозиТози aguias да н се кефи особено, срещу Португалия на Европейското тези играчи ще играят и тогава няма да му е до смях
И Меси да няма да ви помогне дръвчета недодялани франсетата ви правят за смях португалците ще ви довършат![]()
Ти що не гледаш мангалите ти как не могат да бият Полша, а си тръгнал да коментираш големите отбори, смешник

- storm
- Контакти:
boys85 написа:Французите винаги са имали по-класни футболисти като единици, друг е въпросът, че като отбор не винаги успяват да се нагодят. Каквото ми ги хвалеха германците, че и коментатора по диема продължава със суперлативите, горките са толкова зле, дано на тройка да ги качат.
Напълно съм съгласен с теб..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]