Германия - Франция | 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Германия - Франция | 21:45

Мнениеот boys85 » 29 фев 2012 22:33

Beck's написа:Абе хора, тия при първия гол, само къде не се наеб... при радоста си ..... :shock: :o :o

Голяма работа, че го целуна по бузата...Киряков какви ги е правил... :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 фев 2012 22:43

Първите 30' германците гледах отблизо, щото искаха да не се изпотят. После се стиха, че могат, изпуснаха няколко положения и франсетата водят :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 фев 2012 22:43

Хубаво мачле става. Французите играят доста приятен футбол и на моменти владеят изцяло играта. Германците са си опасни на контри и на това ще разчитат ,за да изравнят евентуално.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 фев 2012 22:47

Neron написа:Голяма победа за Маншафта.Холандия беше смазана петела го очаква същото.

Ахуахуахау , ей нежен, да не си се засегнал нещо, че си ме блокнал от Фейсбука бе ?.. :) :) :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 29 фев 2012 22:50

Добро първо полувреме и за двата отбора, атаки към двете врати, положения, общо взето от всичко има. На полувремето реших да превключа да видя как вървят англетата, включвам и коментатора таман казва, че двата отбора спукали топката, много слаб мач правели, но това се очаква особено от онези с ботушите на краката :) Успех и късмет на Маншафта второто!!!!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 фев 2012 22:51

storm написа:[offtopic]
Neron написа:Голяма победа за Маншафта.Холандия беше смазана петела го очаква същото.

Ахуахуахау , ей нежен, да не си се засегнал нещо, че си ме блокнал от Фейсбука бе ?.. :) :) :)[/offtopic]

[offtopic]Нямам честа да познавам него или теб габровецо, но не усмърдявай форума, ако обичаш ;) По- добре се радвай, че франсетата водят на дойчовците :mrgreen: Другото е деЦка работа ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 29 фев 2012 22:56

Йоги трябва да опъва ушите на целия отбор. Вийзе нестандартен стил- защитниците не знаят ще я чисти ли, ще си пази ли вратата . Боатенг,повече мисли да не го изпревари Рибери,отколкото за ставащото наоколо.Хумелс сравнително стабилен, с една грешка накрая.Бадщубер ми харесва,но той се запиля някъде да гледа фенките при гола и през неговата зона в центъра мина онзи новичкият- Жиру , за да вкара гола. Аого- този пък какво прави в отбора ?! :roll: Аман от шебеци,този ако някой му хвърли банан и го забравяме, то и без това нищо не прави .
Шурле-пасивен ,неконтактен, 2-3 атаки и все гледаше да се отърве от топката.Кедира, сравнително активен,но франсетата ритат повечеи той се пази от сблъсъци, Кроос разсеян ,а може в пъти повече. Йозил- играч на 1-2 момента в мача,познатото високо посредствено ниво (Моу ме кефи,ама как се излъга да го купи този ?) Ройс, 1-2 възможности, вместо да бие реши да подава на Клозе.Няма много възможности за пробиви, защото няма и подкрепа отзад,а и пасове.Може повече!
Клозе е легенда,но днес май не му е ден.
Томас Мюлер не е ляво крило,а и мисли за мача на Байерн.
Темпото е добро.
Французите играят като за световно, малко по-малко от максимумът си .Ритат добре,като разгонен катър.
Съдията- спестени 2 нарисувани жълти картона.Ама си знаем,че е жаба...все пак ,съдията винаги е "педе*аст" по дефиниция.Дори и 5 дупи да даде за Германия :mrgreen:
дано второто дигнем малко темпото,че играем като в 8-ма квартална дивизия на град Дьобелн (провинция Долна Саксония)
Краен 2:1 :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:12

storm написа:

Ахуахуахау , ей нежен, да не си се засегнал нещо, че си ме блокнал от Фейсбука бе ?.. :) :) :)

Е не очаквах да ме псуваш затова съм те блокнал като ти уври малко мозъка ще те добавя пак.Пък и не знам що нежен ми викаш?!?!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 29 фев 2012 23:19

Viktor4o_Rs написа:Доста отсъстващи в Бундестима, но все пак би трябвало да спечелят мача, имат огромна резервна скамейка :)

Май "балона" Германия се пукна :lol: !!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 фев 2012 23:22

Много слаба игра на Германия.Въобще няма нищо общо особено от мача с Холандия.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Футбол - Свят”