Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|

Мнениеот milen.hristov » 29 фев 2012 23:19

+ Определено играхме с настроение
+За малкото врем което Любо ги е тренирал , ги ограмотил технически
+николери вкара, това не може да не го отбележим. Следващият път може да е на следващият 29.02
- Имаме нужда от чиста нападател, второто полувреме показа,че без нападатели не става. Ако можеше без тях, англичаните които са измислили играта не щяли да измислят и подобен пост във футбола.
- Нямаше агресия в играта и тя определено не беше атрактивна
- Продължава да се допуска и доста брак и неразбирателство между отделните футболисти

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 фев 2012 23:21

Red Warrior написа:Не е вярно! Веднага ти давам пример - Мишо Мадански. След първия му мач никой не беше във възторг, а го смениха. И не си спомянм кога за последно сме имали възможност да вкараме 5-6 гола (като сложим и няколко измислени засади).

Всяко правило си има и изключение. Факт е, че тези неща ги говореха и когато Матеус дойде, също когато и Мъри бе за първи път национален селекционер (постигна 2 победи, доколкото си спомням, вярно, че бе освиркван от цесекарите тогава, но това не променя факт, как футболистите казваха, как бил променил отбора и другите клишета), същото бе и когато Стоичков стана треньор (как щяло да има промяна при него, как щял да вдигне отбора и т.н.).

Това, че не съм особено ентусиазиран от днешния мач, не значи, че не пожелавам късмет на Л.Пенев.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 29 фев 2012 23:24

Много добър мач на момчетата,браво на всички и най вече на ПЕНЕВ.
много поздрави на Турбогена който позна по перфектен начин резултата :) и каде е сега онзи хубавец Без-ник който пускаше теми с колко сме щели да паднем от Унгария,да ми обясни сега къде ги видя онези 2-3 гола с които ни биха

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 29 фев 2012 23:35

Аз лично ще изчакам мача с Холандия, преди да дам някакви оценки. Но Както при Матеус, Стоичков и Стоилов първия мач се оказва силен, но след това започват пиянските вечери и се забравя за Футбола. Надявам се Пенев да успее да ги укроти и да посещават дискотеките в Студентски град по-малко, отколкото при другите ни треньори. А колкото до Ивелин Попов и Александър Тонев трябва да по тренират повечко положения при ситуация очи в очи с вратаря, просто е не допустимо да пропуснеш от такава позиция, при положение, че около 10м няма противников играч изключвайки вратаря.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 мар 2012 00:09

GibbonKolev написа:Аз лично ще изчакам мача с Холандия, преди да дам някакви оценки.

Мачът с Холандия също няма да е показателен.
Ние трябва да се мерим с национални отбори от нашата класа/ниво и когато почнем тотално да ги мачкаме, чак тогава да погледнем към отбори от по-високо ниво.

Нали видя преди малко какво направи Холандия на трите котенца от Острова?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 мар 2012 00:10

Сега се сетих, че трябва да се отбележи великолепното представяне на Светльо Дяков. Не знам дали това беше първият му мач за България, но ако продължава така ще се превърне в ключова фигура.
Само Левски!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 мар 2012 00:17

Тези, които гледаха внимално мача отдадоха нужното внимание на Светльо Дяков. Но наистина почти нищо не се каза за него. Да първи мач му е, да отлично представяне и да - за мен беше играчът на мача - и в дефанзивен и в офанзивен план беше на много високо ниво!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 01 мар 2012 00:29

BadBoy написа:
GibbonKolev написа:Аз лично ще изчакам мача с Холандия, преди да дам някакви оценки.

Мачът с Холандия също няма да е показателен.
Ние трябва да се мерим с национални отбори от нашата класа/ниво и когато почнем тотално да ги мачкаме, чак тогава да погледнем към отбори от по-високо ниво.

Нали видя преди малко какво направи Холандия на трите котенца от Острова?

Просто мисля, че срещу Халандия уговорки трудно могат да станат. Далеч съм от мисълта, че ще ги бием, но ако покажем добра игра срещу тях ще се види, че има напредък в националния. Както нас Унгария не е много по-богата държава. Така, че остава съмнението за договорен мач. Истината в момента я знаят само играчите треньора и ръководството на БФС.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 01 мар 2012 00:36

На мен ми хареса играта.Просто се чудя какво правеше тук това недоразумение Матеус.Пенев на мен ми харесва като цяло,а днес се видя че има какво да даде като треньор.Пожелавам му успех,както на него така и на отбора като цяло!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 мар 2012 00:51

В ранглистата на ФИФА, Унгария са 37-ми, а ние 88-ми. Това да го имат предвид тези, които казват, че сме играли срещу смешен отбор. Като гледам Армения са 41-ви, така че поне тях може да ги бием в квалификациите. Чехия са 29-ти, Дания 10-ти, а Италия 8-ми.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”